Be sure to wear some flowers in your hair

De dage hvor du ikke kan noget som helst

Reklame for Libresse

Jeg har skrevet om det før. Jeg kommer sikkert til, at skrive om det igen. Menstruation. Semi klamt ord, men semi vigtigt og ret aktuelt for halvdelen af jordens befolkning. Ish. Med mindre du er på en eller anden form for prævention, hvor du kan udskyde din menstruation, så skal du hilse på dét fænomen, én gang om måneden. Mellem 3-7 dage (i hvert fald i min venindegruppe). Træls. Træls. Træls. Det er hvad det er. Jeg er 30 år, snart 31 (!), og jeg har ikke vænnet mig til det endnu. Der er så mange ting, som jeg ikke kan, når det er den tid på måneden. Eller er der? Hvilke, egentlig? Hvad er det, som jeg ikke kan? Jeg har forsøgt, at lave en liste. Jeg kunne komme på to ting:

  • sove sammen med nogen
  • sove sammen med nogen + lagengymnastik…

Men altså. Man kan jo rent faktisk godt sove sammen med nogen, selvom dét står på. Der findes jo rent faktisk natbind, som er ret awesome. Og som beskytter. Læs bare her. Lagengymnastik, det kommer man nok ikke udenom. Eller. Det kommer man udenom. Sådan har jeg det i hvert fald. Jeg har veninder, som er ligeglade. Dét er jeg ikke. Men sådan er vi, heldigvis, forskellige. Men det er så én ting, som man ikke kan, når det er den tid på måneden. Hvorfor være så irriteret over dét? Det er der jo masse af andre dage, hvor man kan. En måned er alligevel forholdsvis lang.

Nu skal det ikke handle om lagengymnastik, men om bind. For du kan faktisk både træne hårdt og som du plejer, selvom at du har menstruation. Måske du ikke kan træne. så hårdt som du plejer, fordi du er lidt træt, men det skal ikke være det, du bruger som beskyttelse, som skal være en hindring for, at du kan udfolde dig. Libresse laver deres produkter ud fra den tankegang, at menstruation aldrig skal holde en tilbage, tværtimod. Selvom det er den tid på måneden, så skal man stadig leve som man vil og føle sig godt tilpas og ikke mindst sikker! Det viser sig jo også på ens selvtillid og væremåde, om man føler sig godt tilpas, så det er jo i sidste ende rigtig vigtigt.  Libresse har lavet et nyt bind: fresh protect, som jeg har testet (og som jeg i den grad, har testet!). Bindet er meget åndbart (udover det sædvanlige), hvilket gør det ideelt hvis du er meget fysisk aktivt – og ikke bryder dig om, at have tampon i. Det er også et bind som er ideelt, hvis du er meget på farten. Libresse bind har en åndbar overflade og securefit, så du kan føle dig freesh. Live Fearless, er deres motto. Det er et ret fedt motto, synes jeg. Prøv at sige det højt. Det kan noget.

Jeg træner, som du måske har erfaret, ret meget. Jeg er rigtig glad for at træne – også på de dage, hvor jeg har menstruation. Fordi det løsner op, hvis jeg har lidt “murren” i underlivet. Jeg var skeptisk. For jeg kan ikke lide, at træne med bind på. Jeg føler at de kan ses (!), høres (du kender lyden..) og mærkes – og jeg vil gerne kunne træne, og kun have fokus på, at træne. Men jeg testede det – til crossfit, som jeg jo mest gør mig i.

Du må tage mine ord for gode varer – og crossfit er nok den bedste sportsgren, at teste bind i. Tænker jeg. Måske et forhindringsløb have været ligeså godt, men crossfit er på linje med et hårdt forhindringsløb. Det kan jeg nemt skrive – for jeg har gjort mig meget, i begge sportsgrene. Jeg har både lavet burpees, dødløftet, løbet, lavet push ups og hængt i baren til crossfit – med bind på – uden problemer. Og jeg var vitterligt MEGET skeptisk. Jeg kunne mærke bindet i starten, men vænnede mig hurtigt til det. Det er jo bare noget andet, end at have en tampon i. Men det var ikke ubehageligt eller til gene. Det kunne ikke høres (thank god!) eller ses. Selvom at jeg fylder, mine tights godt ud.. Jeg har gode veninder – for jeg fik én af dem, til at tjekke, om det kunne ses. Jeg bukkede mig endda fremover – og intet kunne skimtes. Det er næsten det vigtigste. For selvom at du hviler meget godt i, at have menstruation, så er du måske ikke interesseret i, at andre skal være med, i din cyklus. Jeg har godkendt bindet til crossfit – næste udfordring bliver lidt mere hardcore.. Jeg glæder mig til at teste det, på et hårdt eventyr!

Reklame for Libresse

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Be sure to wear some flowers in your hair