De dage hvor du ikke kan noget som helst

9 ting som undrer mig

Netop hjemvendt fra San Francisco og Island. På under én uge. Mere om den tur senere. Jeg har massivt jetlag, men jeg er glad. Jeg har en pose med oplevelser, for livet med hjem.

Voldsom mange timer i et fly, fik mig til at tænke. På alt muligt. Og umulig. Blandt andet ting, som undrer mig. Her er en liste. Som jeg startede på, et sted over Canada. Hvilket virker som, at være en omvej fra Island til San Francisco? Hvad ved jeg, jeg er jo ikke pilot. Tilføj gerne flere ting, som undrer dig – i kommentarfeltet nedenfor.

 1. Manden som skrev til mig, i morges. Jeg solgte ham en juicemaskine, i foråret. Derfor har han mit nummer. Nu inviterer han mig på date. Det er ret sødt. Men hvorfor gik der 5 måneder? Og hvorfor gemte han mit nummer i så lang tid, før at han skrev? Og kan man i øvrigt date mennesker, som man har solgt juicemaskiner til?
 2. De som stiler sig op i flyet, i sekundet lyset i “du skal have sele på” skiltet slukkes. Jeg fatter det ikke. Det går det sgu da ikke hurtigere af?
 3. De som stiller sig helt, helt tæt på kuffert båndet. Hvorfor ikke 3-4 meter, fra båndet? Så kan vi alle sammen se og vi kan alle sammen nå vores kuffert, uden at skulle igennem menneskemængde, som har tendens til at virke noget fjendtlige. Hvad er pointen?
 4.  På grund af tidsforskellen i både USA og Island, var jeg på facebook, mens at det var nat, i Danmark. Jeg modtog en del “vink” i messenger. Fra mænd, som jeg ikke kender. Er det, det nye? Og hvad vil de gerne sige, med det vink?
 5. Hvordan at jeg kan løbe tør for nærmest alting, på samme tid. Mascara, serum, shampoo, highlighter, sulfo og toiletpapir og jeg skal komme efter dig, skal jeg. Det giver jo ingen mening?
 6. Apropos toiletpapir. Jeg fylder snart 31 år. Og jeg synes stadigvæk at det er pinligt, at købe toiletpapir. Og bind. Hvorfor? Er jeg alene?
 7. Det undrer mig, hvordan piger/kvinder som er skabt som jeg, kan finde bukser. Jeg har korte ben, fyldige lår og min numse.. fylder for halvanden. Bukserne kan enten ikke komme op, over lårene og hvis dét lykkes, så sidder bukserne alt for løst, om taljen. Hvor køber jeg jeans som sidder og som ikke er så lange, at jeg skal klippe 40 centimeter af?
 8. Det undrer mig, at jeg først nu, i en alder af 30 år, har fundet ud af, hvad ørepropper gør for min søvn. Jeg sover bedre og længere, efter jeg er begyndt at falde i søvn med dem. Jeg tager dem ud i løbet af natten (i søvne). De gør virkelig, at jeg sover tungere og bedre. En sovemaske hjælper også på det. Jeg bor ikke ved en særlig larmende gade, men der er alligevel larm og støj, når man bor i byen. Ørepropper FTW!
 9. Det undrer mig, at jeg endnu ikke er blevet træt af denne sang, som jeg hørte på Musik i Lejet. Måske er det minderne, sommeren, glæden indeni som gør, at jeg elsker den sang. Jeg lytter til den hver eneste dag. Og jeg elsker den virkelig.

Hvad undrer du dig over? Alt er tilladt!

21 kommentarer

 • Nana

  I forhold til jeans. Prøv Armani Jeans – dyre, men passer til kvindekroppe (og holder længe). Den lidt mere økonomiske løsning er “Molly” fra Gina Tricot.
  Hilsen hende med squatlår, squatnumse og smal talje (jeg lyder ret flot, når jeg beskriver det sådan – det er jeg også!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Undrer mig over, at man ikke lærer sine børn bare en lille smule høflighed… Fx ordet “tak”, eller “selv tak”… 🤔 Eller blot det at svare igen hvis der bliver sagt godmorgen, farvel, hav en dejlig dag… Osv… 🤔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hahaha, så mange gode punkter jo! Er især enig i nr. 2, 3 og 6. Seriøst, jeg rendte rundt igennem det halve af Aarhus igår med en pakke toiletpapir under armen – synes simpelhen, det var så pinligt. Og ja, jeg er 25 år gammel..
  Kan godt forstå, du undrer dig over, hvorfor køberen af juicemaskinen først skriver nu – jeg ville gøre det samme! Men ja, lidt sød alligevel! Date ham! Han giver garanteret en juice 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg undre mig dagligt over jeg har en kollega der bare ikke vil sige godmorgen – morgen efter morgen… Jeg forstår ikke hun tror at det gør dagen bedre, hverken for hende eller hendes kollegaer, at sidde med muddermund og brumme noget som i hvert fald ikke lyder som godmorgen (muddermund og tilhørende humør kører hun dagen ud).
  Og så undre jeg mig også over, at man ikke smiler til fremmede noget mere og siger goddag til folk man møder dagligt i fx. børnehave, fitness ect.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Dit punkt 7 undrer jeg mig også over! Men i den anden retning ift. længden på buksen. Jeg er 1.85 høj og mangler altid 10-15 cm mere buks i længden. Jeg fatter simpelthen ikke, hvorfor der ikke laves bukser/jeans til os med fyldige lår og numse – i flere benlængder! 🤔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine Tonino

   Jeg undrer mig i den forbindelse bare over at tøjet er så standardiseret når vi alle ser så forskellige ud. Flere og flere mærker er dog kommet ud med “petite” og “tall” kollektioner! Jeg har set der er lavet sådan nogle “fit jeans” som passer til veltrænede mennesker med især store lår of bagdele – men de koster så fra 7-800 og opefter! Jeg har ofte været heldig i både Gina Tricot, only og h&m.
   Generelt kan jeg ikke så godt lide at have jeans på. Synes altid de strammer og føles klaustrofobisk – almindelige bukser er det nye 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Nummer 9: jeg vidste allerede, før jeg trykkede på linket, at det var Hurtige Hænder. Det er den bedste sang nogensinde jo !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Ej hvor vildt, den tænkte jeg også på inden jeg trykkede på linket! Den er fantastisk!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Har det samme problem med bukser! Men Gina Tricot laver nogle der passer perfekt til os med korte ben og en god numse! Det eneste sted, hvor jeg kan passe dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Gina Tricot’s jeans er også helt klart min bedste anbefaling. Jeg elsker især deres “Molly” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det med bukserne! Fitjeans.com – virkelig lækre og flotte bukser, til os med dejlige, fyldige lår og numser – og findes i mange pæne nuancer 🙂 de har hurtig levering og god service!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg læste med en pige der synes det var pinligt at købe toiletpapir, at hendes mor gjord det. Vi er 35 i dag og vi var omkring 30 da vi læste sammen 😊 Man er aldrig alene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mon ikke ham med juicemaskinen datede en anden for fem måneder siden? Nu er han klar og ‘uden forpligtelser’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg har samme udfordringer som dig, mht jeans… Men! Har endelig fundet et par fra Vero Moda der hedder Sophia HW. Passer perfekt om mine lår, numse og talje! Og så køber jeg dem over hjemmesiden, så jeg kan få dem i længde 30😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Undre mig at jeg ikke kan passe en str Xl i tøj. Jeg er ikke tyk jeg er ikke tynd men 176 cm høj. Lav nu tøj i str s m l Xl XXL der passer til kvinder. De ville jo sælge meget mere tøj. Det undre mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har også en god fyldig bag og er 161 høj. Jeg har bukser fra & other stories men TopShop og modellen Jamie sidder bare som smurt på 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg undrer mig over alle de hundeejere, der samler deres hunds bæ op i en lille sort plastikpose, for derefter at smide den i naturen, og…. nogle gange har kastet posen, så den hænger på en gren why?????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Den sang kører også på repeat her!

  Jeg undrer mig over:
  1)!hvorfor folk ikke holder sig for munden når de hoster

  2) om alle buschauffører kender hinanden? Når to busser passerer hinanden, løfter begge chauffører lige lappen i vejret.

  3) hvordan høretelefoner kan blive så viklet sammen, bare at de har ligget i tasken i 1 minut!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er 167 høj og har altid problemer med for lange bukser! Men har life været i NY og der købte jeg bukser fra Levis – deres super skinny i længde 28! Ville ønske jeg havde vidst det noget før!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  hvor er det et godt indlæg…det med samlebåndet i lufthavnen…jeg bliver så irriteret så jeg ålejer at sige højlydt til min datter når vi nærmer os båndet….skal vi ikke stå her et stykke fra båndet så kan vi alle se kufferterne og der er plads til folk kan tage den…og den virker ALDRIG!

  og jeg siger det også i flyet….bare bliv siddende det er bedre end at stå og mase på gangen…hjælper heller ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvis du er glad for ørepropper, så sku du gå dig et par formstøbte, de er 100 gange mere behagelige og effektive.. Koster dog omkring 800, men de holder længe.. Ka fåes hos de fleste høreklinikker..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De dage hvor du ikke kan noget som helst