Hvad er du værd?

Be sure to wear some flowers in your hair

Dagens overskrift er fra sangen “San Francisco“, som er tudsegammel. Men teksten er fin. Og hvorfor så en overskrift fra en sang om San Francisco, fra 1967?

Fordi jeg lige nu er på vej, til netop San Francisco med verdens bedste rejsemakker Miriam. Du husker måske at vi i maj åd Ben & Jerry’s som svin? Vi gentager successen og rejser igen sammen. Denne gang skal det ikke handle så meget om is, men mere om at se og opleve. Vi tager til San Francisco først og i næste uge, rejser vi videre til Island. Jeg glæder mig vildt meget, da jeg aldrig har været nogen af stederne. Jeg har altid drømt om Island, så da jeg fik tilbuddet, var jeg hurtig om at takke ja.

Bloggen bliver nok lidt stille, da der er fuldt pakket program. Men følg med på instagram! Jeg laver faaaake snapchat i ét væk. Vanen tro.

Rigtig god søndag! <3

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er du værd?