For grim til kærlighed

Body, body og bluse

Hvid body med ærmer 249 (jeg har den i small, den findes også i sort og i grøn)

Hvid body med fin udskæring 229 (jeg har den i small)

Bluse 279 (jeg har den i small, dog i sort, men den findes kun i butik lige nu)

Jeg er blevet vild med, at have body på. Og jeg tænkte, at det hørte til sommerhalvåret. Men det er altså også fint, med bukser. Jeg bruger dem også sammen med nederdele (+ strømpebukser snart) og en tynd jakke. Dem fra Gina Tricot er lange i skridtet (jeg kan simpelthen ikke skrive dét, på en lækker måde), så du ikke skal gå og… smage på stoffet dagen lang. Den sætning kunne jeg snildt have gjort mere lækker, men jeg det valgte jeg, ikke at gøre. For jeg er, når alt kommer til alt, en havnearbejder med en beskidt mund, trods mit feminine ydre.

God fredag!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For grim til kærlighed