9 ting som undrer mig

Deotest (del 3)

Del 1 her, del 2 (budgetvenlige) her.

Mine armhuler er på arbejde. De er faktisk så meget på arbejde, at jeg har måtte uddelegere. Min mor har testen en deodorant for mig, mere om den senere.

Det startede som en story på instagram. Om sved og deodorant. Jeg tror at jeg spurgte dig, hvad du bruger af deo. Det haglede ind med svar – og jeg forsøger nu at teste, så mange som muligt. Jeg har testet 4 nye (5, inklusiv den min mor har testet og alle roll-ons) og her er dommen:

Neutral antiperspirant 0%: En gammel klassiker og en gammel ven. Jeg har kørt mange neutral deo’s i armhulerne, igennem årene. Jeg har været glad for den. Og det er jeg, så vidt stadigvæk. Den er billig (du kan f.eks. få den i Netto og i Matas) og den holder hvad den lover. Jeg har aldrig lugtet af sved, når jeg har brugt den. Tanken om, at den ikke indeholder alt muligt lort, er rar. Den er nem, at tage stilling til. Den tørrer hurtigt ind, er nem at påføre. Der er ikke så meget konfetti ved dén. Den holder mig næsten helt tør, men har judas-øjeblikke. Den er crossfit egnet og en god, billig deodorant til dig, som ikke er vild med tilsætningsstoffer og som ikke vil ofre en million, på en tør armhule. Bestemt godkendt! Vinderen af de i alt 5 deodoranter, i denne test!

Blot deo roll-on antiperspirant: Kan købes i Bilka, så vidt jeg er informeret. Jeg tror også, at jeg har set den i Matas. Den er billig og den er semi. Den er nem at påføre, men lidt længe om at tørre ind, hvilket er træls, når du har travlt. Den holder ikke mine armhuler tørre – men den holder dem lugtfri. Jeg tror også at mine armhuler, er svære at holde nede. Om man så må sige. Jeg kan svede på kommando. Jeg kan have sved der løber, bare hvis jeg går i et hurtigt tempo i 10 minutter. Den indeholder hverken alkohol eller parabener, den holder dig (i hvert fald mig) lugtfri, men ikke helt tør. Hvilket er træls i en tætsiddende bluse..

Join the organic future: Kan erhverves i Føtex, til en billig penge. Dufter af økologisk kakaosmør og acerola berry – og hvis du ikke ved, hvordan dét dufter, så kan jeg hilse og sige, at det dufter ret lækkert. Deodoranten er, som alle andre i denne test, en roll on. Den er nem at påføre og tørrer hurtigt ind. Den virkede dog en smule skizofren, i mine armhuler. Én af dagene holdt den sit løfte (om at holde dem tørre), dagen efter lavede den en Judas og gjorde min bluse våd. Men jeg var også lidt nervøs, den dag. Men ikke 100% godkendt, trods en dejlig duft!

Levevis anti-perspirant del roll-on: kan købes i de fleste supermarkeder – jeg har blandt set den i Fakta. Den er møgbillig og parfumefri. Den er både astma-allergi mærket og svanemærket. Hvis du går op i dét. Den indeholder aloe vera og oliven. Jeg er generelt glad for produkterne fra Levevis, fordi jeg synes det er rart, at man kan få rimelige produkter til en rimelig pris. Deodoranten er godkendt – jeg har hverken lugtet af gnu eller svedt synderligt. Den har faktisk formået, at holde mine armhuler rimelig tørre. Hvilket i sig selv, er noget af en bedrift. Den kan jeg godt stå indenfor!

Deo Balm fra Australien Bodycare (testet af Pernille aka. Helsemor): Kan erhverves her, koster 89 kroner. Min mor har testet denne – da jeg (og mine armhuler) fik lidt travlt. Både med deo, men også med rejser og jeg skal komme efter dig. Jeg føler at jeg ligger vandret, for tiden. Men hvor er jeg samtidig lykkelig for, alle de ting som sker i mit liv. Men mere om dét, i et andet indlæg. Nu skal det handle om armhuler, igen. Min mor er vant til, at have deodoranter på, med parfume. Hun skulle derfor vænne sig til, at denne ikke indeholder duft. Den har holdt hende tør, men lugten kom efter sigende snigende, efter en lang arbejdsdag. Min mor arbejder med børn, som har det rigtig svært, og havde haft en lidt hård dag – så måske deodoranten er bedre til dig, som arbejder et sted, hvor du kan sidde stille. Deodoranten er godkendt, da den er billig og da den holder armhulerne tørre. Jeg synes også at en deodorant, som kan holde dig tør igennem en hel arbejdsdag, er dét værd og er godkendt. Men det lader jeg være op, til dig.

Skriv endelig i kommentarfeltet, hvis du har en deodorant (både roll-on og spray), som du synes, at jeg skal prøve! Mine armhuler har sgu fået smag for det! Læs første test her og anden test, som er budgetvenlig, lige her!

 

12 kommentarer

 • Katrine

  Anti perspirant stick fra ritauls! Dufter fantastisk, tørre hurtigt ind og holder mig tør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Beauty deo 48hr anti-perspirant fra Vichy er den bedste deo roll-on jeg har haft! Den kan købes på apoteket, og fås i forskellige farver – jeg har den med lyserød etiket, og den dufter frisk og mild. Den holder bare! Jeg cykler ca. 20 km hver dag (frem og tilbage til studie) og lugter ikke efter sådan en cykeltur.
  Prisen på dem er lidt i den dyre ende, omkring de 100kr, men det synes jeg er pengene værd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Enig! Den sværger jeg også til. Har haft brugt den med det blå låg fra Biotherm (som også er rigtig god) men Vichy slår den! Har den med blåt låg, men det er en meget mild duft og ikke dominerende overhovedet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Helt enig! Vichys beauty deo er virkelig god. Den kan ikke konkurrere på pris (ift Neutral, Levevis, Nivea mm), men helt sikkert på kvalitet – den bedste jeg har prøvet. Kan ofte købes på tilbud eller i 2-pak på apotekekt. Kan også varmt anbefale udgaven uden parfume.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg plejede at hedde Svend Sved til mellemnavn, indtil jeg begyndte at bruge Matas stribede Glycerin Deospray. Den er billig og den findes som refill, og jeg kan godt lide at det er en pumpe, og ikke klassisk spray. Den er uden tvivl den bedste antiperspirant jeg har prøvet. Holder ikke til kardio, men det er der seriøst intet der gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Du er nød til at prøve den røde fra Vichy (tror det er 72 timers) – seriøst verdens bedste! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Nu ved jeg ikke om du har testet den 😉 men ellers Matas Natur serie, den beige farvede. Kunne være fedt at få en bedømmelse af den.
  Når man har parfume allergi er det lidt et svært emne, for man vil jo gerne dufte dejligt og føle sig feminin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Synes du skal prøve Dry Comfort fra Nivea 👍🏼 Blev lidt inspireret af dig til at prøve mig frem omkring deo, så jeg greb bare en tilfældig engang jeg var i Normal, og jeg troede ærlig talt ikke meget på projektet, men den holder sgu mine armhuler tørre. Er ikke helt vildt begejstret for duften, som lugter meget sæbet, men det er jo trods alt meget bedre end lugten af sved 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har kørt igennem rigtig mange Rexona Maximum Protection (48H Dry Protection) i duften Confidence, da det er de eneste der virker for mig. Det er en slags stift-deo, da jeg hverken kan fordrage spray eller de våde roll-on deo. Den holder hele dagen lang (lugt-mæssigt) og jeg har en aktivt hverdag. Tørhedsmæssigt er den ikke 100% men fungerer fint til mig – tror ikke jeg kan finde noget der kan holde mig helt tør, haha. Den kan fås i Føtex og Matas til ca. 89kr, og den er til tider på tilbud til 60, men har også set den en enkelt gang i Normal til 34kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Sanex deo/roll-on er det eneste, der holder mig tør og lugtfri.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Biotherm Deo Pure roll on er den bedste. Dyrker crossfit, løb og meget andet og lugter aldrig af sved under armene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Biotherms med det blå låg, samt roll on fra Rudolph Care. Perfekt til mig:,)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 ting som undrer mig