Teflon hjerte

Veninder i lommen

Annonce for Teleselskabet 3

Veninder. Hvis du kigger forbi herinde, fra tid til anden ved du, at jeg har mange veninder. Sådan har det langt fra, altid været. Da min (eks)kæreste og jeg gik fra hinanden, gik det op for mig, at jeg ikke havde særlig mange tætte relationer længere. De veninder, som jeg havde før jeg mødte ham, var langsomt blevet lidt fjerne relationer. Sådan går det nok tit, i hvert fald for nogen, når man slår pjalterne sammen, med en mandsling. Er mandsling i øvrigt et negativt ord? Anyways. Jeg ville ændre det og dét gjorde jeg så.

Jeg har indgået et samarbejde med 3 om, at teste den nye telefon Xiaomi Mi8. Læs mere om Xiaomi her! Jeg skal teste den, de næste par måneder og jeg har tænkt mig, at teste den i forhold til, at vedligeholde mine relationer. Det er nemlig noget af dét, som er vigtigst for mig. Og noget af det som gør, at jeg er rigtig glad for min telefon og for de sociale medier. Jeg skal rejse i næste uge – og ugen efter faktisk, og derfor har jeg ikke så meget tid, som jeg kan bruge på mine veninder. Det er sådan en periode lige nu, hvor jeg har virkelig travlt – og hvor jeg ikke, kan prioriterer det så meget, som jeg egentlig vil.

I dag har jeg mange veninder. Mere end jeg kan tælle, på to hænder. Jeg elsker dem alle sammen, de er meget, meget vigtige for mig og jeg bruger meget energi og tid på, at vedligeholde mine venskaber. For det skal man – det kommer ikke af sig selv. Men hvordan? Jeg har både Vibe, min seje veninde som læser til jordemoder i Aalborg og min Maja, som bor i Svendborg. Og de veninder jeg har, som bor tæt på mig, skal jeg også “vedligeholde”. Det er ofte noget, som jeg bliver spurgt om. Hvordan jeg jonglere med veninder, arbejde, træning, familie og dating. Det er svært. Der er mange bolde i luften. Særligt for tiden, hvor en ret stor, ret så dejlig bold, også skal jongleres rundt med. Om man så må sige.

Jeg bruger min telefon. Det er vitterligt sådan, at jeg (blandt andet) vedligeholder mine venskaber – men også følger med i, hvad mine piger render og laver. Det behøver nemlig ikke at være hverken overfladisk eller ligegyldigt. Det tager lidt tid, men er bestemt det værd, hvis jeg i en periode har nogle veninder, som jeg ikke ser. Så jeg ikke helt mister følingen med, hvad de render og laver. Det kan både være på sms (oldschool, men virker), snapchat (muligvis også lidt oldschool), på facebook og instagram. Og opkald, selvfølgelig. Jeg bruger ofte noget af min morgen på, at sende beskeder/snaps/tagge i memes og gifs. Det kan være en snap til min veninde Louise, som jeg ved, skal cykle på arbejde, i silende regn. Det kan være en grineren gif til Maja, som minder mig om, en heftig druktur vi har haft sammen. Det kan være en kysse snap til Jeanne, som jeg ved, har travlt om morgenen. Det kan også være et opkald til en veninde, som jeg ved, skal til et vigtigt møde og som lige har brug for, at jeg fortæller hende, hvor sej hun er.  Det kan gøres på mange måder – og min telefon er et vigtigt redskab i forhold til, at holde kontakten med mine travle veninder.

Mange af mine veninder, træner jeg sammen med. Det er en totalt win-win (træls ord, men så ved du, hvad jeg mener). Både træning OG hygge med pigerne. Jeg træner meget, meget sjældent alene. Jeg træner flere gange om ugen, helst med veninder. Særligt Jeanne og jeg hygger os med, at filme træningen, lave sjove programmer som vi deler og Jeanne har ofte en eller anden vanvittig øvelse, som hun synes at jeg skal prøve af. Min telefon er også et vigtigt redskab, i dén forbindelse. Det er den jeg bruger, til at planlægge min træning via – og den jeg bruger, under træningen, hvor mine veninder ofte deltager (mere eller mindre frivilligt) på mine stories, snaps og post.

Her er et par tips til, hvordan jeg “plejer” mine venskaber. Det behøver ikke at tage lang tid – altså de dage, hvor du har pisse travlt. Og ikke lige kan ses. Jeg har det selv sådan, at en snap fra min veninde, virkelig kan redde en dum dag. Eller gøre en god dag, endnu bedre.

  • send godmorgen snap,
  • skriv en kort besked (enten på sms, fb, insta), hvor du ønsker god dag,
  • tag hende i et sjovt meme eller i en sjov gif, på instagram. Hvem vil ikke gerne grine højt af noget intern, midt på en kedelig onsdag?
  • facetime, hvis du savner hende/ham ekstra meget. Jeg synes virkelig, at facetime kan noget – og jeg agter at bruge det, når jeg i næste uge skal rejse. Det føles som om, at man er sammen. På en eller anden, mærkelig og moderne måde.
  • send hende en snap, hvor du fortæller hende, hvad du skal lave i dag. Måske får du en igen – og på den måde ved i begge, hvad i skal lave i løbet af dagen.
  • send en mail med et billede af jer to, sammen. Mere behøver du ikke, at sende. Et minde er rart at få, når efteråret har ramt Danmark og Distorsion, solskin og kolde øl, virker flere år(tier) væk.
  • send hende et billede af en ret fra hendes yndlings restaurant og spørg, om i snart skal spise der sammen. Det kan være et, som du finder på instagram. Jeg sendte f.eks. lige et billede af en flødebolle til min veninde. Og spurgte hende, om vi ikke skulle tage et kursus sammen snart. Fordi det er hyggeligt og fordi, at du må spise så mange flødeboller, som du kan rumme.
  • byd endelig ind med flere i kommentarfeltet – jeg elsker at få inspiration!

Meget kan man sige om de sociale medier, men du kan altså bruge dem til, at vedligeholde dine venskaber – og dét betyder meget for mig. Jeg er selv en pige (kvinde?), som har rygende travlt – derfor er jeg vild med, at jeg hurtigt og nemt, kan sende en besked til min veninde og ønske hende en god dag. Eller min mor, for den sags skyld. Jeg har sagt ja til dette samarbejde, fordi telefonen er billig. Dét kan jeg godt lide. Jeg kan godt lide, at jeg har annoncer for ting, som de fleste har råd til. Det er nemlig ikke en dyr telefon, men det bliver den ikke dårligere af. Kameraet er f.eks. helt vildt godt og slår altså min iphone. Den har f.eks. lynhurtigt automatisk-fokus. Den er smuk og flot og i aluminium – dét betyder også noget. Man er vel forfængelig. Telefonen tilbringer trods alt, ret meget tid i min hånd. Læs mere om Xiaomi her!

Annonce for Teleselskabet 3

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teflon hjerte