Hørsholm

Nye streger + sweet rabatkode

 

Jovist. Mit hjem ligner ikke noget, som du finder i et boligkatalog. Som min veninde forleden sagde. Hun mente det positivt, i øvrigt. Jeg vil nemlig gerne bo hyggeligt og på min egen måde. Ligesom min garderobe, vil jeg ikke ligne alle andre. Mit hjem skal være sådan et hjem, hvor du må have skoene på, smide dig på sofaen og føle dig hjemme. Uanset hvem du er. Sådan kan jeg bedst lide det.

Jeg arbejder hjemmefra – derfor har jeg kontor, midt i stuen. Der er et godt lys og jeg har forsøgt at gøre det så hyggeligt, effektivt og funktionelt som muligt. Jeg kigger ind i væggen (med mit store altas, som jeg købte da jeg flyttede hjemmefra) og ind i en skærm. Jeg har også et billede hængende – og det kan jeg godt lide at skifte ud, med jævne mellemrum. For tiden hænger lækre Frida i rammen – er den ikke bare fin? Jeg elsker hende. Og jeg elsker plakaten. Den koster kun 59 kroner – tjek links nedenfor!

Jeg har skaffet dig en rabatkode til Desenio!

Rabatkode på 25%: HelseMatilde25 (gyldig på plakater fra 23 til 25 Oktober. Koden gælder ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer).

Links til de plakater, som jeg netop har pyntet mit hjem med:

Elisabeth Taylor (aka Chefen!) til 49 kroner

Frida til 59 kroner – der findes mange varianter, find dem her.

Lækker type der ryger i sengen til 119 kroner

Pizza pigen til 59 kroner

Hop ned i vinglasset til 109 kroner

Kvinde til 59 kroner

Han hænger normalt i mit soveværelse – jeg er vild med ham. Han pynter, synes jeg. Og så er der da lidt mandelig selskab, når Hørsholm ikke overnatter. Jeg har også kvinden hængende, i mit soveværelse. Jeg elsker kurver og er selv indehaver af en kurvet krop – derfor vil jeg gerne kigge på hende hver dag. Hun er sgu da for lækker. Enkel og fin, synes jeg.

Rammerne er også fra desenio – de er møg billige! Jeg er glad for, at jeg for forholdvis få penge, kan ændre stemingen og udtrykket i mit hjem. Jeg elsker at der er så mange at vælge imellem, så mange størrelser, rammer og noget for enhver stil. Mest af alt elsker jeg Frida, som jeg spår skal hænge hos mig længe – længere end de fleste får lov til. Men pigen som spiser spaghetti, hun er altså også rigtig fin! Synes du ikke?

Annonce for Desenio

1 kommentar

  • Kathrine

    Jeg har lige klikket en stor Frida plakat hjem. WOW, hvor er den flot! Tak for rabatkoden, glæder mig til at modtage den <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hørsholm