Alene på Azoerne

Deotest (#4) + rabatkode

Annonce for Cocopanda

Så er det tid til endnu en deo-test. Nummer 4 i rækken. Læs første, anden og tredje del – hvis dine armhuler har brug for det. Jeg har længe været på jagt efter, den perfekte deo. Jeg lugter meget sjældent af sved – men mine armhuler er meget sjældent tørre. Og det er træls – når man som jeg, hader at gå i sort tøj. Jeg kan jo ikke dække pletter så store som en amerikansk pandekage, i en lilla kjole. Det er ikke muligt. Og det kan være hæmmende for mig. Jeg har endnu ikke fundet den deo, som gør min armhuler komplet tørre – men jeg er godt på vej. Og nu endnu mere, efter jeg har testet 5 mere.

Jeg tester hver deodorant i en uges tid – cykler (minimum 10 kilometer hver dag), træner, kysser (!) og arbejder med den, i mine armhuler. Den kommer på prøve (særligt på kyssedates og til crossfit) – og her kommer 5 bud, som jeg er ret begejstrede for. Deodoranterne er roll on, med mindre andet er anført:

Biotherm Pure deodorant 127 kroner: Nok den deodorant, som flest af jer har anbefalet. Derfor glædede jeg mig meget til, at give den en chance. Jeg har altid været rigtig glad for produkterne fra Biotherm – og denne deo skuffer ikke. Jeg kan godt forstå, hvorfor der er så mange af jer, som er vilde med den. Den er blevet testet – i efterårsmodvind på cyklen, kysseri i Hørsholm, crossfit og to møder, som altså normalt ville betyde tsunami i mine armhuler. Men. Den holdt sgu vand. Om man så må sige. Den dufter mildt, tørrer hurtigt ind i armhulerne, hvilket er rart en travl morgen (som de er flest) og den smitter ikke af. Jeg er fan. Jeg er kæmpe fan. Prisen er lidt pebret – men den virker til, at være nogenlunde drøj i brug. Jeg synes i øvrigt ikke, at 127 kroner er mange penge, for en tør armhule. Men det er måske bare mig.

Biotherm Deo Pure (spray) 159 kroner: Samme deodorant, som ovenfor – bare i spray. Jeg er lige så stor fan, som jeg er af den i roll on. Jeg er bare mere til roll on, så er du mere til spray – så går efter hende her. Den er god og den holder. Jeg har netop testet den på Azoerne og i Italien – og jeg undgik våde armhuler!

Elisabeth Arden White Tea 149 kroner: Også en deodorant, som jeg flere gange har fået anbefalet. Den dufter godt, er lidt længere tid om, at tørre helt ind, men er næsten lige så god, som deodoranten ovenfor. Helt klart en deodorant, som kan sit job! Den er lidt dyr, men virker også til at være drøj i brug. Jeg har oplevet at være næsten helt tør, trods en lang cykeltur i modvind. Så den er godkendt herfra!

Mádara Herbal deodorant 109 kroner: Denne deodorant, var jeg spændt på at teste. Den dufter godt, men jeg tænkte ærlig talt, om den var for helse-agtigt – altså lidt for naturlig, for at kunne holde mit sved inde i min krop og ikke i mit tøj. Men den er god! Den dufter godt og helse-agtigt, uden det bliver for helsekostbutik-agtigt. Hvis du kan følge mig. Jeg har testet den på date, til træning og på cyklen – og jeg har hverken lugtet eller været drivvåd. Det er ikke en favorit, men den kan altså noget.

Lancome Bocage deodorant 143 kroner: Så er den her. Én af de bedste deodoranter, jeg nogensinde har prøvet. Den virker bare. Den er dyr, det er den. Men den holder mig tør en hel dag. Selv i tøj som sidder TÆT i min armhule, selv til møder hvor jeg bliver nervøs og på dates, hvor sved bare er obligatorisk. Særligt hvis du kan lide ham, som du er på date med. Og det kan jeg, som du måske ved. Om det var de tørre armhuler eller min personlighed der gjorde, at jeg fik en kæreste – dét må være op til dig at afgøre.

Jeg har 2 nice rabatkoder, hvis du har lyst til at bruge dem på Cocopanda:

  • ‘MATILDE’ som giver gratis fragt (ved køb over 399,- er der automatisk gratis fragt)
  • ‘MATILDE10’ som giver 10% rabat  (begge rabatkoder er gyldige fra d. 20/10 til d. 28/10-2018)

Det er svært at finde en god deodorant – for vi er jo forskellige. Jeg har igennem hele sommeren og nu også efteråret, testet mine armhuler godt og grundigt. Deodoranterne i dette indlæg – er alle gode bud. Cocopanda har fødselsdag, så der er 20-70% – det kan du jo tjekke ud, hvis du har lyst og måske finde en deodorant, som passer i dine armhuler.

Annonce for Cocopanda

 

 

2 kommentarer

  • Anette olsen

    Hej. Jeg vil gerne anbefale deo’en fra apoteket (lilla skrift). Den er virkelig god og den eneste jeg gider at bruge! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene på Azoerne