"Du er bedre end min ex"

Hørsholm

Indlægget som jeg ellers havde tænkt, skulle vente lidt. Men jeg får så mange søde og nysgerrige beskeder – og det kan jeg sådan set, godt forstå. For jeg teaser også. Jeg kan nemlig ikke lade være med, at vise ham frem. Indtil videre dog kun hans arm og et par ben. Hørsholm, som I har døbt ham. Hans navn skal jeg nok skrive, når jeg er klar.

Lige nu vil jeg gerne have ham, for mig selv. Samtidig har jeg lyst til, at få hans ansigt printet på en t-shirt og rende rundt med den. Vise hele verden at jeg er hans. For vi er kærester og det har vi været, i 11 dage. Ja, jeg tæller dagene. Jeg er forelsket på den der voldsomt irriterende måde. Den der veninde, som i en samtale pludselig indskyder “ej så sagde X også at..” eller “det synes X også!“. Det er mig. Endelig er det mig.

Jeg blev hurtigt forelsket i ham, samtidig var det som om, at det gik langsomt. Jeg blev ikke forelsket ved første blik, men faldt langsomt ind i forelskelsen, som er stærkere end jeg husker, at den har været før. En dag gik det op for mig, at jeg var forelsket i ham. Jeg stod i mit køkken og talte med ham – og så vidste jeg det.

Han bor i Hørsholm, han er yngre end jeg (#kuvøse), han er høj og klog og sjov og når han kigger på mig, så føler jeg, at jeg er den heldigste og den smukkeste, i hele verden. Jeg glæder mig til at I skal møde ham – men det skal lige gå i mit tempo.

Jeg er så glad og rørt over, at jeg får så mange søde beskeder fra jer – hvor i er glade på mine vegne og ønsker mig det bedste. Det er så værdsat! Tak!

 

11 kommentarer

 • Sofie

  Ej okay!!! Dét er sgu da lige til at blive glad i låget af, at læse, på sådan en ellers alt for koldt, blæsende og mørk morgen
  ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Ihh, det varmer helt at høre ☺️ Alle mennesker bør opleve den følelse, det er det vildeste. Er samtidig vildt nysgerrig – jeg bor i Hørsholm 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  Du har – om nogen – fortjent en BRAGENDE,fantastisk og fuldstændig vild og vidunderlig forelskelse ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej hvor er jeg glad på dine vegne! Jeg har også netop fået en kæreste – for 8 dage siden, også yngre end mig og jeg kan nikke genkendende til at være den mega irriterende forelskede veninde der nævner hans navn hver 5. Minut 🙈 det er sgu ret fantastisk! For os begge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Ej hvor lyder det bare skønt. Får helt kriller i maven over at høre det!! <3 glæder mig til at det er min tur 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Løjbert

  Årh for helvede Helse ♡ det gør mig glad helt ned i maven på dine vegne .. møs herfra Hundige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Yaaaas😍😍😍😍😍 kærligheden længe leve ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med kærligheden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TILLYKKE MED KÆRLIGHEDEN <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Så dejligt for dig Matilde! Det betalte sig at springe ud i det igen!
  Hvordan har i mødt hinanden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Hvor er det bare skøn læsning. Hvis der er nogen der fortjener kærligheden – er det dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Du er bedre end min ex"