Rejseliv

Lige ved hånden

Annonce for Teleselskabet 3

Xiaomi Mi8 kan købes her!

Jeg er netop kommet hjem fra Italien, hvor jeg besøgte Vibe. Vibe og jeg kender hinanden fra skolen, hvor jeg arbejdede som pædagog og hun som pædagogmedhjælper. Vi talte ikke sammen, det første lange stykke tid. Jeg syntes hun så mærkværdig ud; med en form for gulerodsfarvet hør (hun påstår at det var rødt) og et tylskørt. Hun syntes jeg så hård og utilnærmelig ud, evig klædt i sportstøj og med de store unger omkring mig. Men en dag i skolegården faldt vi i snak. Og siden er Vibe blevet en meget tæt veninde. Vi har været i Paris sammen, på sommerferie på Sicilien i august og jeg har netop besøgt hende – Vibe bor nemlig midlertidig i Italien, fordi hun læser til jordemoder og havde mulighed for et praktikophold. Hun er sej. Og savnet.

Maja, min ældste veninde – bor i Svendborg. Maja rykkede alt op og pakkede sine pakkenelliker – og drog til Sydfyn. Jeg savner hende. Fyn er langt væk og Maja er, som Vibe, rigtig vigtig for mig. Men vi har fået det til at fungere. For det skal vi. Veninder er meget, meget dyrebare for mig.

Jeg har før skrevet om, hvordan jeg holder kontakten med de veninder, som jeg ikke ser så ofte. Du kan læse mine tips her! For mig er min telefon uundværlig. Både fordi jeg bruger den i mit arbejde – men mest fordi, at det er via dét værktøj, at jeg vedligeholder mine relationer. Både de jeg har fysisk tæt på mig, men også de to banditter, som er flyttet langt væk fra mig. Og mine forældre – som godt nok kun bor 30 minutter væk fra mig, men som jeg pt. ser for sjældent. Der er det rart at skrive små beskeder, facetime og holdes opdateret. Lige for tiden, hvor jeg er forelsket (jeg skal nok skrive om det, så snart jeg er klar til det), så bruger jeg min telefon endnu mere. Om end muligt. Når jeg ikke er sammen med Hørsholm, så skriver vi sammen, tagger hinanden i mere eller mindre upassende memes og gifs og snapper og facetimer og hvor man nu ellers kan kommunikere. Jeg bruger min telefon til træningsprogrammer – og hvis du følger lidt med ved du, at jeg altid træner med mine veninder. Jeg multitasker ofte – fordi jeg altid har så mange bolde i luften, derfor er det rart, at telefonen gør det så nemt, hurtigt at holde kontakten.

Jeg har som bekendt indgået et samarbejde med 3, om at teste den nye telefon Xiaomi Mi8. Den har nu været med mig til både Azoerne og Italien – og jeg er rigtig glad for den. Lur lige hvilket flot billede jeg tog på Azoerne:

Jeg har haft telefonen i hånden i et par uger nu – og der er mange ting, som jeg godt kan lide ved den. Men for at det ikke skal blive for teknisk (det ville nemlig selv kede mig, at læse), vil jeg fremhæve 3 funktioner ved telefonen, som jeg er særlig begejstret for:

Funfact: Mi8 lanceres i forbindelse med Xioami’s 8 års jubilæum. 8 er mit lykketal. Så allerede dér, er min OCD glad.

Kamera: Jeg er, som du nok er bevidst om, rigtig glad for instagram. Og at tage billeder, generelt. Særligt af træning. Hvor lys, bevægelse og sved kan gøre billederne utydelige og dårlige. Det her kamera er sindsygt! Telefonen har et kamera, som er ét af branchens bedste kameraløsninger og har en virkelig god kvalitet. Den har hurtig autofokus (smart når jeg f.eks. hopper til træning og gerne vil have det fanget, på et billede!). Frontkameraet er bedre end det, på min iphone. Hvilket er VIGTIGT fordi jeg elsker at lave “HEEEJ Fakesnapchat”. Også godt til facetime, når jeg rejser så meget, og gerne vil se Hørsholm.

Perfomance: Den er hurtig. Jeg er så hurtig på fingrene, at mine telefoner (og computere) sommetider har svært ved, at følge med. Det er træls. Jeg bruger min telefon ekstremt meget – og derfor skal det gå stærkt. Også til træning, hvor jeg gerne vil have det hele med. Uden at skulle kede dig for meget med tallene (som jeg ikke helt forstår og ordet “helt” kan du snildt fjerne fra sætningen), så har telefonen et stærkt indre – og den arbejder hurtigt. Rart når jeg, som oftest, har gang i 117 ting. Også på min telefon.

Skærmen: Jeg er en plus pige. Det har jeg været længe. Derfor har jeg vænnet mig til, at have en gigantisk skærm. Nogle vil kalde den for en mini computer. Og det skal det også være – for jeg bruger min telefon hele dagen. Det er ligesom essensen i mit arbejde. Skærmen er knivskarp og har virkelig flotte farver – det har jeg aldrig set før. Der er desuden en “always-on” funktion, som gør, at man altid er opdateret. Dét er rart! Så kan jeg nemlig selv vælge, om jeg vil åbne min telefon, eller om det kan vente – hvis jeg sidder midt i noget.

Okay – der er én ting mere, som jeg gerne vil fremhæve. Jeg har, som nævnt, lige været på Azoerne. Det var jeg helt alene – på egen hånd. Dét er altså svært, når jeg flere gange skulle møde op, et bestemt sted. Jeg kender intet til Azoerne -eller kendte, så det var en udfordring. Jeg testede derfor GPS’en på Xioami – jeg tænkte at det ville være den ultimative test. Der er dual-frekvens GPS i telefonen – hvilket betyder at du kan navigere præcist. Jeg skulle f.eks. møde op i et lille, lillebitte sted, da jeg skulle ud i junglen. Jeg tror vitterligt ikke, at min almindelige GPS havde hjulpet mig på rette vej. Heldigvis bestod den testen – og jeg kom på en episk tur i junglen, som jeg nok snart skal skrive meget mere om.

Jeg er glad for min Xioami – selvom jeg har været en apple pige, så længe jeg kan huske. Det tager et par dage, at komme ind på livet af en ny telefon, men fordi kameraet er så godt, er det blevet sjovt at lege med videoer, faaaake snapchat og facetime. Den kan altså noget, den telefon. Og så koster den halvdelen af, hvad de andre gør. Og jeg kan stå inde for, at det er en god telefon. En rigtig god telefon. Den kan kun købes hos 3!

Læs og find min nye telefon her!

Annonce for Teleselskabet 3

1 kommentar

  • Mads

    Du er faktisk meget sød. Jeg så dig lige på DR. Keep up the good spirit 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseliv