Nye streger + sweet rabatkode

Lort vi kvinder lukker ud

..før, under og efter sex. For det gør vi – det gør jeg. Jeg skrev indlægget om ting mænd siger, efter sex. Hold nu kæft der er nogle grimme, imellem. Men altså. Jeg vil ikke være bitter. Jeg vil ikke være en kvinde, som peger fingre af mænd. For vi kan også være lede – og vi er lede. Det er ikke kun mænd, som siger “skrid” efter sex. Jeg har sagt (flere gange): “Togstationen ligger 2 minutter væk, derfra kan du tage metroen” og “jeg sover ikke sammen med mænd, så du skal smutte”. Vi har alle sammen sagt ting, som måske var mindre heldige, efter intim-nøgen-pudekamp. Og jeg bad om jeres hjælp. Og som altid, fik jeg den. Tak. I er bomben. Læs og tilføj endelig flere i kommentarfeltet:

 • “Jeg har ikke fået nogen til at passe min kat, så jeg smutter”.
 • “Troede du sagde du ikke længere ville være en fuckboy?”.
 • Ham: “Nå men tak for i nat. Vi ses!”. Hende: “Det skal du ikke regne med Sonnyboy”.
 • “Nå unge mand. Skyggerne er også ved at blive lange”.
 • “Du skal ikke tro at noget har ændret sig, bare fordi du har set mig nøgen”.
 • “Skal vi ikke aftale at vi ikke fortæller nogen om det her?”.
 • “Du skal ikke ringe. Eller skrive. Eller sende en venneanmodning”.
 • “Det var jo din fødselsdag. Men mine følelser er de samme”.
 • “Du minder om min far. Ham har jeg ikke kontakt med mere”.
 • “Fuck det var dårligt!” (lige da han kom..).
 • “Du bliver nødt til at gå, min kæreste kommer om lidt” (jeg havde ikke en kæreste, men ville hellere være et utro røvhul end at sove sammen med ham).
 • Ham: “Det var seriøst noget af de bedste sex, jeg nogensinde har haft”. Mig: “Virkelig?”.
 • “Hvornår begynder morgentogene at køre igen?”.
 • “Du kan jo lige lave en rejseplan”, sagt mens jeg klappede ham på skulderen og skred ud i bad.
 • “Hvad var det nu du hed?”.
 • “Dine arme er satme tynde. Du kan da ikke løfte mig, kan du?”.
 • “Dén der kan du godt pakke væk. Døren er der!”.
 • “Er den klar? Det føles ikke helt sådan..”.
 • “Du gør det hele forkert. Lad mig selv gøre det færdigt!”.
 • Jeg grinede af hans sex-face. Det blev akavet.
 • “Var det dét?”.
 • “Det var godt så længe det varede…”.
 • “Det gør ondt og det er kedeligt, så lad os bare stoppe nu”.
 • “Skal du ikke snart hjem?”.
 • “Hvis du fortæller nogen om det her, så fortæller jeg at du har en lille pik!”.
 • “Du er god til at klæde dig, hva’?”.
 • “Du er godt nok svedig. Er du i dårlig form?”.
 • “Du har en mærkelig kropslugt. Jeg kan ikke lide den”.
 • “Hold da op en ringe omgang. Er du ikke også selv skuffet?”.
 • “Jeg var sammen med en model sidst. Han var..flottere”.
 • “Er du egentlig ked af, at du har en pik som er mindre end gennemsnittet?”.
 • “Jeg er mere til crossfit kroppe. Spiller du meget playstation?”.
 • “Sådan en som dig ville jeg aldrig tage med hjem”.
 • “Du er under mit niveau”.
 • “Jeg vil benægte til den dag jeg dør, at du har fået lov til at knalde mig”.
 • “Jeg havde et behov for sex. Det kunne have været hvem som helst, men det blev lige dig”.
 • “Jeg går lige ud og onanere med bruseren, så jeg bliver færdig. Bare føl dig hjemme”.
 • “Jeg har knaldet med rigtig mange. Jeg tror du er sådan en jeg vil glemme”.

Har du flere? Konklusion: Vi kan også være tarvelige. Og det er faktisk rart at se, lære og høre. Så jeg ikke går i “mænd er svin”-mode. Det er vist vel lige gode om. Dermed ikke sagt at noget af det, er i orden. Men begge køn kan være dumme. Eller opføre sig dumt, vel at mærke. Og ord sætter sig fast.

18 kommentarer

 • Bonde

  Hahahaha jeg flækker!!! 😂😂😂 det lige før kvinderne har en værrere opførsel end mændene, eller er det bare mig? 😶😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tyl

   Jeg er sikke på at “jeg flækker” er noget de fleste mænd gerne vil høre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Han var simpelthen så cringy at jeg fakede en migræne(hvilket før er sket under sex – aaaakward), men det var første gang vi havde sex og jeg bad ham tage hjem og hans respons var: “Det skal jeg jo til at vænne mig til……….”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AM

  Mig: Du brugte kondom, ikke?

  Underforstået: “Jeg skal satme ikke lave børn på dig, og er der en risiko for det, skal jeg på apoteket ASAP”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ejjjh!!! Jeg kan godt forstå mænd er nogle røvhuller hvis de bliver mødt med den slags kommentare?! Jeg syntes klart det her er værre end den anden du lavede.. hahaha
  Kvinder step up<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ved ikke om kommentaren høre til her, men øv hvor kan jeg skuffe mig over mig køn. Jeg synes virkelig de her er endnu mere stride end mændenes. Måske vi alle skal lade være med at sige sådan noget, medmindre det er med et smil på læben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Helt enig! Jeg synes også kvindernes kommentarer er meget værre 😏

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Da min eks og jeg gik fra hinanden valgte han at have sex med en af hans gode veninder – det fortalte han mig efterfølgende og tilføjede at hun under akten havde sagt “Hvad er det du gør? Den er jo ikke særlig stor!” Av! Det må have ødelagt stemningen en smule 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique

  Midt i det lækreste, hedeste forspil nogensinde ligger jeg og tænker at han er et dejligt, gavmildt menneske og jeg føler mig heldig. Så mens han kysser sig op ad min hals får jeg kælent, fremstønnet “du er bare så flink”. Det var selvfølgelig ikke liiiige det, jeg ville have sagt. Og det dræbte også lidt stemningen. Heldigvis er han stadig min kæreste og vi kan grine ad det sammen, hahah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Engang lige efter sex kom jeg til at kigge mig selv i spejlet, og sagde højt: “Føler, at jeg ligner en brugt luder”. Måske ikke så heldigt😂 Men udtrykket “at ligne en brugt luder” er lidt en intern ting, jeg har med en veninde. Bare uheldigt at jeg ikke fik mig tænkt om, og sagde det i den forkerte situation, i det forkerte selskab…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Jeg går hjem nu. Jaja, jeg forstår godt jeg gerne må sove her, men ved bare jeg får lyst til at skyde mig selv i morgen tidlig, hvis jeg vågner op her”

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  “er jeg egentlig din første” 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg havde set den her søde fyr et par gange, og ender med at hive ham med hjem efter vores 3 vellykket date. Vi har sex, han kommer under 30 sek senere, og jeg bryder ud i latter og kan slet ikke stoppe igen. Får også fremstammet ‘mener du det der?!’😂 Set i bakspejlet var det virkelig ledt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  “Min p-billet udløber snart, så… Tak for i dag!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  “Jeg overvejer at gå hen og hente min dildo, kan du ikke gå ud i stuen?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Ham “altså jeg er jo et MEGA godt knald!” Sagt efter vi havde knaldet. Det fløj ud af munden på mig “så har du virkelig kun haft dårlig sex, hvis du synes det her var godt”. Ups da.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det minder mig om… Jeg havde taget en fyr med hjem fra byen – det var meningen, at det skulle være en onenighter UDEN overnatning. Da han faldt i søvn efter sex, listede jeg ud og ringede jeg efter en taxa, og bildt ham ind, at han selv havde ringet efter en taxa, og nu holdt den altså udenfor. Han var forvirret over, at han ikke kunne huske, at han havde bestilt en taxa, men hoppede på den 🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Daaamn hvor er “vi” bare nogen svin, og mændene med. Det er en af grundene til at jeg ikke har haft sex i 4 år.. (er 28) Satme om jeg kunne finde på at have et onenight stand. Jeg hører tit at det jo ikke engang er godt, hvorfor man vil udsætte sig selv for det der, lærer jeg aldrig at forstå.. #lykkeligcølibat #sexerovervuderet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye streger + sweet rabatkode