Strik under 350 kroner

Mine hudplejerutiner (tema: uren hud)

Reklame for Australian Bodycare

Jeg har omtalt tea tree oil et hav, af gange. Fordi det virker. Længere er den bare ikke. Det virker. Ikke bare hver gang, men hver eneste gang. Jeg er næsten 31 år gammel, og jeg har den grad testet, prøvet og brugt mange forskellige produkter og brands. Tea tree oil har jeg brugt, siden jeg var 18-19 år gammel. Maja, min bedste veninde, introducerede mig for det. Hun havde altid tea tree oil i natskuffen, som hun smurte urenheder med. Jeg overnattede ofte hos hende, derfor forsøgte jeg selv at slå urenhederne ned, med olien. Og det virker bare.

Tea tree oil er et rent naturprodukt, som kommer fra Australien. Der er det blevet brugt i århundreder – og jeg forstår hvorfor. Tea tree oil modvirker bakterier og er særlig effektivt ved forskellige hudproblemer. Olien er altså bakteriehæmmende og det er jo ret perfekt – når det kommer til en stor, fed, nederen bums.

For et par måneder siden, introducerede jeg dig for spot-sticken. Jeg viste den på min instagramstory og aldrig har min direct været så glødende. Det væltede ind med beskeder – og selv nu, flere måneder efter, at jeg har talt om den, får jeg spørgsmål dagligt. Dagligt. Virkelig. Der er noget om snakken. Den virker. Og så koster spot sticken 79 kroner – og er mega drøj i brug.

Men det er ikke kun spot sticken, som jeg bruger. Australian Bodycare har et kæmpe sortiment. Jeg kommer til at skrive om flere produkter, men lige nu vil jeg holde mig til hudplejen. Jeg bliver nemlig så tit spurgt om, hvordan jeg renser, plejer og vedligeholder min hud. Derfor har jeg lavet denne guide:

 • Spot sticken bruger jeg, når jeg kan mærke, at der er en bums på vej. Jeg smører så meget, som overhovedet muligt. Flere gange i timen, hvis jeg kan komme til det. Det behøver du slet ikke, men jeg går altid all-in. Jeg hader, ligesom alle andre, at have bumser i ansigtet. Eller andre steder, for den sags skyld. Olien er gennemsigtig, så du kan sagtens smøre dit ansigt, selvom at du er i skole eller på arbejde. Olien dufter lidt specielt, men jeg har efterhånden vænne mig til den. Den dufter ikke grimt, men skarpt. Men ærlig talt – hellere en lidt skarp duft, end bumser i ansigtet. Du kan også bruge den til insektbid og små skrammer. Jeg bruger den også, når jeg har lidt tør hud (f.eks. hvis du jævnligt kysser med en, som har skæg..).
 • Face wash er også et produkt, som jeg bruger dagligt. Både morgen og aften. Konsistensen er lækker, den skummer lidt op og er nem at fjerne. Jeg føler altid, at min hud er helt rengjort, når jeg har vasket krydderen i den. Den koster 119 kroner og er, ligesom de fleste af produkterne fra Australien Bodycare, drøj i brug.
 • Efter at jeg har vasket mit ansigt, dupper jeg face tonic på. Gerne på ansigt og på min hals. Jeg kan godt have tendens til, at få urenheder på min hals og i min nakke. Jeg mistænker svedigt hår, mange timer om ugen. Så jeg dupper gerne hals og nakke med tonic. Den koster 99 kroner og jeg bruger et stykke vat til, at få den påført.
 • Face creme er genial. Jeg har netop foræret en kær veninde, som døjer med urenheder, cremen. Hun er allerede rigtig glad, for den. Cremen bruger jeg om morgenen, under min make up. Den tørrer hurtigt ind, hvilket er dejligt, i en travl hverdag – som du garanteret, kan nikke genkendende til. Den gør huden blød og gennemfugtet og jeg kan godt lide tanken om, at jeg har tea tree oli på huden – hele dagen lang. Og jeg er ret overbevidst om, at det er derfor, at jeg meget sjældent (7-9-13) har urenheder. Den koster 129 kroner.
 • Face masken er, omend muligt, mere genial end face cremen. Jeg bruger den 1-2 gange om ugen. Den svier som citron i et åbent sår, men kun i ganske kort tid. Og den virker. Den virker virkelig. Den er nem at påføre, tørrer hurtigt og er ret nem, at vaske af. Jeg bruger altid en svamp, når jeg fjerner den. Og så plejer jeg i øvrigt, at have den på, inden jeg går i bad, så jeg kan fjerne den i badet. To fluer med ét smæk – fan. Den koster 149 kroner og er drøj i brug – den jeg har gang i, åbnede jeg i juni – og der er stadigvæk masser tilbage. Og jeg bruger den, som nævnt tidligere, i hvert fald én gang om ugen. Jeg bruger den gerne på halsen og i nakken, hvis jeg har lidt god tid (læs: husker det).

Hele serien (med alle 5 produkter), kan du købe for 549 kroner. Jeg vil anbefale dig at købe pakken, hvis du døjer med urenheder, tydelige porer og hudorme. Det kan virkelig gøre en forskel. Jeg har testet produkterne igennem de sidste 10 år – og de virker. Jeg får mange tilbagemeldninger fra de, som på min opfordring, har købt produkterne. Særlig én husker jeg: en kvinde skrev til mig, som skulle giftes. Hun havde fået en stor bums 5 dage før sit bryllup, hun havde fluks købt spot sticken og smurt, som var der ingen dag imorgen og bare to dage efter, var bumsen næsten væk – og hun blev gift uden bums på bryllupsbillederne. Dét er så fint! Jeg elsker i øvrigt, når i skriver til mig – bliv endelig ved med det!

Næste indlæg kommer til at handle om tør hovedbund – som jeg kan hilse på, når vejret og temperaturen ændrer sig. Rigtig god dag! Og skriv endelig i kommentarfeltet, hvis du har gode tips til en flot hud, erfaringer eller spørgsmål!

Reklame for Australien Bodycare

5 kommentarer

 • Line

  Hej Matilde. Jeg kan ikke lige gennemskue, om der er parfume i produkterne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sim

  Sticken virker ikke på mone bumser 🙁 men jeg smører heller ikke en gang i timen, måske mere to gange om dagen. Kan det være dét? Jeg har tør hud og sjældent bumser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis det skal virke, er det bedst at smøre det flere gange i løbet af dagen. Det er ikke nok med to gange om dagen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg har lige bestilt produkterne og glæder mig så meget til at prøve dem😄 Men jeg har lige et spørgsmål: Hvad bruger du af creme til natten?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strik under 350 kroner