Jeg skal til terapi.

Rejseliv

Reklame for Nuxe

Det er noget, som jeg oftere og oftere bliver spurgt om – min hud. Jeg har meget sjældent urenheder (7-9-13!), men sådan har det langt fra altid været. Jeg skriver derfor mere og mere om, hvordan jeg plejer min hud. Det går jeg nemlig op i – dog uden at jeg gider at bruge, mere end 10 minutter på det, om dagen.

Jeg rejser meget i øjeblikket – og det er ikke særlig godt, for min hud. Jeg har haft et par urenheder. Dels på grund af mange timers flyvning, hvor huden tørrer ud og dels fordi, jeg ikke spiser særlig godt, når jeg drager fra A til B. Det kan ses på min hud – og det er træls. Der er intet som kan røre så meget ved min selvtillid, som en stor fed bums.

Jeg er derfor særlig opmærksom på, at jeg får renset og fugtet min hud særlig godt, disse uger. I dag rejser jeg til Italien – og jeg kom hjem fra Azoerne i tirsdags, så der er knald på og lidt for få timer i døgnet.

Jeg har netop pakket min kuffert – og der er 3 hudplejeprodukter med, som jeg er rigtig glad for at bruge:

Produkterne fra Nuxe kan købes i Matas og online, priserne ligger fra 120-225 kroner og er forholdvis drøje i brug. Den nye serie fra Nuxe hedder Aquabella og er til kombineret hud – som jeg har haft de sidste par måneder. Tror muligvis at det faktum, at jeg har kysset en mand med skæg en hel dag, også har noget at skulle have sagt. Jeg har i hvert fald været noget rød på hagen.. og der er cremen virkelig god. Nuxe står for naturlig luksus – og er bygget op om 3 bærerende elementer: naturens styrke, videnskabelig effektivitet og sensorialitet. Produkterne indeholder op imod 98,1% naturlige ingredienser og de aktive ingredienser i produkterne er altid naturlige. De har desuden stor fokus på bæredygtighed. Produkterne i dette indlæg er målrettet det yngre segment, hvor der typisk er større risiko for, at opleve urenheder og tørre områder (apropos mande skæg..).

Jeg har pakket 3 produkter med i min kuffert:

  • Micro-Exfoliating Purifying (120 kroner). En daglig rens i gele form med mikroeksfolierende elementer, som renser rigtig godt og gør huden blød. Jeg føler virkelig at den får al den sminke med, som jeg har påført femøren i løbet af dagen. Det er en rar følelse at have et helt rent ansigt, inden jeg rammer puden og går i seng. Den kan snildt bruges hver dag.
  • Beauty-Revealing Essence-Lotion (140 kroner). En slags tonic, som jeg dypper på hals og ansigt. Der er naturlig hyaloronsyre (the shit indenfor hudpleje pt!) i cremen og jeg bruger den både under sminken og efter jeg har renset mit ansigt, inden sengetid.
  • Beauty-Revealing Moisturising Emulsion (225 kroner). Cremen, som er god til tør hud og urenheder. Og rødme efter kys med skægget type, nuvel. Den tørrer hurtigt ind, hvilket er rart på travle morgner. Den har samtidig en matterende effekt, så jeg ikke går rundt og skinner i t-zonen.

Jeg kommer til at vise produkterne mere på min instagram – så hold øje der. Måske jeg endda kan få lokket Vibe med på dén. Vi må se! Hav en dejlig fredag!

Reklame for Nuxe

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal til terapi.