Banke banke på

Som om jeg ikke har noget på

Reklame for Sloggi

Jeg kan efterhånden skrive et par skægge ting, på mit CV. Jeg har f.eks. gået catwalk under Fashion Week (jep, med mine korte stænger!), jeg har været med i en tv-serie og så var 2018 også året, hvor jeg blev spurgt, om jeg ville være undertøjsmodel. Nærmere bestemt for Sloggi, som jeg ellers troede var for ældre kvinder (læs: 60+). Jeg tog fejl. Grunden til at jeg tænkte, at det var dén målgruppe var fordi, at jeg altid har vidst, at Sloggi er ekstremt behageligt. Det er sandt – men det behøver det jo ikke, at blive kedeligt af. Og det er det så sandelig heller ikke. Den nyeste kollektion er sexet OG behagelig. Findes det? Jep. Jeg troede det ikke.

Men kollektionen S by sloggi er hamrende sexet (i min optik) og mega behagelig, at have på. Jeg har faktisk testet trusserne til crossfit – hvor “ting” (du ved) ikke altid sidder rart. F.eks. under en squat, under en boxjump eller når jeg sjipper. Trussen er totalt godkendt. Tingene bliver, hvor de skal. Og dét er rart. Det ved du garanteret, uanset om du har dyrket crossfit eller ej. Trussen er nærmest ikke til at mærke, hvilket er dejligt. Så kan mit fokus være på, at løfte tungt og ikke omrokering af ting.

Jeg er særlig glad for bodyen, som dog ikke er crossfit-egnet. Den er til gengæld godkendt af en mandsperson, som både finder den flot og “rar at røre ved“. Jeg elsker at iføre mig bodyer, men de sidder altid lidt træls visse steder. Der er ingen syninger, som kan gnave eller irritere og den er rar at have indenunder tøjet, nu hvor det er blevet lidt køligere. Farven er petroleum og jeg synes simpelthen, at den er så fin. Jeg glæder mig til, at have undertøjet på – det er for mig en god indikator for, at undertøjet er godkendt.

Du kan kigge nærmere på og købe AW18 kollektionen med hjem i Magasin og i Illum.

Reklame for Sloggi

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banke banke på