Mine hudplejerutiner (tema: uren hud)

Tinder dit gamle røvhul

Tinder for fanden. Jeg har slettet det for nylig. Jeg er færdig med dén app. Blandt mine mest læste indlæg nogensinde, findes de 3 indlæg med tinderbeskeder, som jeg udgav tidligere i år. Læs første del, anden del og tredje her.

Der er materiale til fjerde del. Og den kommer her. Send gerne screenshot, hvis du har en særlig klam. Jeg samler og udgiver løbende.

Og inden du læser og krummer tæer, får koldsved og mister alt håb – så er der faktisk søde mænd, på tinder. Det kan jeg personligt skrive under på.

 

11 kommentarer

 • Nete

  Klamheden vil ingen ende tage. Suk……bare suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren

  Man bliver næsten ikke chokeret mere, over hvad mænd tænker. Men vil sige. Mødte min hustru på tinder. So just belive!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er nogen af dem klamme, dog må jeg indrømme det er lidt underholdende at læse. Jeg forstår virkelig ikke hvordan de tror noget af det der vil virke?
  Jeg har aldrig oplevet nogen virkelig klam besked, dog har jeg prøvet at en brugte en pandekage opskrift som en icebreaker, det var ret grineren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  først blev jeg chokeret og væmmes, bagefter synes jeg bare det er sørgeligt og gud hvor er det dog sørgeligt at læse….hvor er charmen, hvor er det usagte spil ….hvorfor er det kommer så vidt??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej. Jeg blev guidet herhen via Sidsel og Lasses blog og måtte lige stille min nysgerrighed.
  Jeg er enig i at nogle af tinder-beskederne ikke er i orden. Men jeg synes også at nogle af disse mænd blot giver udtryk for deres fantasier og seksuelle ønsker og det er da helt okay! Hvis man ikke har lyst til at være en del af det, skal man jo blot sige nej. Der findes så mange feticher og seksuelle tilbøjeligheder derude og så længe at ingen bliver krænket eller der bliver foretaget noget ulovligt, så synes jeg altså at det er helt fint at man giver udtryk for disse og søger en partner at udføre dem med. Derfor mener jeg at disse mænd ikke bør hænges ud og kaldes klamme. De er blot åbne om deres seksuelle præferencer og det kan vi alle sammen lære noget af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg er fuldstændig enig, kunne ikke have sagt det bedre selv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   *fuldstændig enig med Emma, that is!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Jeg kommer lige nøjagtigt ned i kommentarfeltet for at sige det samme som dig, Emma! De vulgære privatbeskeder er selvfølgeligt voldsomme, og jeg forstår godt, hvis disse kan være dybt grænseoverskridende og overhovedet ikke okay, men jeg synes, det er noget helt andet med profilteksterne. Er vi ikke kommet over at skulle udstille folk, der godt kan lide analsex?Eller oprigtigt søger en sexpartner, der har de samme marginaliserede præferencer i sengen. Det er vel nøjagtigt ligeså fint som at sige, at man er til rødvin og gåture i skoven. Er træt af den udskamning.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Lige præcis! Tak for opbakningen:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Helt enig, Line. Åh, hvor er jeg glad for, I er enige, blev helt bekymret da jeg læste indlægget. Synes virkelig, det er mærkeligt at udstille andre mennesker for deres lyster. Jeg synes egentlig, det er genialt, at man kan bruge Tinder til at forklare fra start, hvad det er, man søger og har lyst til (her taler vi naturligvis om profilteksterne, voldsomme privatbeskeder er selvfølgelig ikke en god ting). På den måde har man ligesom haft en forventningsafstemning fra start, og mennesker, der tænder på de samme ting, kan mødes og hygge sig fra begyndelsen, hvis de ønsker det! Jeg tror, de fleste efterhånden synes, at sex er en vigtig del af et forhold. Sex på den måde, man har lyst til at have sex på, er derfor også en vigtig del af et forhold – og jeg synes det er fantastisk, at nogle mennesker kan være åbne omkring disse ting. Så er sex jo bare sjovere og bedre! Og hvis man ikke tænder på latex, så lad være med at gå på date med Mr. Latex. Men jeg er ret sikker på, at masser af kvinder godt kan lide det 😉

   Forøvrigt forstår jeg slet ikke, hvad der er grænseoverskridende ved pokemontræneren? Umiddelbart synes jeg da bare, han virker som en sød, uskyldig nørd 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Amen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine hudplejerutiner (tema: uren hud)