Et Helse outfit

Snottet sæson

Reklame for A. Vogel   

November. Jeg har netop fejret min 31. fødselsdag. Shit. Tiden går. Jeg syntes lige, at jeg var 16 år gammel. Og dengang troede jeg, at livet var kompliceret. I had no idea. Men livet er nu ret skønt for tiden – jeg er forelsket, jeg har netop bestilt rejse til Thailand, og jeg har (indtil videre, 7-9-13) undgået forkølelse. Selvom at der for et par dage siden var en dreng i Netto, som nyste på mig. Jeg kiggede forarget på faderen med et “lær dog din dreng at nyse i armen-tricket“-blikket, men så slog det mig, at drengen var i en alder, hvor han næppe er bevidst om, hvor hans næse er placeret. Fair nok. Men jeg undgik at få hans forkølelse – og tak for dét.

Jeg hader forkølelse lige så meget, som du garanteret gør. JEG HADER SNOT. Jeg hader legen, som man kan lege i dagevis: “Træk vejret hårdt ind og sug snot op og lad os se, hvor længe det er om at ville glide ud af næsen igen”-legen. Det er træls at lege den leg selv – og det er træls at høre på, at andre leger den leg. Snøften og pudsen næsen og prosit i ét væk. Det hører lige så meget sammen med vinterhalvåret – som forsinkede toge, der karter rundt i nedfaldne blade og angsten for at glide på sort is. Der er mange smukke ting ved vintertiden. Snot er ikke en af dem.

Jeg har i mange år sværget til ét produkt, når jeg kan mærke, at det kilder i næsen. Det virker. Og længere er dén bare ikke. Bloggen hedder Helse Matilde – og selvom det er mange år siden, at jeg har været sådan rigtig helseagtig, så er dette produkt et vaskeægte helseprodukt. Echinaforce – eller rød solhat, som jeg kalder det. Et naturlægemiddel. Som spænder ben for din forkølelse, hvis du formår at gøre brug af det i tide. Echinaforce orale dråber er et udtræk af purpursolhat til lindring af lette forkølelsessymptomer. Lad mig starte med at fortælle, hvordan jeg anvender produktet – så kan jeg senere fortælle lidt om, hvad produktet mere præcist er.

Produktet er orale dråber, som du kan dryppe i vand og drikke. Det smager lidt specielt, men ikke grimt. Jeg har altid en flaske i mit køleskab, så jeg hurtigt kan reagere, når jeg kan mærke prikken i halsen, tyngden i hovedet, og næsen begynder at løbe lidt. Det er effektivt – både inden at forkølelsen rigtig bliver til noget og stadig kun er små tegn – men Echinaforce kan også forkorte forkølelsesperioden. Og den er god nok. Jeg har igennem mange år anbefalet det til familie og veninder – som alle er blevet rigtig glade for produktet. For det virker! Jeg er aldrig rigtig bange for at blive forkølet – fordi jeg som oftest når at “redde” det, inden snuen for alvor bryder ud. Husk altid at læse indlægssedlen, når du prøver nye naturlægemidler.

Med hvad er det så? Echinaforce er et unikt naturlægemiddel til lindring af lette forkølelsessymptomer. Jeg har efterhånden gjort mig mange erfaringer med produktet, om jeg må sige: At der virker! Echinaforce er lavet på udtræk fra blomsten Echinacea purpurea (altså rød solhat), hvis aktive stoffer både kan forebygge og lindre forkølelse, da de er rig på de aktive plantestoffer alkylamider, cikoriesyre og bioflavonoider – som kan måles i blodet allerede 15 minutter efter indtagelse.

Læs mere om echinaforce her!

Husk altid at læse indlægssedlen, når du skal prøve nye naturlægemidler!

 

Echinaforce® Orale dråber (udtræk af Purpur solhat), pakningsstørrelser 50 ml/100 ml/ 2 x 100 ml. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til brug ved lindring af lettere forkølelsessymptomer. Styrker kroppens immunforsvar og øger derved modstandskraften overfor forkølelse. Dosering: Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højst 8 uger. Må kun efter aftale med læge anvendes til gravide, ammende eller børn under 12 år. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Bør ikke bruges sammenhængende i mere end 8 uger af gangen. Kontakt læge ved forværring af symptomer eller høj feber. Allergiske patienter skal kontakte lægen inden brug. Præparatet indeholder ethanol (65 % Vol.) og må derfor ikke anvendes hvis du er i behandling med antabus eller metronidazol (mod betændelse). Kontraindikationer: Overfølsomhed over for planter af kurvblomstfamilien (f.eks. krysantemum eller bynke). Tuberkulose, leukæmi, bin- devævssygdomme og andre autoimmune sygdomme. Dissemineret sklerose. HIV-infektion, anden immundefekt eller immunosupressi- on. Sygdomme relateret til hvide blodlegemer. Bivirkninger: Ingen almindelige bivirkninger er registreret.

Reklame for A. Vogel

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et Helse outfit