Pinligt!

Cover it up

Annonce for PURO

Men jeg har altid været glad for covers. Nu har jeg heldigvis flere muligheder – hvilket jeg elsker. Fordi min telefon er så stor en del af mit liv, er coveret også vigtigt. Og en måde at peppe et outfit op på. Hvis du kender mig og min stil ved du, at der er knald på. Jeg elsker farver, mønstre, prikker og striber. For mig er mit cover et accessorie. Jeg har fået et par covers fra Puro, som er rigtig fine. Jeg kan godt lide, at det er ægte blomster som er indeni. Der er glimmer, blomster og knald på – og jeg elsker det. Jeg stod forleden og ventede på metroen og stenede på min telefon, og der kom en pige hen og spurgte, hvor mit cover var fra. Og det er sket en del gange, siden jeg har iført min gode ven mine nye covers. Så jeg kan ikke være den eneste, som synes de er fine.

Se udvalgte af covers lige her!

Find nærmeste forhandler her!

Der findes 3 kollektioner – mine covers er fra kollektionen “HIPPIE CHIC: “Give a blossom and a sparkling touch” – og jeg synes de er så fine. Jeg har et med sølv glimmer og et med guld. Jeg kan bedst lide det i sølv – men det i guld passer til mange af mine sweatre, som jeg (desværre) skal iføre mig nu, hvor efteråret rigtig viser tænder. Hvilket er din favorit?

Annonce for PURO

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinligt!