Svigt?

Et Helse outfit

Jeg er blevet spurgt, om jeg ikke vil dele flere outfits. Og dét vil jeg da! Jeg er ikke så flittig til, at få lavet collager og links til tøj. Jeg øver mig! Du kan starte med det her outfit – som jeg ville elske at iklæde mig. Støvlerne boede nærmest på mine fødder hele sidste sæson og jeg agter, at de skal det samme igen i år. Jeg elsker farver, hvilket nok ikke er gået din næse forbi..

Røde støvler (som jeg skam-brugte hele sidste vinter!)

Kjole (kan både bruges til hverdag og til fest, i min optik!)

Strømpebukser (som holder til..godt med fylde på rumpen)

Jeg er også ret vild med disse items – som igen, er fuld af farver!

Gul bluse (findes i flere farver)

Body (findes i mange farver)

Sweater (findes også i gul)

Kjole (findes i grøn og sort)

 

1 kommentar

  • Bjørg

    Er den gule body lille i størrelsen når den nu er petite ? 🙂 synes den klæder dig så godt 🤗🤗

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svigt?