Traume

Pinligt!

Jeg har fået en kæreste. Jeg forsøger på, ikke at klistre mine sociale medier til, med ham og andre klichéer. Det er svært. Men jeg har altså fået en kæreste. En ny relation. Det kunne ligeså godt være et one night stand, en mand/kvinde du bare ser lidt til, en person som du er intim med.

Hvad må ikke ske? Jeg bad om jeres hjælp – og som altid, strømmede det ind. Tak. I er bomben. Jeg deler her jeres pinlige episoder – tilføj endelig flere i kommentarfeltet. Du kan, som altid, være så anonym som du vil. Så.. hvad må ikke ske, men er sket, i en ny relation:

 • dengang jeg kastede rødvinsbræk op i hans mors bil. Mens hun sad der.
 • dengang vi lå i ske, så The Notebook og jeg virkelig var forelsket – og slog en prut, med fyld, op af ham.
 • dengang jeg kækt tilbød ham et blowjob i min fede brandert og endte med at deepthroate ham så dybt, at jeg kastede op på hans pik.
 • dengang jeg kælent lynede hans bukser ned, lynede hans diller inde i lynlåsen, hvilket resulterede i besøg på skadestuen og ingen sex i 20 dage.
 • dengang jeg vold-blødte igennem. I hans seng. Og i hans nye sengetøj. Som var sandfarvet.
 • dengang jeg fik diarre på 3.date. I hans mini studie lejlighed. Med vægge tyndere end papir.
 • dengang jeg kørte galt i hans bil. Som jeg havde lånt, fordi jeg skulle hente ham. Vi havde kendt hinanden i 3 uger og det blev ikke godt modtaget.
 • dengang jeg skulle møde mine svigerforældre, for første gang og fik sagt: “Hakkebøffer. Dét er så modbydeligt!“, mens moderen kom ind, med et stort fad. Fyldt med hakkebøffer.
 • dengang jeg pissede i sengen. Og ikke opdagede det før, at han vækkede mig.
 • dengang jeg virkelig (virkelig!) skulle på toilettet og lavede den klassiske “jeg går lige i bad“-finte. Jeg tændte for bruseren og satte mig på tønden og gik i gang med projektet. Pludselig gik døren op. Min (helt nye) kæreste ville overraske mig i badet. Men fandt mig siddende på tønden, med min telefon i hånden hvor jeg spillede Candy Crush imens. Fuck.
 • dengang jeg kørte på tankstationen klokken 4 om natten, fordi jeg bare skulle tanke. Aka. voldskide på møg klamt toilet. Hellere sidde dér end at min helt nye kæreste skulle høre det. Christ.
 • dengang jeg sked på min kæreste. Mens jeg red ham. Fordi jeg havde spist fucking kebab.
 • dengang..skedeprut. Behøver jeg skrive mere?
 • dengang jeg så gerne ville have et billede af ham, mens han sov – så jeg kunne blære mig overfor mine veninder. Men havde glemt at slå lyd OG blitz fra. Super.
 • dengang jeg fik menstruation under én af de første sexakter. På hans hvide sofa. Hvem fanden har også en hvid sofa?!
 • dengang min nye kæreste, ikke havde en toiletspand. Jeg havde menstruation og havde smuglet en tampon ud i skraldespanden i køkkenet. Alt gik som planlagt, indtil min kæreste skulle ud med skraldet og den skide pose revnede og midt på køkkengulvet trillede min blodfyldte tampon ud. Det var trægulv og der blev helt HELT stille i lejligheden. Det var så pinligt.

Har du flere? Skriv dem endelig i kommentarfeltet – du kan, som altid, være helt anonym!

 

5 kommentarer

 • Louise

  Var på skovtur med min Nak og æd-bolleven. Da vi ligger der, udbryder han begrejstret “Du er så våd!” Og det var jeg. Men hvor mange l blod han end havde set,så var den her jagt lidt anderledes🤷🏻‍♀️Så han ku pludselig ikke se idéen i at vaske hænder i en bæk…Vi kom aldrig i skoven siden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jeg har også skidt på min ekskæreste, mens jeg red ham – havde spist pizza med chilisauce 😂 worst day of my life

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Da jeg tissede i min nye kærestes seng, fordi jeg havde fået så slem en blærebetændelse…
  så 1) vække ham og fortælle om uheldet.
  2) køre til vagtlægen om morgenen med ham.
  3) vaske sengetøj og topmadras da vi kom hjem…

  Mit nye kælenavn spørger du? Tissetrold………

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kære Mathilde
  Hvordan mødte du din kæreste? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Dengang jeg tog en tinder onenight med hjem til mine forældre (Hvorfor gjorde man sådan noget, mens man stadig boede hjemme). Nå han blev og sov og næste morgen, da han skulle gå var min farmor på besøg.. Han siger fandeme “Hej xxx” og jeg tænker hvorfor kender du hendes navn… Well vi var i familie :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Traume