Klam type

Rapunzel. Ish.

Annonce for Schwarzkopf

Hold kæft hvor har du tykt hår! Jeg har da aldrig oplevet noget lignende!“. Sådan sagde en professionel hårstylist til mig, for et par uger siden. Ponyhår, manken og parykken. Jeg har voldsomt tykt hår og jeg bliver nødt til, om jeg vil det eller ej, at bruge lidt mere tid på det skide garn, end jeg sommetider orker.

Jeg dyrker crossfit mange gange om ugen – jeg elsker at bevæge mig. Jeg elsker at træne og vigtigst af alt: jeg elsker at svede. Og man som jeg har noget der minder om 6 kg hår på toppen, så fungerer det altså som en varmehjelm. Derfor ender mit hår altid drivvådt, når jeg har trænet. Sådan er det – og der er tørshampoo altså ikke nok. Jeg har forgæves forsøgt mig. Desværre.

Hvordan behandler jeg mit hår? Hvad kan jeg anbefale? Det handler dette skriv om. Jeg får nemlig mange spørgsmål til mit hår. Jeg bliver ofte spurgt, hvor tit jeg vasker det og hvordan jeg håndterer kombinationen af meget træning og hårvask. Here it goes:

Jeg vasker hår, hvis ikke dagligt, så 6 gange om ugen. Har jeg en hviledag og en dag hjemme, så kan jeg godt “springe over”. Men mit hår er simpelthen for klamt efter træning, til at jeg kan lade være med at vaske det. Og så elsker jeg følelsen af nyvasket hår og duften af rent hår – det må jeg indrømme. Det er samtidig vigtigt for mig, at mit hår ser sundt og stærkt og ser flot og sundt ud. Jeg bliver klippet 1-2 gange om året, da mit hår er så tykt, bliver det meget sjældent spaltet og slidt.

Produkterne fra Schwarzkopf stod allerede hos mig, da jeg sagde ja til denne kampagne. Jeg elsker nemlig duften og jeg synes suverænt at det er den shampoo på markedet, som formår at vaske mit hår helt rent. Der skal nemlig lidt til, når jeg har så langt og tykt hår.

Serien Beology kan mikses og matches afhængig af dine behov. Og hvordan du ønsker, at style det. Jeg styler ikke som sådan mit hår – det er for tungt og for tykt til, at ville samarbejde. Men jeg bruger alligevel heat protection, da jeg om vinteren føntørrer mit hår. Heat Protect Spray beskytter håret mod varmebehandlingens skadende virkning. Håret beskyttes mod varme, og efterlader en blank finish og dufter virkelig lækkert!

Der er tre forskellige serier, med hvert sit formål og med samme duft – så de nemt kan kombineres. Beology er bygget på dybhavsekstrakter og havalger, hvilket er kendt for sit høje indhold af antioxidanter, der giver et stærkt og sundt hår.

Jeg bruger, udover heat protection, shampoo, balsam, hårkur og serum. Jeg bruger denne shampoo, som er udviklet til farvet og beskadiget hår. Jeg vasker altid (ALTID!) mit hår to gange. Første omgang fjerner skidt og snavs – anden omgang giver produktet lov til, at gøre hvad det er skabt til, at gøre. F.eks. give fugt eller reparerer. Det er et tip, som min frisør gav mig for mange år siden. Og jeg har gjort det lige siden. Jeg tror at det er derfor, at mit hår er så sundt. Prøv det! Jeg bruger balsam, hver eneste gang jeg vasker hår. Der er forskel på, hvor længe det får lov til, at sidde – afhængig af, hvor travlt jeg har. Men jeg bruger balsam hver eneste gang. Ellers kan jeg ikke rede mit hår ud. Og balsamen har også den funktion, at den lukker håret, efter du har vasket det.

Når jeg har vasket mit hår, klemmer jeg vandet ud af det. Jeg twister aldrig håret – da det slider i længden. Jeg trykker og klemmer vandet ud, af flere omgange. Så knalder jeg det i håndklæde og smører mig ind i creme. Så får håret lov til, at tørre i ti minutters tid, i håndklædet. Så masserer jeg serum i. Mest i spidserne, men også i længderne. Jeg bruger denne fra serien – og den er virkelig god, ikke fedtet og dufter godt – og så gør den, at mit hår skinner mere, end det plejer. Jeg er virkelig glad for den! Særligt nu, hvor mit hår godt kan være elektrisk! Dét hjælper den imod!

Hårkuren som jeg bruger, koster 130 kroner – og er drøj i brug. Den jeg bruger er den, til skadet hår. Mit hår er som sådan ikke skadet, men skal passes på – da jeg jo vasker det i hvert fald 6 gange om ugen. Der findes også en kur til dig som har brug for godt med fugt og en til anti-frizz hår og Jeg bruger den gerne mindst én gang om ugen, den dufter virkelig godt (og indrømmet, dét betyder rigtig meget for mig!) og så er den fin, at have stående. Jeg har den gerne i, mens jeg f.eks. barberer ben og renser mit ansigt (i badet), så den får 5 minutters tid at arbejde i. Den kan du finde her!

Find alle de produkter som jeg bruger!

Annonce for Schwarzkopf

 

 

2 kommentarer

 • Susanne

  Hej Matilde, du havde såden en fin grøn strik på i en af ugens stories. Hvor var den fra? Bedste solskinshilsener og tak for dig – Susanne:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam

  Hej Matilde, jeg synes at du skal være virkelig glad og stolt af dit hår,selvom at det nogen gang kan virke irriterende, for hårtab er et stort problem i den nuværende tid.
  bedste hilsener- Miriam

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klam type