K

VULVA!

Annonce for Libresse

Vulva. Tissekone. Kusse. Fisse. Skræv. Sydpå. Kært barn har mange navne. Men hvad kalder du din? Det spurgte jeg dig om, i forbindelse med kampagnen jeg har for Libresse lige nu. De har nemlig lanceret nye produkter, til området sydpå. Jeg har talt om dem på min story, på instagram – men måske, at det er gået din næse forbi. I så fald, vil jeg tage dig på en hurtig tur i produkterne, inden vi skal se, hvad du kalder din…veninde?

Der er 4 produkter i V-care serien: intimvask, som findes i to varianter. Én med aloe vera og én med shea butter og mandel ekstrakt. De er virkelig gode – og jeg bruger dem hver dag. Særligt efter en svedig træning, er de geniale. Jeg føler mig frisk og helt ren. Derudover er der trusseindlæg, som er behagelige at have på, som næsten ikke kan føles og som er nemme at have med i tasken, da det ikke fylder særlig meget. Sidste produkt er intimservietter. Dem stiftede jeg første gang bekendtskab med, da jeg skulle på festival. Dengang var de jeg brugte, fyldt med sæbe og dét fungerede ikke! Sæbe hører nemlig ikke til, i området sydpå. Men disse er, selvfølgelig, uden sæbe – og jeg elsker at have dem med på mine rejser, hvor de redder en lang flyvetur og travle, lange dage.

Find produkterne!

Men nu til det lidt sjovere. Navnene, som i kalder jeres vulva. Som så mange af jer, sendte til mig. Tak for dem! I er altid så seje til at hjælpe, når jeg beder om hjælp på min instagramstory. Her er budene – måske du kan få inspiration? Eller bare få et godt grin, for nogle af dem, er ret skægge:

 • Vulva (det var der overraskende mange af jer, som kalder “den” for),
 • Tissekone (jeg er åbenbart ikke den eneste…),
 • Fisse (jeg har det svært med det ord. Faktisk er det grænseoverskridende, bare at skrive det. Men fair nok – du skal kalde den lige hvad du vil!),
 • Kusse,
 • Viktoria (dem var der altså også mange af!!),
 • Mis,
 • Missen,
 • Miss,
 • Lolita….,
 • Blondinen,
 • Dåsen,
 • Katten,
 • Muffen,
 • Rikke G (ved ikke, om det er en reference til noget?),
 • Båden,
 • Kutteren,
 • Scooteren,
 • Hul,
 • Hullet,
 • Missy,
 • Søsteren,
 • Blomsten,
 • Stjernen…. (!),
 • Mosteren,
 • Hende den vilde,
 • Hende den sure,
 • Hende den åbne (høhø),
 • Skrævet,
 • Olivia,
 • Queen,
 • Princess,
 • Prinsessen,
 • Sukkerskålen,
 • Sukkerknalden,
 • Sukkermusen,
 • Krukken,
 • Den labre larve,
 • Birgitte,
 • Lyset,
 • Laptoppen,
 • Hende den dyre,
 • Skrigeren,
 • Øjestenen,
 • Lavastenen,
 • Mussi,
 • Cassandra,
 • Gerda,
 • Chefen (min favorit, egentlig!).

Hvad kalder du din vulva?

Annonce for Libresse

10 kommentarer

 • /forstadsfar

  Altså nu har jeg ikke lige selv en, men i en lang periode sagde jeg Kaffebønnen. Min kone og hendes veninder omtaler altid deres som “Konen”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilia

  Jeg kalder min for tissemis!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Min har heddet Fitten i mange år. Lidt mærkeligt, når nu min lillesøster hedder Fritze og hendes kælenavne er Fritter, Fitter. Det ligger meget nært, men ja. Kært barn (vagina) har mange navne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Punani 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Tismissen, kusinen eller Fie 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Tismarie bliver den kaldt herhjemme og på arbejde(hjemmeplejen) 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Indpiretet af det svenske, har jeg taget navnet “Gina” til mig, da jeg synes det lyder pænt og indbydende om området sydpå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg omtaler den som Vajayjay😂🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg bruger “Vagina” om min.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  I min venindeflok kalder vi den PINK TACO 😊 Inspireret af en amerikansk artikel vi læste om emnet for et par år siden!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

K