Den værste julegave nogensinde...

Min træningsmakker

Annonce for JBL 

Jeg har skrevet om dem før – nu skriver jeg lige om dem igen. For de er NICE. Og mine go-to headphones. De holder strøm som ind i helvede og sidder godt. To faktorer som spiller en stor rolle for mig! Jeg lytter til musik hele tiden. Når jeg går i bad (der bruger jeg dog højtaler..), når jeg cykler, træner, flyver, går, handler, arbejder, rydder op, vasker tøj, tømmer opvaskeren. Enten musik eller podcasts, som jeg har fået en stor kærlighed til. Jeg er afhængig af musik!

Find mine JBL Reflect mini 2 her!

Jeg har skudt en mega fed kampagnevideo for JBL (når nu jeg selv kan sige det) – som illustrerer hvordan jeg bruger mine JBL når jeg træner alene. Musik skal der til! Det motiverer mig, når mine veninder nu ikke kan råbe af mig! De er til at betale, de holder batteri i 10 timer – du kan lade dem op i 15 minutter, så har du én times strøm. Lyden er god og de er rare at køre med i trafikken, fordi jeg samtidig kan høre sirener etc.

Der følger et etui med, som jeg er vældig glad for. Det sikrer nemlig at de ikke vikler sig sammen når jeg lægger dem ned i min taske. De er brugervenlige – hvilket er godt til mig, da jeg er debil til teknik. Du kan skifte nummer, gå tilbage, svare opkald og justerer volumen på selve ledningen, så du kan gøre det uden at tage din telefon frem. Dét er smart! Jeg er fan!

Annonce for JBL

1 kommentar

  • Ida

    Er lyden også god, selvom man cykler med dem med vind og den slags? Jeg synes ofte, at vinden kan høres meget, når man cykler med in-ear headphones 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den værste julegave nogensinde...