Når kærlighed ikke er nok.

Alfa omega for mig

Annonce for JBL 

Jeg elsker musik og jeg elsker at træne. Og de to ting hører sammen, når jeg sveder. Jeg er blevet tæppebombet med beskeder om mine høretelefoner – og jeg forstår godt hvorfor! De er nemlig virkelig gode og så synes jeg også, at de har en god og rimelig pris. Måske et julegave ønske?

Jeg træner helst med andre – men sommetider er jeg nødt til, at træne alene. Særligt på mine rejser, som oftest er alene. Musik er alfa omega når jeg træner! Jeg kan ikke træne, hvis der ikke er høj, god musik. Og det skal helst være dakke-dak musik, altså elektronisk-techno-værk.

Musik får mig motiveret, det gør mig glad og det kan også gøre, at jeg kan give mig fuldt ud. Jeg glæder mig også til at tage mine høretelefoner med, når jeg snart rejser til Paris med K. Jeg har planer om, at jeg skal løbe et par gange i Paris – for det er den smukkest by at løbe i, efter min mening!

Der findes et utal af mærker og modeller på markedet – jeg er særlig glad for JBL fordi de lever længe. For jeg bruger dem hver eneste dag og jeg bruger dem meget. ​Med bluetooth kan du streame lyd i 10 timer og holde musikken kørende fra morgenturen i træningscenteret og gennem en hel dags arbejde. Batteriet kan genoplades på et kvarter – så har du en time på battieret. Dét er den vigtigste faktor for mig – og derfor at jeg er så glad for JBL.

Jeg har ødelagt ret mange høretelefoner, fordi jeg sveder som et svin. De her er svedtætte – og derfor lever et par længe. Jeg har engang ødelagt et par på én svedig løbetur – og det undgår jeg, med mine høretelefoner fra JBL. Vigtigt for et svedsvin som jeg!

Udover at de er svedtætte – så sidder de rart i ørerne og de er lette, hvilket er fedt når jeg løber og render rundt i byen til møder. Jeg kan tale i telefon med dem, da de har mikrofon og der er en lille fjernbetjening på de, så jeg kan skifte musiknummer, tage telefonen (selvom at den ligger i min taske) og skure op og ned for lyden. De er nemme at betjene og de får min varmeste anbefaling! Og så synes jeg også, at de er ret flotte. Det betyder også noget, for mig!

Find mine høretelefoner lige her!

Annonce for JBL

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kærlighed ikke er nok.