Mad i 5 dage for 254,45 kroner

Danke Schön!

Reklame for Tysk Turist Information

Jeg har fået så mange spørgsmål omkring det at rejse alene. Og jeg har jo – som skrevet her – lige været 3 dage alene afsted. Nærmere bestemt Bremen, som var ret så fint. Bremen har nemlig ét af Tysklands smukkeste julemarkeder – og jeg kom næsten helt i julestemning, selvom at jeg er julehader. Ish.

3 dage går hurtigt – men jeg fik oplevet en masse. Jeg fik shoppet i det kæmpe shoppingcenter, som du kan finde lige her. Det ligger cirka 30 minutter væk fra Bremen’s centrum i bus – og det er turen værd. Det er et kæmpe outlet og der er virkelig mange sportsforretninger – hvis du som jeg elsker at træne!

Derudover fik jeg en guidet tur i Bremen og set enormt mange ting. Blandt andet besøgte jeg et kafferisteri, Tysklands ældste vinkælder og set byen, som er utrolig smuk. Jeg har ikke forstand på arkitektur – men hold fast Bremen er en smuk by. Iskold, men smuk. Og alene Julemarkedet er fantastisk. Det er så hyggeligt og du kan købe nærmest alting. Og få gløgg. I lange baner. Og det var altså ikke dumt med en kop varm rødvin, i noget der føltes som minus 10 grader.

Hvis du er blevet nysgerrig på Bremen, kan du finde mere info her!

Jeg nåede dog ikke det hele – men lovede også min søde guide, at jeg ville vende tilbage med K. Men til sommer. Jeg vil gerne se Bremen med solskin på. Hvis jeg kommer igen, vil jeg enormt gerne på besøg i Rhododendron parken, som ser så smuk ud. Jeg savner duften af friske blomster og sommerfugle. Dét behov kan man få stillet i den park – tænker jeg!

Jeg kunne også godt tænke mig, at smage mere tysk mad – for jeg blev overrasket over, hvor god mad de har. Ærlig talt! Jeg besøgte Kühle 13, som er i Michelin guiden og dét var lækker mad. Jeg kunne godt tænke mig, at smage mere. F.eks. i Vinkælderen, som jeg besøgte – den var simpelthen så hyggelig at sidde i. Og maden var god. Men jeg fik ikke nok – og jeg vil gerne afsted med K eller en anden som jeg har kær. Jeg nåede heller H.C. Andersen udstillingen, som står på Rådhuset og er en del af UNESCO verdensarven. Jeg var kun inde i kigge hurtigt, men nåede ikke selve udstillingen – og det ærgrer mig. Der var flere af hans private papirsklip, som jeg gerne ville have set in real life.

Der er mange oplevelser at få i Bremen – tjek bare her. Som jeg har skrevet og sagt tidligere – så er Tyskland en god destination, hvis du gerne vil øve dig på, at rejse alene. Jeg har gjort det to gange nu. Der er noget mentalt over, at du kan køre hjem, hvis det bliver for ensomt. Det har jeg nu ikke været tæt på, men tanken er rar at have. Jeg kan i hvert fald anbefale Bremen, som var mere charmerende end jeg havde forudset og hyggeligere, end jeg havde turde at håbe på.

Reklame for Tysk Turist Information

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad i 5 dage for 254,45 kroner