Bryster

VIND BODY SDS

Annonce for Body SDS

Nu har jeg gået til body sds i et par måneder. Jeg er vild med det og jeg ser altid frem til, at skulle cykle til Parken og have en times ro. En times “mig-tid”. Det er simpelthen noget af det bedste, jeg nogensinde har prøvet. Det gør ondt – ikke fysisk (det kan det, men er bestemt ikke obligatorisk for body sds!), men det har gjort ondt indeni. Jeg har grædt. For det meste helt spontant og uden varsel.

Ditte, som er min behandler, spurgte mig første gang jeg kom, hvad jeg havde brug for. “At tale om aborterne!”, røg det ud af mig. Jeg havde ikke engang nået, at tænke mig om. Så det gjorde vi. Og det havde jeg brug for. Hvis du ikke kender historien, så kan du læse første afsnit her. Kort fortalt så mistede jeg et barn i 14.uge og 6 måneder senere mistede jeg igen i uge.13. Det satte sine spor – noget som særligt er kommet til udtryk, efter jeg har mødt Kristian. Som jeg gerne, en dag, vil lave en familie med.

Body SDS er svært at forklare med få ord. Det er en behandling, hvor du bliver rørt ved – der hvor du har brug for det. Kroppen husker – og gemmer på traumer. Og de skal bearbejdes – ligesom de mentale traumer skal bearbejdes. Ditte og jeg har ikke talt så meget, men hun har trykket meget på min mave, under navlen. Fordi jeg havde en kæmpe blokering og de første mange gange at Ditte bare rørte mig der, brød jeg ud i gråd. Dét kom helt bag på mig – for jeg er jo videre. Men jeg havde brug for, at kigge på dét og det har jeg gjort. Og sidste gang kunne Ditte røre mig og massere mig, uden at jeg græd og uden at jeg følte ubehag. Det er så rart, at jeg er sluppet af med den angst. Det er jeg meget, meget taknemmelig for.

Jeg kan ikke anbefale body sds nok. Jeg har lokket de fleste af mine veninder til det og jeg taler meget åbent om det – for jeg mærker på egen krop, hvad det kan gøre. Hvor meget det kan rykke dig og hjælpe dig. Hos body sds i Parken har de også infrarød sauna, som jeg også har stiftet bekendtskab med:

Solosaunaen er et rør man ligger sig ind i. Der er mange fordele ved, at bruge saunaen her er nogle af de mere konkrete:

 • Øger udskillelsen af affaldsstoffer/giftstoffer i kroppen
 • Styrker immunforsvaret
 • Reducerer muskelsmerter, spændinger, betændelsestilstande, ledsmerter og uren hud
 • Øger blodcirkulationen og stofskiftet (dermed stiger kroppens forbrænding)
 • Mindsker stress og giver energi
 • Sænker blodtrykket
 • Øger produktionen af hvide blodceller
 • Forbedrer organfunktioner.

Saunaen er virkelig rar at lægge i, når det er så koldt som det er lige nu. Dén kan jeg anbefale dig inden en behandling, da kroppen bliver dejlig blød og klar til behandlingen.

Jeg har fået lov til at udlodde en BodySDS behandling – tjek min instagram ud (@helsematildedk). Jeg trække vinderen mellem jul og nytår – så skynd dig <3 (behandlingen foregår i Parken, København).

Annonce for Body SDS

 

2 kommentarer

 • Ida

  Hej Matilde
  Jeg kan ikke finde noget opslag på din insta, hvor man kan vinde body sds. Hvor kan man finde det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Heller ikke mig 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryster