Fordi du skrev.

Pause.

Billedet er to år gammelt og fra Thailand, hvor jeg tilbragte to uger med Maja. De to bedste uger i mit liv. Seriøst. Og i dag tager vi afsted igen. Hende og jeg. Vi flyver i aften, direkte til Phuket. Vi skal bo to forskellige steder, tæt på stranden, tæt på solen. Jeg glæder mig så voldsomt, at jeg ikke har sovet i nat.

Jeg trækker stikket de næste to uger. I hvert fald her på bloggen. Jeg har ikke min computer med (for første gang nogensinde, rejser jeg uden den!). Jeg vil lave stories og dele lidt på instagram, men jeg holder ferie de næste to uger. Og jeg glæder mig.

Så hvis jeg ikke svarer på din mail, din besked på instagram, på bloggen eller noget helt fjerde – så hav tålmodighed. Jeg har brug for at trække vejret helt nede i maven, slikke solskin og nyde livet med min allerbedste veninde.

Pas på dig selv <3

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi du skrev.