Blødt igennem

Ting jeg bare ikke får gjort.

Jeg stod i mit køkken i morges. Klokken var 5.35 og jeg skulle træne 5.45. Jeg kunne ikke finde havregryene i nederste skuffe fordi lyset i min emhætte, er gået. Og jeg får jo ikke skiftet den pære. Det er der flere årsager til:

 • jeg aner ikke hvordan jeg åbner plastiklågen for at komme ind til pæren.
 • jeg aner ikke hvor mange køber emhætte-pærer.
 • jeg aner ikke hvordan man tager den ud (tænker jeg, uden at have set under plastik lågen).
 • jeg gider ikke.

Og der er flere ting, som jeg aldrig får gjort. Selvom at jeg er 31 år gammel, har boet ude siden jeg var 17 år og gerne skulle forestille at være en form for voksen. Lad mig lave en liste over de ting, som jeg aldrig får gjort. Og del gerne dine i kommentarfeltet..

 • jeg får ikke pudset mine vinduer. Det tager vitterligt en time for mig, jeg er ret god til det, det bliver så pænt og der kommer meget mere lys, ind i min lejlighed. Men jeg orker ikke. For jeg har tænkt over mine beskidte ruder siden i september.
 • jeg får ikke rengjort min ovn. OKAY – det er måske ikke den mest brugte ovn i København. Men alligevel. Jeg har haft den i nogle år. Og ikke rengjort den. Jeg gider ikke. Det virker enormt kedeligt.
 • jeg får ikke startet min kalender på min telefon. Det er så smart. Jeg får af en eller anden grund, bare ikke brugt den. Jeg har en fysisk kalender. Oldschool. Den virker, nuvel. Men det er irriterende at jeg aldrig kan lave aftaler, når jeg er ude i byen. Fordi min kalender ligger derhjemme.
 • jeg får ikke ryddet op i mit tøjskab. Jeg har været møg irriteret over det, længe. Jeg kan ikke finde tingene, jeg glemmer hvad jeg har, jeg har mistet overblikket. Men jeg orker simpelthen ikke, at gå i gang. Kan man hyre en til at gøre det?
 • jeg får ikke pumpet min cykel og den trænger gevaldigt. Og det har den gjort siden slutningen af sommeren sidste år. Dækket foran er ret fladt, men jeg får ikke taget mig sammen. Jeg ved i øvrigt ikke helt, om jeg overhovedet kan finde ud af, at pumpe en cykel..
 • jeg får ikke rengjort mit køleskab. Fordi det er besværligt og fordi at det er kedeligt.
 • jeg får aldrig pyntet op til jul. Jeg synes ikke at det er pænt og jeg synes at det er spild af arbejde? Det skal jo ned få uger efter, at det er kommet op. Næ nej, dét gider jeg ikke.
 • jeg får bare ikke handlet ind og lavet mad. Jeg har intentionen. Det har jeg. Men det sker ikke. Jeg håber dog at Kristian kan give mig lyst til, at lave lidt mad igen.

Har du ting som du aldrig får gjort?

22 kommentarer

 • Ditte

  Jeg får aldrig vasket min bil. Den var hvid engang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Hoffmeister

  Ha ha ha. Jeg føler mig truffet… Jeg kan også sætte hak i samtlige punkter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Haha, jeg har det på fuldkommen samme måde med alle dine punkter, og jeg er 28 😉🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg får bare aldrig vasket de ubehandlet trægulve. Det tager alt for lang tid synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg har lige sat rengøring af ovne på min to do liste for januar. Vi fik to ovne i 2016, og jeg er ikke sikker på, at de nogensinde er blevet gjort rent.

  Nu prøver jeg at se, om jeg kan få det gjort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, især de første to. Jeg lærer ej heller at lappe cykel, rengøre køleskabet (seriøst, jeg støvsuger det bare) og fjerne bolche-klisterhjørnet i inderlommen på min taske – lader bare somom det ikke findes længere 😛

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Lige de ting du nævner, er jeg egentligt ret god til at få gjort. Men når noget skal gøres udendørs. Altså slå græs og sådan, så er jeg glad for at min kæreste kan lide det job. 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Haha, jeg kan sætte flueben ved det hele (som i at jeg heller ikke får det gjort) – bortset fra pumpning af cykeldæk. Der er noget galt med pedalerne på min cykel, så man kan slet ikke cykle – og jeg kommer ikke ned til cykelsmeden og får det ordnet efter 1,5 år uden cykel 😅🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hahaha- alle de ting, som du nævner, kan jeg nikke genkendende til! Det var som, om jeg sad og læste min egen “to-do” liste🤦‍♀️😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Det med dit tøjskab, du siger bare til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Det giver så meget energi når man endelig får det gjort. Jeg høre fx lydbøger mens jeg laver de kedelige ting. ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Afrimning af fryser, det er da røvsygt!! der gik 5 år inden jeg fik det gjort og så røg der lige en paletkniv i svinget😂
  Nu er der massere af plads igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Afkalke badeværelsesfliser… det er bare dødens pølse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg får ikke skiftet dæk. Jeg har kørt rundt med vinterdæk non-stop i 2 år. Det er mit liv nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Vinterdæk er jo det vildeste at køre rundt på😉👍🏼😆#vinterdækeralleårstiderdæk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg får ikke vasket min bil. Eller pudset mine vinduer. Eller rengjort mit køleskab. Eller renset min ovn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Sjovt indlæg. Jeg har heldigvis en mand der sørger for meget af ovenstående, tilgengæld vasker jeg tøj. Hvis du får lyst til at gøre noget ved lysproblemet, har de fleste større supermarkeder, Føtex i mit tilfælde, pærer til køleskab/emhætte. Det er ligesom at skifte en pære i en anden lampe, den skal bare drejes i 😊 Det er en fordel at tage den gamle ud først, så du kan tage den med ud at købe en ny og matche størrelse/form 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg får aldrig sorteret mit kælderrum… det sejler og jeg gider ikke. Jeg er 25 år…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg får aldrig plantet mine blomster om…
  Og 117 andre ting. Men det der. Det sker bare aldrig. Og har en aloe Vera der selv er på vej ud af krukken nu…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Angående tøjskabshjælp – yes. Du kan hyre min veninde Sanne. Hun er oprydningsfe på den gode måde, se: rumtillivet.dk – eller tjek rumtillivet ud på insta 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  En vinduespudsning af en vinduespudser koster mindre end man tror 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Jeg boede i en lejlighed i 4 år uden at vaske vinduer en eneste gang.. Og det var endda et job jeg ELSKEDE da jeg boede hjemme, men det er altså noget andet at gøre det på et parcelhus med kun stueetage..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blødt igennem