Hårvækst

Den længste vinter + snot

Reklame for A. Vogel

Sådan her så jeg ud i sidste uge. Der befandt jeg mig i Thailand, sammen med min elskede veninde. Derfor den brune kulør og det smørrede smil – vi havde netop drukket en stor øl til frokost.

Nu er jeg hjemme igen. Hjemme i 5C, hvor jeg igår blev hostet direkte i ansigtet. Og en dame nøs voldsomt i metroen og jeg ved jo udmærket godt, at de bakterier vælter rundt. Til glæde for alle i metroen. Sådan er det jo. Sådan er det på denne årstid. Snot, nys og tungt hovede. Jeg har ikke tid til at blive forkølet. Jeg gider ikke at være forkølet. Jeg hader at være snottet – og det ville i øvrigt være virkelig upraktisk, da jeg for tiden jo er nyforelsket og spenderer en del tid med, at kysse. En eventuelt forkølelse ville jo nærmest være tortur.

Derfor: Echinaforce. Altid Echinaforce. Jeg har gjort brug af produktet i mange år – og det redder mig fra snot og nys år efter år. Jeg skrev om produktet sidste år, du kan lige læse det her – hvis det er gået forbi din næse.. (høhø).

Jeg bruger dråberne i vand – altid om aftenen, hvis jeg kan mærke at der er noget på vej. Sådan hvis min næse begynder at kilde, ganen kilder og næsen måske endda er begyndt at løbe lidt. Jeg knalder 20 dråber i et glas vand, som jeg drikker inden sengetid. Dette gentager jeg så om morgenen, hvis jeg stadig ikke føler mig helt på toppen dagen efter.

Echinaforce er det eneste (natur)lægemiddel på markedet der lindrer en forkølelse. Hos mig er det et must have. Og noget som K også ofte får, særligt på denne årstid. Han har dog et jernhelbred, men alligevel får han dråberne fra tid til anden. Echinaforce (som er lavet på udtræk fra blomsten echinacea purpurea) aktive stoffer har en positiv indvirken på vores immunforsvar.

Echinaforce øger modstandskraften overfor forkølelse, da echinaforce er rig på de aktive plantestoffer alkylamider, cikoriesyre og bioflavonoider, som kan måles i blodet allerede 15 minutter efter indtagelse. Niveauet af alkylamider, som spiller en vigtig rolle for immunforsvaret, er 3 gange så højt, når tinkturen fremstilles på friske planter. Det placerer Echinaforce i en liga for sig i forhold til dråber af tørrede planter.

Jeg har altid en flaske stående – for jeg har ikke tid til at være forkølet. Og jeg gider faktisk heller ikke..

Echinaforce® Orale dråber (udtræk af Purpur solhat), pakningsstørrelser 50 ml/100 ml/ 2 x 100 ml. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til brug ved lindring af lettere forkølelsessymptomer. Styrker kroppens immunforsvar og øger derved modstandskraften overfor forkølelse. Dosering: Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højst 8 uger. Må kun efter aftale med læge anvendes til gravide, ammende eller børn under 12 år. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Bør ikke bruges sammenhængende i mere end 8 uger af gangen. Kontakt læge ved forværring af symptomer eller høj feber. Allergiske patienter skal kontakte lægen inden brug. Præparatet indeholder ethanol (65 % Vol.) og må derfor ikke anvendes hvis du er i behandling med antabus eller metronidazol (mod betændelse). Kontraindikationer: Overfølsomhed over for planter af kurvblomstfamilien (f.eks. krysantemum eller bynke). Tuberkulose, leukæmi, bin- devævssygdomme og andre autoimmune sygdomme. Dissemineret sklerose. HIV-infektion, anden immundefekt eller immunosupressi- on. Sygdomme relateret til hvide blodlegemer. Bivirkninger: Ingen almindelige bivirkninger er registreret.

Reklame for A. Vogel

1 kommentar

  • Mette

    Hej Mathilde
    Tak for smil og kærlighedsdeling på nettet👌🏻😄🌺 vil spørge om du vil gå lidt tilbage til også at flashe noget af dit skønne tøj? Mangler inspiration efter at være blevet mor og du har en tendens til at finde det der er Liiige lidt sjovere:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårvækst