Pause.

Hårvækst

Annonce for New Nordic

Hårvækst. Det er skægt (høhø) med det hår der. Det er ønsket visse steder – og virkelig ikke inviteret andre steder. Områderne sydpå må i hvert fald gerne – i min optik – daffe. Men dette indlæg skal handle om det hår, som jeg har på hovedet. For det er tykt som ind i helvede. And it runs in the family. Det er så tykt, at det halve kunne være nok. Hår mangler jeg ikke (!), men det betyder jo ikke nødvendigvis, at jeg ikke også skal passe på det. Og det betyder bestemt heller ikke, at jeg tager for givet at mit hår for evigt, vil være lige så tykt, som Rapunzel’s.

Hormoner, alder og hvad ved jeg kan jo have en effekt på, hvad der sker med garnet. Og det vil jeg sgu ikke risikere. For jeg elsker altså mit hår. Det gør jeg virkelig. Det er et helvede til træning – fordi det er så tungt, at det kan slå mig ud når jeg f.eks. sjipper. Det er et helvede at style, fordi der er så meget. Det er et helvede at vaske, tørre og rede ud. Hver eneste dag. For jeg vasker hår hver eneste dag, fordi jeg sveder som en hest til træning og nej, tørshampoo er ikke en mulighed i garnet hos UT.

Derfor har jeg sat gang i et samarbejde med New Nordic, som er et kosttilskud med blandt andet æble, hirse, padderokke og zink. Hair Volume tabletterne tilfører næringsstoffer til hovedbunden og til hårsækken, hvor håret jo dannes.

Indholdet af biotin og zink hjælper med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Zink bidrager desuden til at vedligeholde normale negle. Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret. Produktet har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Det bidrager til vedligeholdelsen af normalt hår, og tilfører næringsstoffer til hovedbund og hårsække.

Hair Volume er gluten- og dairy free (hvis dét skulle interessere dig..). Jeg tester nu produktet af og jeg giver en melding løbende. Jeg glæder mig til at se, hvad produktet kan udrette – stay tuned!

Annonce for New Nordic

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pause.