Den længste vinter + snot

Sexet på en rar måde

Annonce for sloggi

Sidste år skete der mange gode ting – én af de var, at sloggi valgte at have mig som ambassadør. Det var og er jeg mægtig stolt af. Og de har sørme valgt mig igen i år. Dét er jeg så glad for! Det er jeg af mange årsager – én af de er, at jeg elsker at være ambassadør for et brand, som jeg kan stå indefor og som er så mega rart at have på, at det nærmest ikke kan mærkes. En anden årsag er, at jeg er stolt over at være ambassadør for et undertøjsfirma – som helt almindelig kvinde. Med former og strækmærker og folder og en bagdel som gør at jeg altid sidder (enormt) blødt. Dét er jeg stolt af!

Jeg har jo netop mødt K. Eller, vi mødtes i august, men vi har ikke været kærester så længe. Han er lige flyttet ind – alt er nyt. Den der fase hvor alt er nyt, hvor jeg helst ikke vil have, at han skal høre mig tisse (helt latterligt, da han nok godt kan regne ud, at jeg går på toilettet fra tid til anden) og den fase, hvor jeg gerne vil tage mig så godt som muligt – mere eller mindre konstant. Jeg forsøger. Men det er også hverdag, ham og jeg har begge travlt med vores, jeg når ikke altid at barbere mine ben og jeg går primært rundt, i hans tøj hjemme. Det er bare så stort, blødt og lækkert. Sådan bliver det hurtigt, du kender det måske fra dig selv. Det bliver hurtigt afslappet (heldigvis).

Det er også en af årsagerne til, at jeg er glad for samarbejdet med sloggi. For jeg føler mig sexet MEN afslappet. Og jeg føler mig smuk. Jeg kan finde på at sove i det, så rart er det. K ser dog helst at jeg sover nøgen, men sommetider falder jeg i søvn i sloggi ZERO Feel og det er så lækkert. Og så behageligt, at det er til at sove i. De nye farver som er kommet er så smukke. Jeg har en tan kørende lige nu og jeg synes at den blå farve er så fin til min brune kulør. Men begge farver er så smukke og jeg er meget, meget glad for dem. Jeg skal have sloggi på, på søndag, hvor jeg skal flyve helt til Costa Rica. Det tager 20 timer. Og det bliver så dejligt med ZERO feel undertøjet, en hoodie og et par løse bukser. Jeg glæder mig nærmest allerede til, at tage det på.

Tjek kollektionen ud her!

Annonce for sloggi

1 kommentar

  • M

    Meget smukt undertøj, men forstår altså ikke hvorfor de ikke laver det i xl eller XXL? Hvem ville det skade?? Irriterer mig virkelig at især undertøjsfirmaet tror at der ikke findes kvinder større en L. Det må du gerne sige videre til Sloggi, for jeg er vild med deres trusser i forvejen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den længste vinter + snot