Skræddersyet creme

Alle mændene i mit liv

som jeg ikke længere kender. Mænd som på et tidspunkt har betydet noget mig, som måske stadig betyder noget, som jeg måske helt har glemt.

Jeg stod i toget forleden og kørte forbi Valby Station. Den station minder mig om ham her, som jeg havde en kort, men heftig romance til. Det plejede at stikke i hjertet og i maven. Nu tænker jeg på ham, med et smil. Han er noget af det bedste, jeg aldrig fik. Jeg skulle aldrig have haft ham. Men han var på vejen til, hvor jeg er nu. Med Kristian. Og om jeg havde Kristian i mit liv nu eller ej – så er de mænd, som vi møder på vores vej vigtige. En del af rejsen. Uden at det skal blive alt for filosofisk og højloftet.

Mange mænd har fået mig til at græde. Nogen mere end andre. Jeg har brugt flest tårer og søvnløse nætter på min ekskæreste, som jeg var sammen med i 7 år. Jeg brugte også lidt på Hånden. Jeg har brugt mange tårer, på mange andre mænd. Korte romancer, mænd som har trådt på mig, udnyttet mig, leget med mig. Mænd som jeg har gjort kede af det, har også fået mig til at græde. Jeg har generelt grædt meget over mænd. Jeg var single i 4 år. Der kommer tårer. Jeg har også grædt over Kristian. Mest fordi jeg har savnet ham, eller når vi har haft en konflikt.

Men da jeg stod i toget, kom jeg til at tænke på, at de mænd fandeme også er vigtige for mig. Vigtige for min rejse. De har alle lært mig noget, gjort mig til den jeg er i dag – hærdet mig, sommetider. De har gjort nas og jeg har sørget, men jeg ved også hvad jeg vil og ikke vil. Hvad jeg sætter pris på – hvad jeg vil kæmpe for, hvad jeg ikke vil kæmpe for. Gjort mig rig på erfaringer, oplevelser. Jeg er en bedre kæreste for Kristian, fordi jeg har haft de mænd i mit liv.

Hvis du sidder og er single, så har jeg ikke glemt dig. Jeg er bare i den der møgirriterende fase, hvor jeg er pisse nyforelsket og jeg laller sgu ret meget rundt. Jeg ved ikke hvornår, at jeg kommer ud. Jeg bliver så længe, at jeg kan. For jeg håber at det er sidste gang, at jeg skal være forelsket i mit liv. Det skal nydes og jeg vil nyde det fuldt ud. Jeg synes ærlig talt, at jeg fortjener det. Ligesom at du gør. Hvis du nu er single – og tænker: hvad fanden skal jeg bruge det her indlæg til? Så tænk at de mænd (eller kvinder) som du kysser på nu, er en del af det hele. Det hele ender nok med. at give mening. Sådan har jeg det i hvert fald. Og I ved hvor mange gange, at jeg har ytret hjertesorg. Jeg har kæmpet og jeg har tabt. Mange gange. Nu giver det mening. Det giver mening lige nu. Måske er Kristian ikke den, som jeg skal være sammen med for evigt. Måske er han en del af rejsen. Jeg håber at det er ham. Men hvis det ikke er, så er han en del af rejsen.

Måske har du mistet håbet. Jeg forstår dig! Hold nu kæft, hvor jeg forstår dig. Mænd kan være så usle. Dating er brutalt. Tinder er et kødmarked. Dyre drinks, alt for høje sko og at gå alene hjem (eller slæbe en eller anden stodder med hjem) kan være en del af singlelivet. Det kan være sjovt. Men det kan også være pisse hårdt. Og det kan føles som om, at du går ind i blindgyder. Men prøv også at nyde det. Det hele er en del af rejsen. Det værste som kan ske er, at du mister håbet. Forsøg at beholde det. Så skal det hele nok gå. (og ja, det er let for mig at sige. Jeg skal spise pizza i sofaen med min kæreste. Jeg er forlovet og alt er godt. Men jeg har været der, hvor du måske er lige nu. Så jeg ved det. Det hele vil give mening. Jeg lover det).

8 kommentarer

 • Tine

  Tak! Det var lige hvad jeg havde brug for at høre ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tak for påmindelsen ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg synes, at det her er et af dine bedste indlæg længe. Fordi du så fint reflekterer over livet. Kærligheden. Det sure. Det søde. Du tager ansvar for dit liv og dine oplevelser og det er vildt inspirerende at læse. Tak Mathilde, du er sej ❤️💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Du har virkelig reddet min aften og fjernet min klump i maven… efter sex med en tinderfyr!! Tak for det ♥️🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Sommer

  Tak tak tak!!! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Tak, tak, TAK for det indlæg!!! Lige hvad jeg havde brug for at høre og lære. Du har så megwet ret – tak for at sætte det hele i et nyt og VIRKELIG vigtigt perspektiv 😍😍💖💖💖💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Tak for dit boost ❤ Jeg er single og havde lige brug for dette indlæg 😍 Tak for dig! 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  TUSIND tak! Jeg har snart været single i 7 år og går lige nu og slikker sår efter at have mødt en, som jeg for alvor kunne se mig selv med, men som ikke var klar til mig. Det er benhårdt! Jeg havde virkelig brug for at læse det her. Genfinde håbet og hanke op i mig selv. TAK ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skræddersyet creme