6 om mig

Den smukkeste kjole i mit skab

Indlægget indeholder reklamelinks

Kjolen som jeg ejer både i sort og i blå. Fordi den sidder virkelig godt, fordi den ser smuk og eksklusiv ud og samtidig er rar at have på. Den er så smuk og én af K’s favoritkjoler.

Jeg er ofte blevet spurgt om link – og nu har fundet et site hvor kjolen er på lager. Men tøv ikke for længe, hvis du har forelsket dig i den. De ryger hurtigt! Jeg har min i small og den sidder som var den syet til min krop! Ærmerne er på billedet bøjet med ydersiden ud af, ellers havde jeg fået sovs på ærmerne. Ærmerne er i øvrigt én af de fineste detaljer, ved netop denne kjole.

Indlægget indholder reklamelinks.

4 kommentarer

 • Miemeia

  Søde Mathilde! Jeg har lige købt den kjole og må jeg spørge hvad du havde indenunder den er jo lige gennemsigtig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Jeg har strømpebukser på og bh, det giver et ret fedt look og den er ikke så gennemsigtig når den kommer på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Matilde! Hvor er dine fine halskæder fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 om mig