Når man flytter sammen med en fremmed

Skræddersyet creme

Annonce for HELLOSKIN

Jeg har talt om denne creme på min instastory – men nu laver jeg lige et uddybende indlæg, da flere af jer har efterspurgt det.

HELLOSKIN er et dansk firma, som laver skræddersyet creme til dig. Det foregår således at du på deres site svarer på spørgsmål omkring din hud og din livsstil – og udfra dine svar vil temaet bag HELLOSKIN udvikle den creme som passer bedst til dig. Det er dælme smart! HELLOSKIN har indsamlet feedback fra brugere og kombineret disses erfaringer med videnskabelig litteratur. De har derfor en kæmpe database i København og ved derfor rigtig meget om hudproblemer, såsom tør hud, eksem og psoriasis og andre udfordringer, vi alle kan have med vores hud.

Du kan svare på spørgeskemaet lige her!

Cremen fra HELLOSKIN skræddersys til dine individuelle behov med den helt rette kombination af ingredienser. Hverken mere eller mindre. Filosofien bag er at “less is definitely more“, hvilket passer rigtig godt til der, hvor jeg er i livet lige nu. Jeg er blevet ældre (og klogere, ish) og jeg vil gerne snart have nogen børn. Endelig har jeg fundet ham, som jeg skal have dem med. Og i takt med dét er det også blevet vigtigere for mig, hvad jeg smører på min krop. Hvad jeg spiser og hvad jeg udsætter min krop for. Cremen indeholder derfor ingen konserveringsmidler (parabener) eller ingredienser, der kan forårsage allergiske reaktioner. De indeholder heller ingen dyrederivater, hvorfor cremen ovenikøbet er vegansk. Det betyder, at der kun er de helt essentielle ingredienser tilbage, og at disse kan få plads til at samarbejde om at regenerere din huds sundhed. Disse omfatter proteiner, fedtsyrer, vitaminer og andre fugtbindende, barriereformende lækkerier, der alle er gode for dig og din hud.

Hvis du vil prøve cremen,kan du gå ind her og besvare spørgeskemaet– så matcher HELLOSKIN en creme til lige netop DIG! De sender den også direkte hjem til dig – så bliver det nærmest ikke nemmere. Cremen er så fin og totalt minimalistisk – hvilket pynter på min toilethylde.

Cremen dufter ikke, hvilket passer mig fint. Jeg bruger parfume et par gange om ugen – altid kun på tøjet. Cremen er fed, men ikke sådan at huden glinser. Jeg har lidt uren hud for tiden (nok stress og påvirkning af dette, så det er ikke så mærkeligt) og har tendens til at skinne i min T-zone. Der er ingen af delene jeg rigtig har lyst til, må jeg indrømme. Cremen er nem at dosere, da det er med pumpe og den trænger hurtigt ind og fungerer godt under make up. Jeg er begejstret for min T-zone efter at have brugt HELLOSKIN cremen og jeg kan kun anbefale produktet. Jeg er i øvrigt også tilhænger af, at købe produkter som er produceret indenfor landets grænser. Lidt miljøbevidst bør man jo nok være.

Annonce for HELLOSKIN

3 kommentarer

 • Annette

  Virker det ikke lidt mærkeligt, at de kun vil have 1 kr. – hvorfor så overhovedet noget?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Se deres forklaring under ‘oftest stillede spørgsmål’ nederst på siden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Men vær lige opmærksom på, at man ved bestillingen også acceptere at blive medlem og at de så automatisk trækker et beløb om måneden

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man flytter sammen med en fremmed