Alle mændene i mit liv

Bare bryster på cafe

Annonce for sloggi

Jeg har før skrevet om sloggi – og jeg elsker deres styles. De har netop lanceret et nyt design: ZERO Feel Soft Bra – som jeg frygtede skulle blive min blotter-debut..

Jeg går helst uden BH. Jeg tager oftest bh’en af, når jeg kommer ind af døren. Jeg hader bøjler og bh’er som kravler steder hen, hvor de ikke er inviteret eller laver deller på min ryg. Jeg gider det ikke. Derfor går jeg helst uden BH. Eller med sloggi’s produkter. For det er stort set det samme.

Da jeg første gang hørte om sloggi og deres lancering af ZERO Feel tænkte jeg, at det var et reklametrick. At man selvfølgelig ikke ville opleve ZERO. Men jeg må indrømme at jeg tog fejl. Det er så rart at have sloggi på og jeg kan næsten ikke mærke den. Der er ingen bøjler eller stof der kravler rundt på min krop.

Jeg blev i tirsdags interviewet af ELLE, som mener at jeg er en cool kvinde. Det er jeg nu ikke så overbevidst om – men jeg takkede ja og mødtes til en kop kaffe på en café, på Gammel Kongevej. Jeg tog jakken af, mens jeg gav hånd til den søde udsendte. Jeg mærkede en skør kold luft på mit maveskind, kiggede ned og konstaterede hurtigt, at min (forræderiske) bluse var gledet op. Det var sådan en slå-om, som i 9A på vejen derhen, havde valgt at åbne sig selv og flashe hvordan jeg er skabt. Jeg frøs og nåede i et splitsekund at tænke, at jeg skulle have dækket mine bare bryster. Men det gik op for mig, at mine bryster var nydeligt pakket ind i Soft Bra. Shit. Jeg viser helst ikke mig selv uden tøj på – offentligt, i hvert fald – men hvis jeg endelig skal vælge, så vil jeg helst vise min bh frem og ikke mine bare bryster. I øvrigt må man jo ikke amme på flere caféer (hvilket jeg synes er en skandale!), så jeg satte endnu mere pris på, at jeg havde iklædt mig sloggi. Det er desuden rart at have et lag ekstra på og føle, at gajoljerne bliver passet godt på. Jeg føler mig ikke spærret inde, som almindelig bh’er kan give mig følelsen af. Jeg føler mig stadig fri – og dét er vigtigt for mig.

De findes i så mange farver, du kan tjekke dem ud her og klikke dem hjem. Jeg er selv udstyret med små bryster, men jeg kender flere kvinder med større barme end jeg, som også bruger sloggi. De findes i mange størrelser! Og som du kan se på billedet ovenover – så lukkes de som en “almindelig” bh og det er rart at den kan indstilles, så den passer bedst til dig!

Annonce for sloggi

1 kommentar

  • D

    Hvordan er stramheden rundt om? Jeg har endometriose på mellemgulvsmusklen, så jeg kan næsten ikke have nogen bh’er på uden ekstra smerter og er derfor på jagt efter en, som overhovedet ikke sidder til rundt om.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle mændene i mit liv