Nostalgi

Mere hår på toppen du

Annonce for New Nordic

Jeg har skrevet om produktet før – men får stadig så mange spørgsmål omkring dét og mit hår. Derfor dette indlæg. Men også dette indlæg i anledning af, at New Nordic Hair Volume vandt Årets “Inner Beauty” award. Og med god grund.

Få 15% ved at bruge koden “matilde15” lige her!

Mit hår har altid været kraftigt og jeg har altid haft nok. Rigeligt. Særligt om sommeren og på mine rejser, er jeg semi træt af mit tykke hår. Fordi jeg bliver nødt til, at sætte det op. Ellers er der helt vådt i nakken. Men også når jeg træner, er mit hår vold irriterende. Fordi der er så meget. Så hvorfor tage én tablet hver dag, for at få mere hår? Fordi mit hår trængte til, at få en hjælpende hånd. Jeg vasker det næsten hver dag – i hvert fald 5 gange om ugen. Det fungerer bedst for mig, netop fordi at jeg træner så meget. Jeg sveder som en bruser og mit hår bliver drivvådt. Derfor bliver jeg nødt til, at vaske det. Og det er hårdt for garnet i længden. Så jeg har brugt produktet til, at få et sundere hår. Og det er i den grad blevet smukkere og mit hår, er gladere for mig og mit behov for, at vaske det.

Du skal klart prøve produktet af – hvis du vasker dit hår meget. Eller hvis du ønsker mere hår. Jeg har fået mange spørgsmål omkring produktet – flest om hårvæksten bliver kraftigere alle steder på kroppen. Og nej. Du får hverken flere hår i armhulen eller sydpå. Og det kan jeg skrive under på. Der er samme mængde, som får jeg testede produktet. Produktet er f.eks. godt efter graviditet, hvor hårvæksten kan blive voldsomt påvirket. Eller hvis du ønsker en kraftigere manke. Jeg tog tabletterne (1 dagligt) i omkring 8 uger, før at jeg kunne se en synlig forskel. Og mærke en forskel. For mit hår er blevet sådan blødere og glattere. Og hellere dét end krus – fordi mit hår er så tykt, så er kruset hår altså ikke pænt til mig og mit lille ansigt. Nu har jeg taget det i 3 måneder og jeg er meget, meget glad for det og jeg har anbefalet det til mange veninder. Særligt dem som har født, som døjer med de der små fimre-hår overalt på issen.

Hair Volume-tabletter er en tablet af æble-ekstrakt i kombination med, hirse, padderokke, aminosyrer, biotin, zink og kobber. Tabletten tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken (hårstråets “rod”), hvor håret dannes. Indholdet af biotin og zink hjælper med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Zink bidrager desuden til at vedligeholde normale negle. Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret. Produktet har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Det bidrager til vedligeholdelsen af normalt hår, og tilfører næringsstoffer til hovedbund og hårsække.

Hair Volume er gluten- og dairy free. Hvis dét skulle have interesse. Det æble-ekstrakt, der anvendes i produktet, er naturlig rig på plantestoffet procyanidin B2. Udvalgte æbler plukkes, tørres og ekstraheres, så de ønskværdige plantesstoffer bevares. Det giver garanti for høj standardiseret kvalitet.

Du kan få 15% ved at bruge koden “matilde15” – så kan du teste det på egen isse. Jeg håber (og er ret sikker på), at du bliver glad for det! Det er altså ikke for sjov, at det har vundet prisen “inner beauty” i fredags. Der var mange gode kandidater og det er blevet gennemtestet – jeg er rigtig glad for det og vil bruge det, når jeg engang har været gravid og får de obligatoriske fimre hår!

Annonce for New Nordic

3 kommentarer

 • Louise

  Måske er dumt spørgsmål, men må man bruge det når man ammer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Kristine

  Har læææænge overvejet de piller, fordi jeg ikke har været særlig flink ved mit hår 😬! Men har altid været lidt for nærig.. men nu har jeg snart set mange anbefalinger, så måske jeg bare skulle kaste mig ud i det ❤️ Ps. Ikke alle får fimmerhår eller ændringer i deres hår, under eller efter en graviditet – hilsen en mor, med en søn på 6,5 måned 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Efter 8 uger er dit hår blevet blødere og glattere, men hvor helt præcist – ved spidserne, på midten af hårstrået eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nostalgi