Jeg svarer på spørgsmål fra jer

5 Matas favoritter

Jeg bliver aldrig beauty-pige, jeg kan udtale de færreste brands korrekt og jeg har mindst 34 øjenskygger, som jeg aldrig bruger – fordi jeg ikke kan finde ud af det. Og måske fordi, at jeg i virkeligheden bedst kan lide, at være ret naturlig. Men mine skønhedsfavoritter får du alligevel her. Der er ikke så meget make up, men til gengæld gode produkter, som jeg bruger ofte:

MAC Prep + Prime Fix. 175 kroner – virkelig drøj i brug. Jeg bruger dem hver eneste dag – jeg har dem i mange varianter, lige nu er jeg rigtig glad for den med lavendel. Det er en tørst slukker, og min hud er voldsom tør i disse dage. Jeg har den stående ved min computer, så jeg i løbet af dagen sprayer ansigt og hals og bryst. Det er så dejligt og gør at huden ikke føles stram. Jeg bruger den også altid når jeg har taget (den sparsomme) make up på, da sprayen “sætter” makeuppen, så den holder bedre. Jeg kan virkelig anbefale den! Jeg har også en stående i køleskabet, så den er iskold og det er så rart. Den findes også med lidt glimmer i, som jeg har brugt på mange photoshoots og den giver så pænt en glød!

Weleda Skin Food til 84 kroner. Legendarisk creme, som jeg er dybt afhængig af. Den har jeg også altid stående ved min computer og gerne også en med i tasken. Den er god til nærmest alt! Den er fed og dufter godt og er uden numre – og den er drøj i brug og rigtig, rigtig god til tør hud. Jeg bruger den på kroppen, hvor jeg er særlig tør: albuerne, fødderne, hænderne og i mine hårspidser, når mit hår er tørt. Den er også god at knalde på en potentiel bums, fordi fugt ofte dræber dem, inden de når igennem huden. Det er verdens bedste creme i min optik. Den findes også i en lidt mindre fed version, som er god her om sommeren og så findes den til hele kroppen.

Alt i en beskyttelse med SPF 40 fra Pudderdåserne, 245 kroner. Jeg har talt om den før – og jeg gør det gerne igen. Udover at dåserne er virkelig søde IRL, så laver de virkelig gode produkter. Denne creme er én af dem. Der er SPF i og jeg bruger den året rundt og ovenpå Skin Food, når den er trængt godt ind i skærmen. Det er en dagcreme med let farve og er perfekt lige nu, hvor du måske er så heldig, at have lidt farve i ansigtet og måske ikke behøver din almindelig foundation og måske endda, at du også får færre urenheder, om sommeren? Det gør jeg i hvert fald. Den er drøj i brug og jeg kan kun anbefale den.

SARD deodorant, 155 kroner. Jeg har skrevet om den før, og jeg skriver om den igen. Sidste år lavede jeg en omfattende (for min armhuler) deodorant test. Og denne var én af vinderne. Læs mine indlæg: del 1, del 2, del 3 og del 4 her. Den er mild og god og jeg lugter aldrig, når jeg bruger den. Derudover er jeg meget, meget sjældent våd i armhulerne – hvilket i sig selv er prisværdigt.

Sidste anbefaling i denne omgang:

Brow gel fra MAC til 155 dask. Jeg har voldsomme bryn (de skal snart fikses!) og de skal holdes på plads. Det gør jeg med gel og denne fra MAC er virkelig god, som holder dem på plads, men uden at de bliver stive i det, det hader jeg nemlig. Den er nem at bruge (selv for sådan en som jeg), og drøj i brug – så selvom at den koster lidt over halvandet hundrede kroner, så holder den længe!

Hvad er dit yndlings produkt for tiden? Hit me i kommentarfeltet, dem ville jeg elske at få!

3 kommentarer

 • Maja

  Jeg er også stor fan af prep and prime sprayen fra Mac! Derudover er mine favoritter min mascara, der hedder Hypnôse Doll Eyes fra Lancôme. Har den både i alm. og vandfast. Og så er jeg blevet helt vild med Maui Moisture både shampoo, balsam og hårkur. De er helt uden silikone, sulfater osv., men dufter fantastisk af shea butter, kokos olie og macadamia oilie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Perfekt med tip til browgel! Sådan en går jeg netop og skal have en ny en af! Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Elizabeth Arden 8 hour cream!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg svarer på spørgsmål fra jer