Du ved du crossfitter når.. +gratis træning til dig!

5 ting som jeg er bange for

..som gravid. Og som kommende mor. Bange og bange. Det er måske lige sat på spidsen – men så ting jeg frygter lidt. Både ting jeg tænker: “dét skal jeg fandeme ikke!” og ting jeg tænker “fuck, bliver det sådan!“.

Skriv gerne flere i kommentarfeltet – og du behøver sgu ikke at være gravid, for at frygte noget. Og der er ikke noget, som er for småt til, at kunne frygte det:

 1. Løbevogn. Jeg kan risikere, at komme i modvind med den her, det er jeg bevidst om. Og hvis du nu bruger en løbevogn og elsker det – så er det bare fedt. Personligt er det noget, som jeg frygter. Jeg har altid haft den holding til løbevogne. Fordi jeg synes at mange børn sidder og ser ud som, at det ikke er særlig fedt, at være “med” ude og løbe. Der er ingen øjenkontakt mens man løber med vogn + barn. Jeg ved godt at tiden er knap, så snart man får børn. Men jeg synes ikke at man skal kombinere træning + samvær med børn, på den måde, som man gør med løbevogne. Men måske har jeg bare ikke oplevet et barn, siddende i en løbevogn med det største smil. Det har jeg aldrig set. Det har altid virket som en “hovsa” løsning. “Jeg skal løbe og du bliver nødt til, at komme med”. Men det kan jo være, at det ændrer sig. Lige denne tror jeg dog ikke, at jeg kommer til at se anderledes på. Med mindre at jeg får et barn, som vil grine hele vejen, så vil jeg da gen-overveje det.
 2. Mødregruppe. Den her frygter jeg ret meget, og jeg tænker meget på konceptet. Jeg har veninder som elskede deres mødregruppe – og jeg har veninder, som ikke gjorde. Jeg har hørt historier om mødregrupper, som skræmmer mig. Det som skræmmer mig mest er nok: 1) at jeg skal ses med kvinder, som jeg ikke kender og som jeg kun er sat sammen med, fordi vi alle lige har født (og bor i nærheden af hinanden), 2) at jeg skal tilbringe ret meget tid med de her kvinder (og deres børn) – hvad nu hvis de ikke kan lide mig? Og omvendt? 3) hvad forventes? Hjemmebag og ny-støvsuget gulv? Hvad hvis jeg ikke engang har nået et bad den uge? (en kvinde fortalte mig dog, at det er smart at være hende som starter med, at invitere til kaffeslabberas for så kan man ligesom “sætte” standarden. Ret god idé, synes jeg.
 3. Babystemmen. Jeg hører dem tit – også fra de, som jeg elsker. Babystemmen. Hvis der var lyd på indlægget, ville jeg have forsøgt at indtale, hvad jeg mener. Men hvis jeg skriver: “nååååå lillleeee skaaaattttttt. Hvor er duuuuuuuu gooooodddddddd” eller den nyeste jeg har hørt: “du er en lille bitte skattemuusssssssss, ja du errrrr“. Sagt i stor, stor kærlighed. Både fra de som bruger babystemmen – og fra mig. For jeg kommer også til det. Jeg gør det allerede. Men for fanden. Det er ikke min favorit lyd.
 4. Lugte til ble-finten. Også her, kan jeg komme i modvind. Indlægget er slet ikke ment, så alvorligt. I weekenden var jeg vidne til, at en mand lugtede til sit barns ble – foran 45-50 mennesker, som sad og spiste. Uden at tænke over det (er jeg helt sikker på!). Og jeg forstår godt, at man lige lugter til bleen, lige der hvor man nu sidder. Og jeg forstår godt at man ikke gider at gå ud af rummet, for at lugte til barnets ble. For det er sikkert noget, som man skal gøre mange gange om dagen. Jeg forstår og jeg kommer garanteret til, at bruge finten selv. Men jeg studsede lige over det, det må jeg indrømme.
 5. Kun tale om mit barn. Det er ligesom hende, som er forelsket. Man skal høre om ham/hende hele tiden. (læs: nok mig). Det fylder så meget i livet, at det er svært at forestille sig, at der er andet som er vigtigt. Man kan bare ikke lade være. Det er SÅ spændende at fortælle, hvad den nye flamme’s livret er, forklare hans/hendes stamtræ og så videre. Sådan bliver det jo også, når man engang får et barn. Det er dét, som fylder. Hvis du har veninder (naboer, kollegaer, familiemedlemmer), som har børn – så ved du det. Man skal gerne høre om hvor længe, de har taget lur (altså barnet, ikke veninden), hvad de har spist, hvornår de sidst har pøllet, alle de nuttede ting de har sagt og gjort og så videre. Og det er dejligt at høre om. Men jeg frygter, at jeg kun kan tale om mit kommende barn. Og at jeg helt glemmer mig selv OG at jeg helt glemmer, at spørge mine veninder hvordan DE har det. Hvis jeg bliver træls, så sig det. Men jeg bliver nok lidt sådan – og det skal man vist. Det er vist en del af pakken.

Der er sikkert flere ting på min liste, som jeg ender med at holde af. Man ændrer sig jo (heldigvis) igennem livet. Hvad frygter du?

33 kommentarer

 • Mette

  Hvis du kun har fem ting på listen, klarer du dig allerede bedre end de fleste☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Ift. Løbevognen glemmer du en rigtig vigtig pointe. Ofte bruges vognen jo som soveredskab, og det er super hyggeligt for børn at ligge og sove mens de bliver trillet rundt ved fx løb. Så det kan være en udmærket måde, at få trænet mens barnet sover.

  Sjovt at du bemærker, at en forælder lugter til en ble. Det har jeg aldrig selv tænkt over – jeg kunne forstå hvis de skiftede ble i et menneskemylder, men at lugte er da virkelig harmløst 😅 jeg tror du ændrer holdning her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Helt enig! Jeg bruger kun løbevogn, når det passer med lur, og min søvnbandit af en datter sover efter max 5 minutter i vognen. “Problemet” er så bare, at jeg er nødt til at løbe en hel time, så hun får sovet nok, men så kommer jeg i det mindste i god løbeform 🙂

   Ift. mødregruppe så havde jeg helt samme indstilling. Nu er min datter 9 måneder, og jeg har fået fem nye veninder. Vi har i øvrigt den ordning, at værten har kaffe på kanden, og de andre medbringer brød, frugt eller andet guf.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det gode er at når du endelig står midt i det, så virker det bare som en selvfølge og du tænker ikke over det. Fx lugte til bleen, det gør man bare uanset hvor man er. Hellere en ren røv end en lort der kravler op af ryggen, for så har du først balladen når ALT tøjet skal skiftes 😂 PS undskyld mit sprog (oģså dette bliver heelt normalt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hej Matilde
  Mht løbevogn har jeg helt de samme tanker. Bugaboo laver en babyjogger, hvor sædet kan vendes mod forældrene, så man rent faktisk kan snakke sammen.. Og du kan lægge barnet ned, og når han/hun sover kan du sætte tempoet op 🙂
  Mødregruppe – giv det en chance!! Det kan være noget så hyggeligt og givtigt, og du er sammen med nogle som også snakker baby hele tiden 🙂 Så får man stillet behovet for at snakke tigerspring, gylp, amning og bleer der. Man kan jo bare takke nej, hvis det ikke er noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Min mand har en løbevogn og vores datter ELSKER det. Hun hviner og råber hurtigere når hun sidder der. Da hun var mindre, kunne hun ikke lide det, så blev det droppet for en periode.

  Ble … bare vent. En dag oplever du et barn det højlydt, foran 40-50 mennesker, siger “mor, jeg har lavet lort” – dér bliver man pinlig. Det med at lugte til bleen er ingenting. 😉

  Jeg meldte mig ud af min mødregruppe, fordi jeg ikke følte det fællesskab jeg havde brug for. Man kan altid sige fra, hvis man ikke føler man passer ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hihihi, hvor er det sjovt at læse!
  Angående løbevogn har jeg i sinde at skulle ud og køre netop første tur IDAG med min lille gut på 7 mdr. Netop som de andre også skriver, så han kan tage en lille lur, eller i hvert fald bare sidde og slappe lidt af sidst på eftermiddagen. Han er lige på grænsen til at skulle gå fra 3 til 2 lure i løbet af dagen, hvorfor jeg tænker, at en tur i løbejoggeren kan være et lille afbræk sidst på eftermiddagen. Ligesom han, når han vågner fra lur i barnevognen, ofte lige bruger 10-15 minutter på at ligge og vågne og kigge på blade (han står altid under et træ og sover lur) – så får han lige tid til at vågne fra en dejlig lur i ro og mag, hvor han bare ligger og pludrer lidt med sine bamser.
  Ift. at lugte til bleen, slutter jeg mig til de andre, der har kommenteret. Det gør jeg selv mange gange på en dag 😉
  Ift. mødregruppe havde jeg det på samme måde og meldte mig faktisk ud af min. Jeg har dog også veninder, der har fået barn nogenlunde samtidig med mig, så dem ses jeg lystigt med – jeg synes ikke behovet for en mødregruppe var der, og vi mangler bestemt ikke ting at tage os til i vores barsel 🙂
  Held og lykke med det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Mht mødregruppe havde jeg mange af de samme tanker som dig. Vi var syv i min og bestemt meget forskellige – jeg var ti år ældre end den yngste. Men jeg tog et valg om at være i mødregruppe – at vi kunne bruge hinanden til noget uanset forskellighed, og det virkede altså ret godt. Vi stod med præcis de samme problematikker på præcis de samme tidspunkter. Og jeg blev så glad for dem alle. Selvom der kun er to af dem, jeg i dag taler med på venindemåden, så fandt vi rum til at være der alle sammen. Alles værtskab var ok (men crazy forskelligt), alles måde at være mor på var ok (men dybt forskellige). Alles personlighed var ok (men crazy forskellige). Måske var det endda faktisk udviklende for os alle sammen, at vi ikke bare sad og spejlede os, men faktisk mødte den forskellighed, og så at man kan gøre tingene på mange måder, og at ungerne går ikke i stykker!
  Og så kan man jo betragte det som et sociologisk studie – man lærer nogen at kende, som man ellers ALDRIG ville komme hjem til. Jeg ser virkelig tilbage på det som en god tid og vil anbefale alle at gå forventningsfrit og så vidt muligt fordomsfrit ind i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Jeg er ikke gravid, men noget jeg allerede frygter når den tid kommer, er når jeg skal have barnet i bad for første gang. Grunden til det er fordi barnet er ret skrøbelig så er frygter jeg kommer til at tabe barnet under badet eller jeg kommer til at vende det på en måde så det gør ondt eller ubehageligt for barnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Drop mødregruppe! Helt seriøst. Det er spild af krudt. Brug din tid med veninder i stedet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt uenig!!! 🙂 Men det er jo også helt enormt individuelt, hvordan man har det med mødregrupper og nye mennesker. Det handler helt sikkert også om kemi.

   Et godt eksempel: Min storesøster ses stadig, den dag i dag, med hendes første mødregruppe her 8 år efter. Børnene har kendt hinanden HELE deres liv og har det skide skægt. Og det samme har alle damerne + mænd. De har helt sikkert være rigtig heldige med lige netop dén mødregruppe, men tænk hvis min søster havde afskrevet mødregruppen inden hun overhovedet vidste havd det var? Så havde hun (og hendes datter) aldrig fået den oplevelse og alle de bekendtskaber med sig.

   Jeg var selv ret skeptisk da jeg skulle i mødregruppe, men gav det en chance. Jeg var i mg med 5 søde damer, hvoraf den ene er blevet en rigtig god og tæt veninde. Vi har været på rejser sammen (med vores mænd og børn, en pige og en dreng), inviterer til hinandens fødselsdage, holder nytår sammen osv. Vores børn leger SÅ godt sammen og så har de jo kendt hinanden altid. Det synes jeg er virkelig hyggeligt! De andre ses jeg ikke med, men vi mødes alligevel hele banden 1-2 gange om året, og dét er sgu ret hyggeligt.

   Jeg synes virkelig det er HVAD man gør det til, og hvis man fra start har nej-hatten på.. tjaah.. NEJ, så bliver det heller ikke så sjovt! Det gør de færreste ting med sådan en nej-hat 😉

   Jeg synes man skal give det en chance. Alle mine “egne” veninder havde fx ikke børn da jeg fik min pige, vi var det første vennepar til at få børn, så jeg/vi stod ret alene med alt det der babyhejs. De fleste som ikke har børn, og som lever et single/festliv gider altså ikke det der. Ha! Det kan jeg da selv huske inden jeg fik barn, man gider selvfølgelig godt sine nærmeste og deres børn – meeeeen…. så er det heller ikke sjovere vel!

   Og så kan det altså være rart med en gruppe, hvor det er helt ok at tale om babyer og alt det der følger med, og hvor man følges ad. Både som mødre men også børnene. Bare lidt tanker herfra! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Ej, du er vel godt selv klar over at din egen oplevelse (for jeg går ud fra det er på baggrund af en sådan, at du udtaler dig så bombastisk) ikke er gældende for alle…?

   Jeg var den første i min vennekreds der fik barn. Hvad er der for nogle veninder jeg skulle have brugt tid med? I en alder af 30 var vi alle færdiguddannede og i job. Så nej, der var ingen hjemme i dagtimerne, kan du hurtigt regne ud.

   Min mødregruppe viste sig desuden at være guld værd. Vi var seks forskellige kvinder. Alle førsteganvsmødre mellem 25 og 40 år. Og vi havde det fantastisk sammen. Vi respekterede hinandens forskelligheder, støttede hinanden – og havde det skide skægt. I dag – fire år senere – ses vi stadig alle sammen, og venskabet med særlig én af dem har udviklet sig til noget helt særligt. Hun er i dag en af mine absolut bedste veninder og vores familier ses og hygger sig ofte sammen.

   Så prøv at tage ja-hatten på. Hvis ikke for dit eget vedkommende, så for andres – det kunne jo være deres oplevelse mindede om min ;).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg er gravid for første gang, og var også meget skeptisk omkring mødregruppe. Nu er jeg kommet i en, og har frivilligt fundet en terminsgruppe også. Pt spiser vi meget brunch og sender mange snaps, og det er utroligt hvor nemt det er at tale sammen når man har én så kæmpestor ting til fælles (og det kommer altså fra en som generelt er dårlig til mennesker, og kun har få veninder 😅) Når det så er sagt, skulle man ende i en gruppe man ikke kan holde ud, måske efter man har født, så kan man bare melde sig ud af den igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Matilde. Som førstegangsmor til en pige på 13 uger, så giver jeg lige mit besyv med. Ang. løbevogn… kommer jeg aldrig til for jeg løber helst selv og så må den form for motion vente. Men vi er jo forskellige 🙂 Og mht mødregruppe – på Ærø hvor jeg bor er der ikke så mange fødsler om året så vi bliver sat sammen fordi man har fået et barn nogenlunde samtidig (der er næsten 2 mdr mellem min pige og en af de andre børn) og jeg elsker min mødregruppe. Jeg er anden ældst og den yngste er 10 år yngre end mig… men hun har to børn og meget erfaring og vi klinger så godt sammen. Og ja her kan man virkelig få talt ud omkring baby og alt hvad der hører til og så kan man snakke om andre ting med veninderne. Babystemmen… jep synes selv den var forfærdelig og hvad gør jeg selv nu… jep taler i højt toneleje til min skønne lille Anna mus 🙂 haha. Der er mange ting jeg frygtede og stadig gør…. for livet er skrøbeligt… men gaven at få et barn er så fantastisk at jeg tager alt med og prøver at nyde det hele 100 % for tiden går bare så stærkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hvis det også gælder ting inden baby melder sin ankomst, var jeg voldsomt bange for mit underlivs status efter en vaginal fødsel og frygtede første gang man efterfølgende skulle på wc 😬💩😬
  Gik og var bange uden grund, da jeg ente med et akut kejsersnit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Merete Eriksen

  Jeg er en “gammel” mor (mine piger er 23, 19 og 13), men jeg kan (med tilbagevirkende kraft godt nok) tilslutte mig følgende af dine punkter…
  1) har simpelthen aldrig fattet “konceptet”
  2) har aldrig deltaget i nogen, da det ikke lige er mig
  5) puha håber ikke jeg har været sådan, for kors hvor er det anstrengende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Husk set okay at sige ja tak til mødregruppe og er du ikke glad for den siger du tak men nej tak. Jeg stoppede i min første efter 2 mdr. Jeg var ikke glad for den. Men min nye er glad for. Afstem forventninger, for der er forskel på overskud hos alle. Nogen sover mere end andre.

  Hvis du har det sådan med læbevogn, så tænk over det når du skal vælge klapvogn for mange kan kun vende udad. Jeg har elsket at kunne kigge på mit barn, også har han til tider haft brug for at kigge ud hvis vi var på tur mens han var vågen især da han blev større. Men nogle børn sover måske bedre i vogn, eller sover aldrig også kan det være forældres eneste vej til at få lidt tid. Og man skal ikke dømme forældre for at have behov for en time hvor der ikke er skrig og skrål ovenpå en nat med kun 4 timers søvn som er kommet over flere omgange. For plejer du ikke sig selv og er du ikke glad forndit selv, kan man ikke nødvendigvis være den bedste mor.

  Mit barn er heller ikke altid lige lykkelig over at skulle ligge i kravlegården men faktum er jeg skal have mad, og min mad avler mad til hende og derfor er det ok hun græder kortvarigt eller ikke er tilfreds så længe det ikke er gråd hvor hun indikere der er noget helt galt og dybt ulykkelig.

  Tja, bleen kommer du nok til at gøre, for du åbner den ikke hver gang og slet ikke på de små hvor de i forvejen skifter ble 10 gange for dagen. Så er det bare måde det er behageligere for barn og forældre.

  Jeg laver kkke babysprog eller babystemme. Børn skal lære at tale ordentlig og de ved ikke hvad der er svære ord eller hvad der er sødt i nogles øre, de mærker derimod stemningen og dit sind og virker du når de snakker fanger de det som positivt. Når de bliver større er futtog ikke nemmere end tog eller lokomotiv for vi gør ord svære ved ikke at bruge ordene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Det er skønt med alle de nye tanker der følger med en graviditet. For mit vedkommende måtte jeg efter fødslen indse, at forventninger og realitet bare ikke altid følges. Eks. At golde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Det er skønt med alle de nye tanker der følger med en graviditet. For mit vedkommende måtte jeg efter fødslen indse, at forventninger og realitet bare ikke altid følges. Eks. At holde fast i at skulle tage hensyn til alle dem uden børn eller opføre sig med en vis etikette. Hvis overskuddet ikke er til det, så kan jeg sagtens finde på at tage en blesniffer foran andre. Det betyder dog ikke at jeg ikke lige væmmes lidt over mig selv når jeg gør det 😂 Med hensyn til løbevogn, så bruger min kæreste den meget med vores datter, hvilket giver mig et pusterum her i anden graviditet. Og så bliver det altid med et kompromis, eks. Hvor de løber om damhussøen og slutter på legeplads i grøndalsparken. Er sikker på at I finder den bedste måde for jer ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg venter mit første barn. Jeg er mest bange for at jeg mister mig selv. Jeg er mega social og ses ofte med mine veninder – min frygt er at være hjemme hele tiden og kun se min baby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • K

   Sådan havde jeg det også. Og mine veninder med børn sagde, at ens behov for at se veninderne daler lidt i en periode og jeg tænkte “fuck no!” Men jo. Det gjorde det. Og så vendte fint retur igen da baby havde en alder, hvor hun kunne klare sig uden mine madpakker i lidt længere tid. Det er ikke st miste sig selv, det er bare forsk man helt biologisk er lavet sådan, st det vigtigste i verden er det lille menneske, du har lavet. Du er stadig dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Det er faktisk kun godt, at man ændrer sit toneleje, når man taler til sit barn. Det er de lyde, som barnet lytter efter og reagerer på, så det er mega smart, at vi fra naturens side lyde som idioter, når vi taler til små børn. Men man behøver ikke sige helt åndssvage ting også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  Løbevogne frarådes faktisk også til babyer under 18 mdr, da de får for mange sanseindtryk og ikke mindst! stød i nakkeregionen!
  Mht. mødregruppe vil jeg anbefale en forvebtnigsafstemning, første gang I mødes!
  I min mødregruppe aftalte vi fx, at det er forbudt at konkurrere på børnenes kunnen, for babyer udvikler sig i helt forskellig tempi! Og at der ikke var krav til hjemmebag, fryserundstykker er lige så velset😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tiden bliver så vanvittig knap med et lille barn og på et tidspunkt får man behov for at lavet noget der har barnet som centrum, og ja, så må lille Peter med ud i løbevogn selvom han ikke synes det er så fedt igen. Det dør han ikke af og får heller ingen psykiske traumer, så det går nok. Til gengæld får han en glad mor. Og han får første lektion at udholde ting der ikke lige er det han selv ville have valgt.
  Det går nok alligevel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Noget der *ikke* har barnet som centrum, skulle der selvfølgelig stå…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Tror man nogen gange skal lade vær med at frygte ting for meget, eller “dømme” hvordan folk gør ting. F.eks den løbevogn. For ja, nogengange gør man noget barnet ikke synes det er sjoveste for at man kan føle sig godt tilpas. Jeg har heller ikke set særlig mange babyer smile eller grine når mor eller far står og træner, men det giver energi vil at kunne være den forældre man så gerne vil være. 🙏🏻 tænker det samme lidt gælder med en gåtur, for det er slår heller ikke altid ens børn vil det. (Har to😂)!

  Men generelt kan jeg godt følge dig. Man tænker en del, men man finder heldigvis sig selv i Olsen. Intet er forkert, men gør det bedste man kan og man er ikke altid enige med andre mødre, og det er også helt okay! al held og lykke til jer😍☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Åh matilde, det er sku sjovt at læse de 5ting du frygter.. for jeg sad præcis med samme frygt inden vores søn kom til verden.. og ved du hvad, jeg er endt med at elske alt det jeg frygtede. Løbevognen, mødregruppen, lorteble finten, ikke at kunne snakke om andet end baby og babystemmen.
  Jeg griner så meget af mig selv fordi jeg er faldet total i, ifht. “Hvilken type mor” jeg troede jeg skulle være, og “jeg skulle i hvert fald ikke være hende der… løber med løbevogn, snakker babysnak, lugter til babyrøv, mødregruppetypen osv osv”.. og så kom der en baby, og min selvopfattelse ændrede sig, (HELDIGVIS)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det er bedre at lugte end at hive ud og kigge 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det gode ved mødregrupper er, at man kan bruge dem til at snakke alt det man vil om baby og tiden efter fødslen og at komme tilbage til “normal” tilværelse i parforholdet igen. Det er kvinder på akkurat samme sted i livet, som gennemgår det samme med især børn, men også lidt mænd… Så kan man få det ud af verden sammen med dem, og have overskud til at snakke mere almindelig venindesnak med veninderne. Skrevet ag en mor med en baby på 3.5 måned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det kommer nok ikke til at være et issue for dig/jer med din i forvejen sunde livsstil, men i forhold til løbevogn så ser jeg det mere som, at baby kommer til at opleve at træning er almindeligt og at det er almindeligt med en aktiv hverdag 🙂
  Jeg er vokset op som overvægtig og har skulle bruge enormt meget energi og tid som voksen på at få et normalt forhold til bevægelse og kost, så jeg vil virkelig gerne at mine børn får det samme – og det hjælper det vel, hvis de kommer med ud til bevægelsen?
  Men jeg har faktisk aldrig overvejet dine tanker mht. om børnene nyder det – så nu må vi se når løbevognstiden kommer for os begge, hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Haha løbevognen er også ret træls at løbe med😂 Til gengæld løb min veninde et af de store halvmaraton med sin 1årige i løbrvognen og han havde den vildeste fest pga al den underholdning undervejs😊

  Ift mødregruppe kan man foreslå første gang, at man tager en ting med hver, så er der ikke nogen standard, og den der ligger hus til skal ikke stå med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Mht mødregruppe: vi aftalte første gang, at man ikke skulle føle sig forpligtet til at diske op med hjemmebag osv. Det var kun hvis man havde lyst og tid. Det samme ift rengøring, så der var intet pres og alle hyggede sig altid og inviterede gerne 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min mor har været meget heldig med sine mødregrupper (min søsters og min). De er alle blevet veninder og er nogle hun jævnligt ses med, selvom vi børn er henholdsvis 23 og 28 år.
  Jeg ses også stadig med de børn, der var med i min mødregruppe. Vi er ligesom bare blevet venner. Så det kan noget, men det kræver selvfølgelig at man også havner sammen med nogen man kan lide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved du crossfitter når.. +gratis træning til dig!