Status på Spir

Du ved du crossfitter når.. +gratis træning til dig!

Annonce for Crossfit Copenhagen

Billedet er, som det nok kan ses, taget længe for at Spir kom til. Men jeg elsker det her billede – særligt fordi det virkelig udstråler, hvorfor at jeg dyrker crossfit. Fordi det er sjovt (og det er det!), men også fordi det viser, at man er sammen til crossfit.

Træn gratis i 2 måneder i alle crossfit boxe lige nu!

Jeg er crossfitter. Det har jeg været længe – og jeg kan slet ikke forestille mig, ikke at dyrke crossfit. Forleden spurgte jeg dig, hvornår man ved, at man er bidt af en gal crossfitter. Og der kom virkelig mange – det var så skægt at læse. Jeg kan desværre ikke have alle med, men tusinde tak for at hjælpe mig. Jeg har fået plads til en del her i indlægget (og kom endelig med flere i kommentarfeltet!):

Du ved du crossfitter når…:

 • dine hænder er mere ru end sandpapir.
 • du deler AL din træning på instagram.
 • du altså smider trøjen. Også om vinteren. Og efter 3 minutters træning.
 • du har blå mærker de mærkeligste steder.
 • du ødelægger dine strømpebukser, fordi den hårde hud i håndfladerne er brutal.
 • du er mere vant til at have vabler, end ikke at have vabler.
 • du altid er øm mindst ét sted på kroppen.
 • du aldrig synes at musikken er høj nok.
 • du har blå kraveben fra clean.
 • du har røde streger på balderne efter DU.
 • du ikke taler om andet.
 • du ikke gå i andet end træningstøj.
 • du giver dig selv en ansigts peeling, hver gang du smører creme på, fordi: hård hud.
 • du hører tøjmærket WOOD WOOD tænker du: to wod’s i træk?!
 • du taler i koder: AMRAP, RFT, TC, DU, DB, YGIG.
 • du ser åbne områder som et sted, hvor du kan træne at gå på hænder.
 • du ser en stang og omgående laver pull ups. F.eks. stillads.
 • du er gravid og forestiller dig, at du føder i en squat.
 • du tager trapperne og aldrig elevatoren.
 • du ser alt som vægtstænger: kosteskaft, indkøbsnet, brænde, din hund.
 • du altid er hende, som bærer de tunge ting, når du er ude med dine veninder.
 • du siger “burpees” dagligt.
 • du ser alt som ny PR. En cykeltur ned i Netto kan forvandes til en WOD.
 • du er ved at kaste op (måske kaster du op), falder om på gulvet, kigger på pigerne og siger: “den var fandeme fed!”.
 • du gerne vil prøve at løfte alting. “Dén der? Den vejer nok 30 kg. Jeg prøver lige”.
 • du har ar på skinnebenene.
 • du altid bliver spurgt, om du ikke kommer og hjælper med at flytte.
 • du oftere er smurt ind i kridt og kalk end creme og sæbe.
 • du plejer dine hænder med en fodhøvl.
 • har du flere?

Jeg elsker crossfit – måske har du aldrig prøvet det og læser ovenstående og tænker: “HVORFOR??!”. Jeg forstår dig. Jeg havde KÆMPE fordomme om crossfit, inden jeg startede. Faktisk var det en kampagne jeg havde, som gjorde, at jeg prøvede crossfit af. Det er 5 år siden nu. Og jeg har ikke set mig tilbage. Mange af de veninder jeg har, har jeg fået igennem crossfit.

3 grunde til at jeg elsker det skidt:

 • 2 fluer med ét smæk: veninder OG sved. Vi sveder, træner solidt og får samtidig diskuteret negle, kærester, arbejde og børn.
 • selvtillid: jeg har fået så meget selvtillid, efter at jeg er startet. Fordi der er ET eller andet, som du er god til. Dans sutter jeg til, jeg er elendig til boldspil og generelt holdspil. Jeg er ikke særlig smidig og jeg synes at traditionelt fitness er røvkedeligt. Men jeg er god til flere ting, til crossfit. Og det giver kæmpe meget selvtillid. Der er noget, som du er god til. Måske skal du bare lige finde det, men det findes til crossfit og det vil jeg gerne love dig! (du behøver nemlig slet ikke at være særlig stærk, det er ikke et krav, selvom at det kan virke sådan!).
 • Tilgængelighed. Der er boxe mange steder (flere i KBH, end i resten af landet, det er rigtigt!), men der er en box i nærheden her i København og i Aarhus. Og der er altid plads til én mere. Og det er skide socialt. Selvom at det ikke ser sådan ud.

Du kan lige nu træne helt gratis i 2 måneder – tjek det ud her!

Annonce for Crossfit Copenhagen

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på Spir