Klamhed i det offentlige rum

Få 3 timer mere om ugen

Reklame for Nemlig.com

Undersøgelser viser, at du kan spare cirka 3 timer om ugen, hvis man handler dagligvarer online. Det er fandeme tid, som jeg gerne vil spare OG bruge på noget andet. F.eks.:

 • yoga,
 • holde i hånd med K,
 • spise is,
 • gå tur med mine veninder,
 • besøge mine forældre,
 • skrive,
 • stene i sofaen,
 • slikke solskin på min mikroskopiske altan.

Jeg synes at det kan være hyggeligt at handle, men mest synes jeg, at det er besværligt og jeg finder mig selv foran køledisken, forvirret (tangerende til fortvivlet) og uden nogen ideer til, hvad jeg skal spise. Og hvad skal jeg lave af mad. Og jeg glemmer altid et eller andet. Og køber noget, som jeg egentlig ikke skulle have. Kender du det? Der er hjælp at hente. Og det er PISSE nemt! Nemlig.com. Du kender det garanteret – men måske du endnu ikke har prøvet det af? Jeg har en rabatkode til dig, lidt længere nede i dette indlæg. Hold ud (eller scroll lidt).

Nemlig.com har jeg brugt, i mange år. Jeg var nok en af de første, som gjorde brug af det. Jeg skulle lave en masse mad (til bloggen) og havde sat en hel weekend af. Jeg tror jeg havde planlagt omkring 30 opskrifter, så jeg skulle have rigtig meget. Jeg har en cykel – and that’s it. Nu har jeg Kristian (som har en bil), men det er ikke fælleseje, derfor har jeg stadig kun min cykel. Så det var den – eller nemlig.com. Nemlig er skide smart. Og nemt. Og jeg synes det er hyggeligt, at sidde og drikke en kop kaffe (eller dansk vand, som jeg craver for sygt, pt), og bestille mine ting. Både de ting, som jeg er pinlig over – og de ting, som er skide tunge. F.eks. vaskepulver, kartofler, dansk vand i litervis.. Jeg er nu blevet udfordret af nemlig.com – og skal “leve” uden den service de næste par uger. Jeg skal altså ned og handle rigtigt igen. Muligvis lidt forvent, nuvel. Men jeg elsker bare at mine dagligvarer, bliver bragt direkte indenfor min dør. Det må jeg indrømme. Det er så meget nemmere. Og jeg sparer tid!

Tid til træning og ham her!

Det burde være så nemt. Tag sko på, måske en jakke, tag dankort og et indkøbsnet (klimatosse) og daf ned i det lokale supermarked. Det er nemt. Der lyder nemt. Det er ikke altid så nemt. Situationer som kan opstå for mig, mens jeg handler:

 • inden jeg overhovedet er nået derned, går det op for mig, at jeg har glemt alt vores pant. Og jeg gider ikke at gå tilbage.
 • når jeg når derned, har jeg glemt listen (hvis jeg overhovedet har fået lavet den) og må huske fra hukommelsen. Spoiler: jeg kan huske 15% af de ting, som stod på listen og kommer hjem uden hakket kød, som er ret vigtigt, når man nu laver lasagne.
 • jeg bliver, som en magnet, suget hen til spothylderne, hvor jeg af bar kedsomhed får revet håndklæder, sutsko og mærkværdig slik fra Tyskland ned i kurven. Muligvis fordi jeg er sulten, muligvis fordi jeg bliver fristet.
 • jeg bliver, i en alder af 31 år, mine damer og herrer (måske ikke så mange herrer), pinlig berørt over at købe toiletpapir. Men når man skal, så skal man. Og det gælder også, når man skal have papir til enden.
 • jeg kommer hjem med varer, som ikke er de rigtige. Måske er det graviditets-hjerne, men jeg kan komme hjem med æg og finde ud af, at vi allerede har to bakker stående. Eller smør. Forleden købte jeg smør. Og vi havde smør. Vi havde to pakker. Nu har vi så tre.

Nu skal jeg prøve at handle, uden hjælp fra nemlig.com. Ak. Jeg vil gøre mit bedste.

Ønsk mig held og lykke – jeg vil også holde skarpt øje med, hvor meget tid jeg bruger, på at handle. Fra jeg laver listen, gåturen derned og tilbage og tiden jeg bruger, i butikken. Det bliver skægt. Jeg glæder mig til at se, om det virkelig er så meget nemmere at handle på nemlig.com, som jeg synes det er!

Reklame for Nemlig.com

1 kommentar

 • Michella

  Jeg kan ikke se en rabatkode nogen steder? 🤔

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klamhed i det offentlige rum