Dét gør jeg ikke igen

Read and Chill + rabatkode

Reklame for Mofibo

Mofibo er bøgernes Netflix. Sådan fik jeg det præsenteret. Og jeg lo lidt, det må jeg indrømme. Som om. Netflix – og at se film og serier på en skærm, det kan bøger ikke slå. Jeg tog fejl. Måske fordi jeg har tilbragt en del tid hjemme, efter jeg blev gravid. Jeg har været så træt, som jeg aldrig har været det før. Jeg anede ikke hvad træt var – det ved jeg nu. Jeg har haft dage og uger, hvor jeg ikke kunne overskue andet, end at være på sofaen. Og heldigvis har vi fået tv i lejligheden, men jeg gider ikke glo på film dagen lang. Og derfor faldt denne kampagne på et godt tidspunkt – og på et tørt sted. For jeg havde sgu streamet det der var, at streame. Og jeg er glad for at læse, det har jeg altid været. Og på mofibo kan jeg også lytte til bøger – og det er dejligt, når jeg har tilbragt så meget tid i sofaen.

Få 30 dages gratis adgang til Mofibo for 0 kroner ved brug af koden:

Helse 2019 (brug koden direkte lige her!).

Tilbuddet gælder indtil d.31 juli 2019 og gælder kun for nye brugere på tjenesten. Der er ingen binding, men efter de 30 dage er gået, fortsætter abonnementet til 129 kroner, hvis det ikke opsiges.

Trætheden er dog ved at foretage sig – men jeg cykler omkring 20 kilometer om dagen, og jeg elsker at lytte til en bog imens. 3 bøger jeg har hørt/læst den sidste måned, som jeg gerne vil anbefale dig:

 1. Det gyldne bur af Camilla Läckberg (episk krimi!! Læs de andre først, de er også at finde på mofibo!),
 2. Et fængslende møde af Liane Moriarty (den er så sød og god og virkelig fængslende!),
 3. Fårking gravid af Sofie Linde – jeg behøver nok ikke, at skrive så meget. Hun er legendarisk og sætter ord på alt det, som jeg føler lige nu. Faktisk også sjov, selvom du måske ikke er knoked up.

Med mofibo app’en (som jeg bruger), får du ubegrænset adgang til de bedste e-bøger og lydbøger. Der er bøger i ALLE genrer og noget for hver en smag. Jeg læser og lytter til både krimier og bøger om graviditet. Altså et ret stort spænd. Du kan tage bøgerne med dig overalt – også med på ferier her mens sommeren står på. Bøger fylder så pokkers meget i en kuffert – og selvom at du bedst kan lide at holde en bog i hånden, så kan du godt vænne dig til, at læse bøger på din tablet. Det har jeg i hvert fald vænnet mig til. Det koster også langt mindre mælkesyre i armene, fordi det ikke er så tungt. Du skal ikke bruge data når du rejser med mofibo – for du kan have op til 10 bøger liggende offline og derfor både læse på stranden, i flyet og på udflugter. Mofibo anbefaler bøger, der matcher dine interesser – lige ligesom Netflix lurer din smag. Skide smart! Jeg er super glad for app’en og de muligheder den giver. Jeg glæder mig faktisk allerede til, at kunne lytte til bøger, når jeg engang skal spendere en rum tid med barnevogn rundt om søerne og i Frederiksberg Have.

3 funktioner som jeg har optur over:

 • sleeptimer funktionen, som er intet mindre end genial. Jeg sætter den ofte på 30 minutter, men du kan sætte den lige som det passer dig. Hvis du så falder i søvn (hvilket kan ske her, det indrømmer jeg), så kan jeg nogenlunde finde tilbage til, hvor jeg gik kold. Dét er smart!
 • afspilningshastighed – som du kan sætte, som det passer dig. Dét er rart. Der er stor forskel på, hvor hurtigt folk læser op, og jeg har bare et tempo, som passer mig bedst.
 • boghylden – hvor jeg kan knalde de bøger ind, som jeg gerne vil læse og lytte til. Det giver et super godt overblik!

Hvilke bøger kan du anbefale? Jeg tager altid gerne imod anbefalinger – også gerne bøger om graviditet og fødsel. Dem om børneopdragelse, dem venter jeg lidt med. Det er lidt for overvældende. Men hit me i kommentarfeltet! Og husk endelig at bruge koden, som står øverst i indlægget og som altså giver dig 30 dages gratis adgang til mofibo!

Reklame for Mofibo

3 kommentarer

 • Mathilde

  Jeg er lige blevet færdig med Crazy Rich Asians triologien, som jeg synes var herlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg kan klart anbefale Pelle Hvenegårds bog til sin datter, Kære Zoey Ukhona. Den er fantastisk, og han indlæser den selv så man kan høre når han bliver rørt i hans fortælling om fertilitetsbehandling og vejen til endelig at kunne adoptere❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Lydbøger er også fantastiske når man har en lille baby! Jeg har hørt lydbøger både under ture med barnevognen, ved natlige amme-marathoner, mens jeg rydder op, osv. Med to børn er der mindre tid og energi til at fx se Netflix om aftenen, men en lydbog i ørerne opfylder lidt af det samme, mens jeg får ryddet op, foldet tøj osv om aftenen når ungerne endeligt sover.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dét gør jeg ikke igen