alt det der sutter ved dunken

3 timer mere om ugen og middag til tiden

Reklame for Nemlig.com

Det er næppe gået din næse forbi, at jeg har samarbejdet med Nemlig.com – hvis det er, så læs første indlæg her. Jeg har brugt Nemlig on/off i mange år – én af de første gange jeg brugte det, var da jeg skulle udvikle opskrifter til min bog og i en weekend skulle lave 20 opskrifter. Dér var det altså genialt!

Kristian og jeg er jo flyttet sammen (old news, det gjorde vi vel egentlig allerede i oktober, men først officielt i februar). Kristian spiser mere, end jeg spiser. Han er stor og stærk og der skal meget føde igennem. Derfor skal vi handle mere, end jeg normalt har været vant til. Vi spiser også meget ude, men skal jo selvfølgelig også købe ind. Der bruger vi ofte Nemlig.com. Jeg elsker at:

  • jeg kan handle ind når jeg har tid og lyst. Jeg sætter mig altid i sofaen med min seddel, som jeg har lavet i dagene op til, at jeg skal bestille varer. Så har jeg et overblik over, hvad jeg mangler. Jeg synes det er hyggeligt og jeg bliver også enormt inspireret af, hvad de har så mange ting at vælge imellem. Derfor er det også en god idé, at lave en seddel – så du ikke bliver draget og lokket til, at købe for meget.
  • de snupper pantflaskerne med, hvis du bestiller det mens du bestiller varer. Dét er smart! Vi har en del for tiden, fordi jeg craver danskvand og cola zero i ét væk.
  • de tager plastikposerne med. I løbet af dette samarbejde har jeg fået mange beskeder fra jer, som skriver at plastikposerne som nemlig.com bruger, ikke er miljøvenlige og bæredygtige. Og det er sandt – og de er svære at bruge i hjemme selv, da de er ret så store. Man kan vist folde dem på en måde, så de kan sidde i en affaldsspand, men jeg har ikke fundet ud af tricket endnu. Men nu tager de dem med sig, hvis du beder dem om det. Dét kan jeg godt lide og det er et plus i min bog!
  • deres måltidskasser. Jeg har nu afprøvet dem på egen krop, om man så må sige, og jeg er fan. Jeg har efterhånden testet mange måltidskasser af, for nærmest alle firmaer, som udbyder det. Der findes “Livretter Øko”, “Familie”, “Hurtig” og “Verden”. Jeg har prøvet øko kassen og familie kassen, da jeg skulle have besøg af mine søde forældre. Jeg er glad for dem begge, men vil helst have at alt er økologisk pt., da jeg synes det er vigtigt med Spir i maven. Jeg er ikke som sådan fanatisk, men hvis jeg kan vælge, så vælger jeg økologisk. Måltidskasserne lover at det går stærkt, og det gør det! Jeg lavede mad til 4 personer, på under 30 minutter. Hvis du køber 3 måltidskasser her i juni, så får du 200 kroner i rabat. Tjek det ud her!

Dejligt at spare tid på, at lave mad til de 3 mennesker, som jeg elsker allerhøjst i verden. Ej jeg elsker flere ligeså højt, men mor, far og Kristian er jo familie, om man så må sige. Vi ses ikke så ofte, som jeg gerne vil, så når vi ses, er det dejligt at jeg ikke skal bruge timer i køkkenet. På den måde bliver det også nemmere, at ses oftere, fordi det bliver mindre stressende. Denne middag er lavet af Familie-måltidskassen.

Jeg er rigtig glad for at benytte mig af nemlig.com, særligt i 1.trimester, hvor jeg var hamrende træt. Men også nu, hvor jeg er i 2.trimester, fordi jeg sagtens kan mærke på min krop, når jeg har lavet for meget. Og jeg vil hellere kunne træne og cykle frem og tilbage til møder og aftaler, end at bruge energien på at handle og bakse med at få varerne hjem på cykel. Jeg glæder mig endnu mere til at bruge nemlig.com, når jeg befinder mig i 3.trimester – vraltende og tykkere og med minus overskud til, at handle. Det er også genialt med små børn, kan jeg forestille mig. Og til dig, som har skide travlt, og som gerne vil spare tid hvorend du kan spare tid. Meget mere tid i hverdagen! Varm anbefaling herfra!

Reklame for Nemlig.com

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

alt det der sutter ved dunken