Skyldfølelsen

Fjæs-rutine + 15% på alle Sanzi produkter

Nu har jeg testet produkterne fra Sanzi i et par uger – og nu vil jeg gerne give dig dommen, så kan du selv overveje, om det er produkter som du har lyst til, at investere i. Det er ikke som sådan dyre produkter, men heller ikke de billigste på markedet. Men der er også en grund til, at de ikke er vildt billige. De er ikke tilsat parfume, de øger elastin og collagen niveauet i huden (det er collagen som gør huden spændstig og smidig = yngre at se på!). Jeg har testet følgende:

  • Soft Cleansing Foam som koster 195 kroner, men både Kristian og jeg har brugt den 1-2 gange dagligt (hver), i et par uger, og det kan næsten ikke mærkes på produktet, at vi har brugt af den. Jeg skulle ærlig talt lige vænne mig til, at det er en mild, “fluffy” skum – jeg plejer at bruge produkter i mit ansigt, som er af tykkere konsistens. Jeg renser helst af med mudder-tykke produkter, så jeg var lidt nervøs for, om produktet kunne formå at rense det hele af. Jeg er blevet glad for det, men bruger den kun om morgenen, for at rense søvnen af (og træningen, et par gange om ugen). Jeg bruger gerne en mere heftig en af slagsen, om aftenen, men er jeg træt (som jeg ofte er) så bruger jeg denne og den gør arbejdet godt. Den er nem at bruge i badet om morgenen, hvilket jeg sætter pris på, da den sparer mig for tid. Den er nem at dosere og skummet er mega lækkert at få på huden. Da jeg var lidt nervøs for, om alt min make up/sved/bakterier fra hovedpude etc. kom af, testede jeg den med fuld make up i krydderen og tog derefter en vatrondel i ansigtet for at se, om den var farvet af makeup, som stadig sad på min hud. Jeg havde faktisk forventet, at der ville være brunt af foundation på vattet. Men det var rent, så selvom at skummet ikke føles så heftigt i konsistens, så er den mild men effektiv. Kristian har en lidt sart hudtype, og har også kunne bruge den, så hvis du oplever rødme eller andet efter at have renset dit ansigt, så kan du jo give denne en chance.
  • Anti-aging Lifting Serum, koster 420 kroner. Serum’s er bare dyre synes jeg, og jeg gav ikke meget for dem, i en del år, før jeg prøvede gode serums. Serum skal altid knaldes på, inden du påfører ansigtscreme. Denne serum indeholder antioxidanter og vitaminer, er ikke tilsat parfume og er fri for parabener. Jeg har altid tænkt, at serum er en måde, at tjene penge på. Altså noget, som man ikke behøver. Og det er jo heller ikke fordi at du som sådan ikke kan leve, uden en serum. Men jeg bruger det hver dag, både morgen og aften, måske fordi jeg er fyldt 30 år – måske fordi jeg ved, at huden aldrig kan blive den samme igen, hvis jeg er led ved den. Serum er det modsatte af, at være led. Det giver fugt og glød – og det er bare lækkert. Eneste anke jeg har mod denne serum (udover at det er mange penge, at give for en serum), så ville jeg gerne have et andet system på flasken. Når jeg trykker, så sprøjter der serum ud, så jeg skal have hånden meget tæt på, for at der ikke går dyre dråber til spilde. Men det er en god serum, den gør sit job godt og den fungerer godt sammen med face creme, som du kan læse mere om nedenfor – og den fungerer godt som base inden makeup. Jeg knalder også serum på halsen og kæbeområdet.
  • Anti-aging face cream, koster 460 kroner, så det er en lidt heftig pris. Så den skal altså også kunne noget, hvis du spørger mig. Produktet er igen uden parfume, men til gengæld indeholder den antioxidanter og vitaminer, har en udglattende effekt der forbedrer de fine linjer, og mindsker porerne i huden. Den fugter virkelig ansigtet igennem og er perfekt som primer inden makeup. Den er tyk i konsistensen, hvilket jeg foretrækker og den holder virkelig huden fugtet. Selv i Tyskland, hvor jeg har tilbragt de sidste par dage i 30 grader, har den formået at holde min hud fugtet og sgu’ også vital at se på. Den er egnet til alle hudtyper (min som kan klare det meste, men også Kristians, som har en lidt mere finfølende hud). Der er ingen parabener i, hvilket kun er et plus i min bog.

Du kan købe hele serien her! Der er desuden 15% at spare, ved at bruge koden “Helse2”!

Alle er gode produkter – særligt til dig, som måske har en sart hud, eller til dig, som gerne vil være fri for parfume og parabener. Udover at de gør deres ting, så er det også flotte at have stående. Det er altid et plus for mig! Du kan få 15% på hele Sanzi’s hjemmeside – det gælder altså også vippe- og brynserum. Se de flotte før og efter billeder lige her! For at få de 15% skal du skrive “Helse2” når du har varerne i indkøbskurven! Jeg har selv brugt begge serums og de er vanvittige og jeg kan KUN anbefale dig dem. Særligt øjenvippe serummen, har jeg været begejstret for! Den er der også 15% at hente på, brug koden “Helse2” lige her!

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skyldfølelsen