Ting jeg har grædt over den seneste uge

Kjoler til dig med og uden mave på

Jeg får over 100 beskeder om dagen – og tak for dem. Jeg elsker at skrive med jer, det er hyggeligt og lidt som online veninder. Mange af jer kender jeg efterhånden og andre er nye, men jeg er rigtig glad for samtalerne som jeg har med jer. Der kommer mange spørgsmål – om alt lige fra kærestesorger til Spir til dating til make up til kjoler.

Dette indlæg er dedikeret til lidt kjoler. Og ikke kun til dig, som er gravid. Jeg har fundet mange – lidt til dig som ikke er gravid, til dig som er tidligt gravid og til dig som er i slutspurten og gerne vil have noget fint og rart på.

Billederne har jeg bare sat ind som de er, jeg kunne have lavet en collage – men jeg kan bedst selv lige at se billederne så store som muligt, når jeg shopper online. Links er under hver 6.billede <3

Leopard // Blomstret // Pink

Leopard nederdel // Blomstret // Sort

Blomstret // Endnu en blomstret // Mere blomstret

Sort // Stribet // Blå blomstret

Mamma dress 1 // Mamma dress 2 // Mamma dress 3

Mamma dress 4 // Mamma dress 5 // Mamma dress 6

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg har grædt over den seneste uge