Klar til baby? LISTEN

Vital graviditet

Annonce for Berthelsen Naturprodukter

Jeg kickstartede dette samarbejde dagen efter, at jeg offentliggjorde, at jeg er gravid. Jeg har indgået et længerevarende samarbejde med Berthelsen – og vil løbende præsentere hvilke produkter jeg (og Kristian) bruger. Men som i forrige indlæg, vil jeg gøre det knap så teksttungt, som det ellers hurtigt kan blive, når det handler om kosttilskud.

Jeg er gravid, men jeg er ikke læge eller ekspert. Det her er det som jeg gør – og det som fungerer for mig. Jeg har testet produkterne længe – også før, at jeg blev gravid. Det er solide, gedigne og gennemtestede produkter, som jeg har været fan af siden jeg shoppede alle mine penge op i helsekosten. Jeg brugte seriøst alle mine penge på kosttilskud, produkter uden kemi og helse-fødevarer. Jeg var på fornavn med ham, som ejede den lokale helsekost..

Hvis du har lyst til at prøve produkterne af – så har jeg en konkurrence kørende lige nu, på min instagram! Find den på @helsematildedk

Multisport – kan tages af alle! Det er et komplet tilskud designet til sportsudøvere (altså ikke kun de rigtig professionelle, men også til dig som træner et par gange om ugen, eller bare er aktiv i din hverdag). Der er 13 vitaminer og 11 mineraler i produktet og er tilsæt omega 3 fedtsyrer samt 6 aminosyrer (blandt andet BCAA, som er vigtige sammen med de stærke B-vitaminer, hvis du træner og dyrker sport). Multisport indeholder blandt andet:

  • B-vitaminer sørger for mentalt overskud ved at mindske træthed og udmattelse.
  • Magnesium vedligeholder normal muskelfunktion.
  • Zink vedligeholder et normalt testosteronniveau i blodet samt normalt immunforsvar.
  • C-vitamin bidrager til vedligeholdelse af immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning (jern optages bedre sammen med C-vitamin, derfor skide smart, at de er i samme produkt!).

Berthelsen Omega 3: Det her produkt er jeg SÅ begejstret for. Det er omega 3 (det som vi normalt forbinder med fisk), men dette produkt er lavet af algeolier. Det lyder lidt klamt, men nok egentlig ligeså klamt, som fiskeolie. Det smager ikke af noget. Jeg har tygget i et par stykker efterhånden og der er ingen grim smag – og derfor heller ingen små-bøvseri i løbet af dagen, hvor man lige kan hilse på alge-smagen. Perfekt produkt og jeg kommer aldrig til, at tage fiskeolie igen. Hellere algeolie. Som i øvrigt også er langt bedre for miljøet. Der er flere af jer, som har skrevet til mig, at I er begyndt at bruge dette produkt – både på grund af graviditet men også fordi at der ikke er tungmetaller i. Kristian tager det også – og han er rigtig glad for det!

Berthelsen Jern + C: Jern optages bedst i kroppen, hvis du tager det sammen med C-vitamin. Det kunne for eksempel være et glas appelsinjuice. Vi har været gode til, at lave juice under min graviditet, men nu er Kristian startet på arbejde, og jeg får det ikke lavet, når han ikke er hjemme. Så er det smart at produktet er kombineret med C-vitamin. Jeg har virkelig døjet med, at jeg har været træt. Det har klart været dén gene, som har været mest udpræget. Jeg har været så træt, at jeg ikke kan finde ord for, hvor træt jeg kan blive. Derfor har vi virkelig været opmærksomme på, at jeg får jern nok. Og det gjorde jeg ikke i en periode, for jeg skal have omkring 50mg om dagen, og det fik jeg slet ikke. Men efter jeg fik ændret det og gik op i dosis, så hjalp det efter en uges tid. Det har været så rart og jeg vil ikke undvære jern mere – slet ikke mens jeg er gravid. Og nu nærmer fødslen sig, hvor jeg mister meget blod, så jeg er så tryg ved, at jeg får alt det jern, som jeg skal bruge. Og som baby skal bruge.

Hvis du har lyst til at prøve produkterne af – så har jeg en konkurrence kørende lige nu, på min instagram! Find den på @helsematildedk

Annonce for Berthelsen Naturprodukter

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til baby? LISTEN