Drengenavne

Sådan holder jeg min hud fin

Annonce for Weleda

Jeg frygtede det. Virkelig. Og det skammer jeg mig ikke over, at skrive her. Jeg frygtede så meget, at min hud ville gå amok, så snart et æg havde sat sig fast, i min livmoder. Det må jeg indrømme. Jeg glædede mig selvfølgelig, da jeg tissede to streger frem, men jeg tænkte også: “fuck! Jeg vil så nødigt have uren hud“. Måske jeg skal uddybe. Jeg fik så dårlig hud, da jeg aborterede for et par år siden, grundet hormoner der tæskede rundt i kroppen på mig. Og det gjorde virkelig noget, ved min selvtillid. Og nok også mit selvværd, egentlig. Og jo jo, det er måske bare noget, som man må tage med – og det kan jo være, at det kommer senere i min graviditet. Men indtil videre har jeg undgået det – og jeg tror det er fordi, at jeg er rigtig god til, at fugte min hud. Og det kan Skin Food altså bare. Det er fugt på tube og det er mit all-time favorit produkt. Without a doubt. Der findes mange gode alternativer og jeg bruger ikke udelukkende Skin Food, men jeg har den altid med mig. Særligt hænderne og mit ansigt ynder jeg at smøre med Skin Food. Jeg smører gerne fjæset om morgenen og tager sminke på – og jeg føler stadig fugt mange timer efter. Engang imellem (hvis jeg har cyklet eller været udendørs) kan jeg lige knalde lidt mere på, i løbet af dagen. Også fordi at jeg virkelig elsker duften!

Jeg har skrevet om Skin Food og Weleda før – det er nemlig et brand, som jeg er rigtig glad for. Jeg rejste sågar til Tyskland, for at blive klogere. Og udover at produkterne er lækre og effektive – så kan jeg også rigtig godt lide virksomheden og brandet Weleda.

Det er så moderne at være bæredygtig, eller forsøge at være det. Vi skal også tænke over, hvordan vi behandler vores klode. NU! Og på det punkt, lever Weleda også op til tidens krav og ønsker – så du kan bruge produkterne med god samvittighed. Weleda er nemlig meget engagerede i bæredygtighed og arbejder med 3 områder:

  • miljømæssig bæredygtighed
  • social bæredygtighed
  • økonomisk bæredygtighed

Hvordan? Jeg kan kort sætte nogle ord på, er du mere nysgerrig, så kan du læse her. Weleda bestræber sig på, at beskytte og respektere miljøet og dets biodiversitet. Medarbejdere bliver derfor behandlet og aflønnet ordentligt og virksomheden er (og har i snart 100 år været) fuldkommen bæredygtig. Derudover er Weleda blevet kåret som den mest bæredygtige virksomhed inden for naturlig hudpleje af The Beauty Shortlist og de er derfor blevet certificeret af UETA og NATRUE. Du kan altså godt smøre Skin Food på din hud og vide:

  • at du bruger et produkt som er bæredygtigt (f.eks. bruger Weleda vedvarende energi)
  • at dem som har lavet produktet til dig, bliver behandlet ordentligt og bliver betalt som de skal, de bliver samtidig sikret under deres arbejde, så deres sikkerhed er i orden,
  • at det er naturlige ingredienser.

Weleda har rigtig mange produkter, jeg er fan af mange af dem – men ubetinget størst fan af Skin Food. Og jeg er ikke alene. Den bruges af rigtig mange i hele verden – også af makeup artister, som bruger den som primer inden sminken. Og dét fungerer den altså også rigtig godt til! Jeg bruger den også på fødderne, albuerne og i hårspidserne og i ansigtet. Der findes også body butter, som er til hele kroppen, lip balm som er god at have med i tasken eller på natbrodet, så du kan smøre inden du skal sove og så findes Skin Food i en light version, som er mindre drøj og som er god til dig, som måske ikke er til så drøje cremer eller om sommeren, hvor en tyk konsistens måske ikke lige er det, du har lyst til at smøre i ansigtet.

Find alle produkterne her!

Annonce for Weleda

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drengenavne