Ny sorg

Actionhelt + VIND billetter

Annonce for Nordisk Film og Crossfit Copenhagen

I fredags havde jeg en mega god dag. Takket være mange af jer! Jeg afholdt nemlig et event sammen med Crossfit Copenhagen og Nordisk film. Vi skulle nemlig fejre at den helt nye Terminator har præmiere på torsdag. Jeg er jo kæmpe fan af action – og selvfølgelig også Arnold. Han er så sej. Jeg så første gang Terminator som barn, da 2’erne udkom i 1991. Der så jeg den dog ikke, for der var jeg 3 år gammel. Men min lillebror var også actionfan, så vi så den sammen da vi var lidt ældre. Jeg syntes den var vildt uhyggelig og jeg blev bange – men samtidig enormt draget af universet, eksplosionerne, tempoet og selvfølgelig Arnold. Som jeg godt kunne tænke mig at have som nabo. Så kan man altid få hjælp. Det kan jeg huske at jeg tænkte. Han er så stærk og sej. Og nu, hvor han er blevet 72 år.

Sig det med Terminator fandt jeg på, da jeg sammen med Nordisk Film brainede på, hvordan jeg skulle gribe denne kampagne af. Jeg vil nemlig så gerne trække flere kvinder med i biografen og se action. For det kan noget. Og du kender garanteret “Sig det med blomster” – som er noget til os kvinder. Blomster. Og jeg elsker at få blomster. Men jeg vil også gerne give noget tilbage. Og blomster? Nej. Jeg tror Kristian ville blive glad, men jeg ved at han ville blive gladere for at se en actionfilm. Derfor “Sig det med Terminator”. Jeg vil gerne slå et slag for, at actionfilm er fede. Og at de kan noget. Og at der faktisk godt kan være kærlighed, trods biler der eksploderer, kæmpe guns og fart over feltet. Det er der faktisk i Terminator. Der er det hele – i min fan-optik.

Jeg vil så gerne få dig med i biografen – og få en på opleveren med en gedigen actionfilm. Terminator. Du behøver ikke at have set de andre, men måske har ham eller hende som du inviterer med set dem – så kan du jo få et resume. Hvis du altså ikke vil se dem. Hvis du har et par timer tilovers, så se Terminator 2 “Dommedag”. Den er episk. Men tilbage til det jeg gerne vil, med dette indlæg. Nemlig udlodde 10 billetter til Terminator + en #sigdetmedterminator t-shirt, som du kan se på billedet her:

Så du altså vinde 2 billetter og invitere ham eller hende med i biografen, som vil sætte pris på det. Måske en, som du har tvangsindlagt til at se The Notebook, Pretty Woman eller samtlige sæsoner af Desperate Housewifes? Gode film og god serie – nuvel. Men måske skal der gives lidt tilbage? Jeg sætter stor pris på action – og særligt nu hvor jeg er gift med en, som også er fan. Vi hygger os virkelig med det og vi ser mange actionfilm. Terminator er bestemt én af favoritterne. Og det nyeste skud på stammen er også blandt favoritterne. Der er knald på, biler og fly der bliver sprængt i luften, kæmpe guns (i mere end én forstand), legendariske replikker og så er den faktisk ret sjov – hvilket jeg også sætter pris på, i en actionfilm. Og så er Arnold med. Og han kan bare noget. Udover at han er en levende legende, så er han indbegrebet af action. Jeg ville ønske at jeg kunne hive min lillebror med, han ville have elsket den film. Særligt én scene med en kæmpe flyvemaskine.. vildt fed film som varer 2 timer og 8 minutter. Og jeg var underholdt hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling!

Du kan vinde en billet til dig og en du synes fortjener en omgang hardcore action – skriv i kommentarfeltet nedenfor og fortæl mig hvorfor netop du og den du har i tankerne fortjener en tur i biffen. Jeg finder vinderne om en uge. Held og lykke!

Igen vil jeg gerne sige tak til jer som kom og tilbragte fredagen med mig. Det var så hyggeligt. Jeg fik gaver fra flere af jer, og det rører mig så meget. Tusinde tak for det! Og for at bruge et par timer med mig og Arnold. Vi hyggede os! Dét må vi gøre igen! Det kunne være fedt at lave en action-fan-biograf-klub 🙂

Hvis du ikke kan vente med at se, om du vinder, så kan du købe billetter lige her.

Annonce for Nordisk Film og Crossfit Copenhagen

158 kommentarer

 • Maria-Isabella

  Ville tage min mand med. Han elsker Terminator filmene og fik for nylig endelig overbevist mig om at vi skulle se alle de gamle ! And I liked it!😊 og også fordi han er så god ved mig og tager med ind og ser pigefilm i biografen. Så nu skal han forkæles med noget action og Arnold!!😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil overraske min mand med billetterne. Vi har ikke været i biografen sammen i næsten tre år, jeg tror virkelig det vil tage røven på ham – og især når det så er action 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville invitere min kæreste med, som i snart 10 år troligt er taget med i biografen og set et hav af kærlighedsfilm ✨🤞🏻Han ville sgu blive så glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg vil overraske min mand med billetterne. Han fortjener en guldmedalje for at være den mest støttende og forstående mand. Især i de tider hvor preggo hormonerne overtager hjernen (min :D). Og han har også været udsat for måske lidt for mange tøsefilm i den her periode.😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ariane

  Jeg ville invitere min mand med fordi han er verdens bedste far til vores lille dreng ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min kommende mand skal være far, og da jeg har været temmelig skidt med kvalme indtil nu har han opvartet mig og set tøseserier til den store guldmedalje, når det forhåbentlig vender om nogle uger, vil den bedste overraskelse da være at inviterer ham i biffen med en af hans favorit film 🤞🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil gerne invitere min meget skønne og yderst tålmodige kæreste ud, inden vi skal være forældre til vores første lille trold. #preggolifeishard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie S.

  Jeg vil tage min kæreste med, der er startet nyt arbejde – knokler derudaf. Fylder 30 på onsdag og trænger til en afslappende aften 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil invitere min kæreste, inden han skal udsendes til Afghanistan i et halvt år. Han er verdens bedste og sejeste sergent, som er blevet hevet med til alt fra præmieren på “Mødregruppen” til søndagsmarathon med “Gossip Girl”, så han fortjener virkelig action og popcorn i stride strømme 🍿🥤✨♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil invitere min kæreste i biffen. Det er altid hyggeligt i et langdistance forhold, at have noget fedt at lave sammen, når man endelig ser hinanden. Plus jeg er sikker på han vil elske, at se noget action efter alle de tøsefilm jeg har trukket ham igennem på det seneste❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg vil invitere min søde kæreste med. Han fortjener en længe ventet actionpacked aften. Jeg lider af en kronisk sygdom, efter jeg for over et år siden fik en hjernerystelse. Denne tilstand har gjort, at jeg det seneste år ikke har været i stand til at gå i biografen, fordi lyd og lys har tricket mig. Men nu er jeg ved at komme mig – og jeg ville elske at overraske ham med en tur ind og se Terminator!🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ville invitere min storebror med. Vi har set Terminatorfilmene sammen som børn, og det ville være en god mulighed for at se hinanden. Noget der ikke sker så tit nu da vi bor i hver vores ende af landet. Vi har begge en forkærlighed for The Arnold! Jeg har endda opkaldt min hund efter ham 🐶🙏❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil invitere min kæreste med 💙 Jeg er lidt en filmnørd, og vil gerne se rigtig mange film, og min kæreste ender som regel med at falde i søvn fordi filmen ikke fanger ham. Men termitator vil han gerne se, så mon ikke han kan holde sig vågen til den 😂🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Jeg vil invitere min søde kæreste med fordi vi trænger til en rigtig hygge date, som flex tjener man ikke alverden så vil virkelig gerne kunne invitere ham ud❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ville inviterer min meget tålmodige kæreste med, som pt bruger hver aften på at terpe med mig, inden min eksamener.. Han er min klippe og han fortjener sgu at blive forkælet lidt✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørg

  Jeg er Arnold-fan no. 1! Jeg eeeeelsker Arnold – (så meget at jeg bruger ham i mit cv, hvilket faktisk har skaffet mig samtaler og et job). Det startede i min barndom, hvor mig og min far bondede over dårlige actionfilm – og især Commando og Terminator 2 står lysende klart i min hukommelse som mind-blowing! Efter min kæretse og jeg fik vores datter i januar har der været meget lidt overskud til dating, så dette ville være den mest awesome anledning til at komme ud uden bebs 😍 #arnoldforprez

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Siiger

  Jeg vil gerne invitere min far med! Vi elsker at se film sammen, og der er altid action på programmet. Vi elsker Marvel-universet og generelt alt med store guns, som man siger… Vi bor desværre lidt langt fra hinanden, så det ville være den perfekte anledning til at se ham, og få ham til København😁🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil gerne invitere min far med! Vi elsker at se film sammen, og der er altid action på programmet. Vi elsker Marvel-universet og generelt alt med store guns, som man siger… Vi bor desværre lidt langt fra hinanden, så det ville være den perfekte anledning til at se ham, og få ham til København😁🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg vil tage min veninde, Anne, med. Hun er normalt besat af romantiske komedier, som hun har tvangsindlagt mig til at se (flere gange!). Nu tænker jeg at vende bøtten, og give hende lidt igen med den nye terminator film – så der bliver skabt lidt balance 😎 heldigvis kan hun godt lide Arnold, men det her bliver alligevel den perfekte overraskelse (hævn) 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg vil gerne invitere min søde kæreste med i biografen og se Terminator. Vi er super nyforelskede, og han skal have dobbelt op på oplevelsen. Dels det der foregår på lærredet men også det der foregår i min stol, når jeg bliver bange eller forskrækket 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg vil invitere min kæreste med. Da jeg ledig og pengene derfor er meget små, og jeg vil så gerne gøre noget godt for ham, da han betaler det meste for tiden. Og jeg synes derfor han fortjener at komme med i biffen og se noget action. #sigdetmedterminator

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Min veninde Helle og jeg, skal da vinde et par billetter… Trænger til lidt tju bang… er med i Biografklub Danmark – men der er ski’ ikke meget action og tju bang i de film… gode film, men ikke rigtig god gammeldags action 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil invitere min kære ven Tomas med. Vi har arbejdet sammen en del år, uden egentlig rigtig at investere i et venskab. Det er endt med, at vi begge to er flyttet til København uden at have den store omgangskreds – nu er vi rigtig gode venner og hver gang vi ser hinanden, har vi en følelse af hjem. Han skal helt klart med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har jordens bedste mand som fortjener en tir i biffen❤️ Vi har en lille dreng på godt 5 mdr. Da han blev født var min far meget syg og døde 3 uger efter😔 Min mand har simpelthen været en kæmpe støtte. Hjulpet nat og dag når jeg har været udkørt eller skulle hjælpe min mor. Han er en kæmpe action fan og ville elsket vi fik ungerne passet og endelig ku komme i biffen igen! Jeg er ham evigt taknemmelig🙏Det ville virkelig være at #sigdetmedterminator 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg ville invitere min forlovede Thomas med. Han har været tvangsindlagt til at se pigefilm rigtig mange gange – det er ikke blevet bedre efter “A Star is born” endelig udkom på Netflix!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg kunne godt tænke mig at give billetterne til min kæreste, Michael. Jeg går igennem en svær periode, hvor han tilgodeser sig selv og fokuserer på, at jeg skal få det godt – derfor synes jeg, at han fortjener en biograftur med en af drengene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Jeg vil tage E med. Ham og jeg er forholdvis nye, men vi har set en del film sammen. Og jeg er mest til romantik og han er lidt mere til det rå – så for at give ham lidt tilbage for alle de gange vi har set rosenrøde film, så ville jeg tage med ind og se den med ham 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg ville tage min søde kæreste Alexander med, som alt for tit er tvunget til at se tøsefilm og serier uden action. Vi har været kærester i 3 år luge om lidt så det ville være en perfekt del af fejringen samtidig med at vi får set en film han også gider 😅 Desuden er han kæmpe fan af Arnold og har alle de andre film masser af gange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med en snart tre-årig herhjemme og en baby på vej i starten af det nye år, kunne min mand og jeg godt bruge en date night. Og så elsker vi begge to actionfilm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg ville invitere min søde kæreste med til actionaften ❤️ Det kunne være SÅ dejligt for os med en kæresteaften her midt i bachelorskrivningen, og vi er begge helt pjattede med actionfilm og popcorn i lange baner😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg ville invitere min skønne kæreste med ind til et aktionspækket afbræk fra specialeskrivningen ❤️🚨🔫

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville invitere min skønne far med, vi elsker at se actionfilm sammen. Desværre sker det ikke ligeså tit efter jeg er flyttet hjemmefra, så det er jeg da sikker på han ville sætte stor pris på! 🤞🏼🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil lade min kæreste få billetten, så han kan inviterer sin far med – de ser ikke hinanden så tit, og netop biografen er et sted, hvor han kan finde tid til lige at afse et par timer til sin søn, hvor de rigtig hygger – især når der er action på programmet💙. Og det værdsætter min kæreste rigtig højt når lykkes, så ville elske at føre dem sammen, på en herretur👏🏻.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg vil gerne forkæle min dejlige kæreste. Han er meget presset for tiden med fuldtidsjob og uddannelse ved siden af. Og han ville elske at komme i biografen og se Arnold fyre den af! 😍🤞🏻

  Og jeg er så meget med på en action-film-klub! ✌🏻💪🏻💥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg håber at vinde billetterne til min dejlige kæreste så han kan få et afbræk fra hans pressede hverdag med studie og arbejde. Det har han fortjent 🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Var desværre ikke hurtig nok sidst, da det gjaldt din fælles tur i bio, så håber at være dem heldige vinder af disse billetter og vil invitere med dejlige mand med ❤️🤞🏼 Vi har ikke været i biografen sammen, siden vi fik vores datter for lidt over 2 år siden 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paula

  Jeg har hverken mand, kæreste eller mandlige venner – men jeg har en dejlig, skøn 16-årig datter, som jeg gerne vil indvie i Terminator universet. Jeg elsker actionfilm, og hun kunne godt bruge en afveksling fra gyser og teenageserier! Jeg har allerede sagt til hende, at det er et “must” at se alle Arnold-filmene, og vi glæder os til noget mor/datter-hygge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Simper

  Jeg ville gerne sige det med terminator til en ven som har været indlagt til lidt for mange tøsefilm – men tror nu efterhånden han kan alle mine mean girls referencer #thatsofetch 🎀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna K.

  Min dejlige mand gennem over halvdelen af mit liv skal med mig – eller måske mere mig med ham 😉 Jeg mødte ham da jeg var 15 år og nu er vi her 18 år og 3 børn senere stadig forelskede. Han vil gøre alt for mig og har set uendeligt mange tøsefilm og serier, så nu skal jeg da ind og se en film jeg ved han ELSKER forgængerne til sammen med ham, så krydser for vi vinder en børnefri date-night <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Sørensen

  Jeg elsker Terminator! ♥️ Og jeg elsker min kæreste så jeg vil gerne sige det med Terminator til ham 😍 Han holder mig ud selv i de dårlige perioder hvor jeg er fuldkommen tosset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker actionfilm! Jeg er blevet opflasket med det siden jeg var helt lille, hvor jeg sad på min fars skød, og som beroligede mig med at de alle var gode venner og spise småkager når kameraet var slukket.
  Min dejlige mand, Christian, skal med en tur i biografen. Han er før blev trukket ind for at se Fifty shades of gray😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Lyndgaard

  Jeg ville tage min schwester Line Lyndgaard, med i biffen – hun ser nemlig aaaalt for mange af de mere tunge og seriøse film🤪🤪Og jeg er ligesom dig VILD med Terminator – OG gammel nok til at jeg så 1’eren da den kom i 84’ 😝😝😝Og hold nu kaje den var bare spændende👏🏻👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Thøgersen

  Jeg og min kæreste er helt vilde med actionfilm og det er også ham, jeg meget gerne vil invitere med ind og se den, da han har mange ting om ørene og har det svært for tiden samt svært ved at slappe af. Derfor kan det være svært at finde tid sammen og få lavet nogle ekstra hyggelige ting, og det fortjener han virkelig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Min veninde fortjener en tur i bio med terminatoren🙃 for vi har set alle filmene sammen og skal helt sikkert også se den nyeste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Ville forkæle min kæreste – han fortjener det, fordi han holder mig ud i en rigtig lang og dum nedtursperiode 😫

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne U

  Jeg ville invitere min mand med i biffen, vi har set alle de andre, så selvfølgelig skal vi også se den her 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • India

  Jeg ville invitere min skønne kæreste med i biffen ❤️ Jeg er pt på Bali, og savner ham så meget. Ville være skønt at komme hjem med en date aften til os 🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville invitere min kæreste i biffen. Efter at være flyttet sammen henover sommeren, er vores budget lidt knebent (møbler, køkkengrej osv er dyre 😧). Så det ville være skønt med lidt selvforkælelse 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg vil invitere min bedste veninde med, vi ser mange forskellige film og er helt klart begge vilde forskellige genre. Hun fortjener en skøn tur med mor da vi pt begge oplever livets aspekter hun er gravid og jeg er så glad på hendes vegne, jeg selv har desværre lige fået konstateret brystkræft og er startet i kemo behandling 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Efter 3 år med “jeg kommer aldrig til at elske igen” og et knust hjerte, har jeg endelig mødt en mand, som møder mig i min sårbarhed og kommunikerer med mig igennem mine “traumer”. Han får mig til at turde at sænke paraderne og lukke ham ind i mit hjerte. Et hjerte der stadig ikke helt er samlet efter nogle hårde år. Men jeg er håbefuld, og det er mere end hvad jeg har været længe, så han skal helt sikkert med mig i biffen! Jeg er selv kæmpe Terminator fan, han har ikke rigtig fuldt med i det univers (Big mistake!) så vi har aftalt et Terminator-maraton derhjemme, og en tur i biffen til at se den seneste film ville være prikken over i’et. Mest af alt fordi jeg vil få liv til at holde ham i hånden og gå på date med ham. Hav en dejlig tirsdag aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville tage min kæreste med, fordi film (og i særdeleshed actionfilm) bare ER bedre på et kæmpe lærred med en stor popcorn 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg vil invitere min kæreste, da han er vild med den type film også ønsker vi begge at pleje vores forhold bedre bl.a ved at lave flere ting sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sørensen

  Jeg vil tage min dejlige mor med, da vi har brug for at komme ud og gøre flere ting sammen 🧡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Kofod

  Jeg ville invitere min far med. Han har altid elsket Terminator-filmene, og jeg er vokset op med en tradition om, at min far og jeg år efter år ser dem sammen. Men siden jeg flyttede hjemmefra, sker det sjældent at vi har mulighed for at sidde sammen og køre et maraton af gode film. Jeg ville tage ham med i biffen for at sige tak for, at han altid er der for mig, om det så gælder ophængning af en hylde, et træ der skal fældes, eller bare for at snakke om alle de svære ting❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Min barndomsveninde Tulle, som jeg altid har delt action film såvel som chick-flicks med🙏🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nønne

  Vil tage min storebror med 🤞 vi så de første film som børn omkring 1000 gange på vhs 😅 desuden har min bror fødselsdag her 15/11 og han er vild med Arnold, så hvad ville være mere oplagt 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville gerne vinde billetter til min kæreste og jeg. Han vil så gerne se den nye terminator film, og jeg vil så gerne give ham lidt igen, for han giver mig altid så meget. Opbakning, knus og kys, omsorg, hjælp og uendelig kærlighed. Så han fortjener virkelig en omgang forkælelse og en tur i biffen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Cecilie Risvig

  Min kæreste Daniel – fordi han ville få det største smil på læben, hvis jeg overraskede ham. Og så ville der måske falde flere blomster af til mig i fremtiden 😅💃🏼 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil gerne invitere min mand med til Terminator. Vi har set de forrige sammen, og vi elsker dem og Arnold. Og min mand kan alle bedste citater 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Jensen

  Elsker action… og især kvinder der sparker r..! Sikker på min svigersøn vil elske en aften med action og seje sviger 💪👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Selvom jeg gerne selv vil se Terminator, så ville jeg give billetterne til min veninde & hendes mand. De har været en hård tid igennem så de fortjener en aften sammen med en god action film

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Vestergaard

  Min kæreste og jeg fordi vi er nyforelskede og ikke har nogle penge, da vi er på et stramt SU-budget begge to. Det kunne være lækkert at drysse lidt glimmer på tilværelsen sammen, og bryde med rugbrødsmadder og havregrød til aftensmad 😅🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Dem skal min nygifte veninde ind og se med sin mand. Han ser romantiske komedier, og det er klart at det må slutte, hvis han skal være i vores vennekreds 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det skal min far og bonusmor. De er der altid for mig, og til tider glemmer man at give igen, #sigdetmedterminator er en glimrende måde at gøre det på. Specielt fordi de er TOSSEDE med action film. 💃🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg ville invitere min far, da han altid lader mig bestemme fredagsfilmen – hvor jeg oftest vælger en dårlig chick flick. Udover at han er under tøflen, så er han også den, som introducerede mig til både terminator og generelt hele action verdenen. Vi har blandt andet set alle Marvel filmene sammen, og så elsker han bare terminator og Arnold ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville tage min veninde med som går med en del psykiske ting som påvirker hende i hverdagen, hvilket desværre betyder at hun ikke har det store overskud. Det kunne være rart at forkæle hende med en tur i biografen 🤞🏻😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg ville tage min elskede med i biffen. Vi er simpelthen så dårlige til at være kæreste agtige..:f.eks ved at tage ud og spise sammen og gå i biffen. Dog er vi begge KÆMPE fan af action film, såsom Die Hard, Preditor og ikke mindst Arnold film. Så dine billetter vil ganske simpelt tjene to formål, da vi vil få begge behov opfyldt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariann

  Jeg vil invitere min veninde Marianne. Hun er hardcore Arnold og Terminator fan, men tropper samtidig troligt op mår jeg foreslår endnu et drama eller romantisk komedie. Hun vil elske denne her ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Jeg vil invitere min mand med. Vi blev gift i sommers, og da vi har en lækker 2årig kommer vi ikke rigtig ud længere. Vi kunne godt bruge en fed tur i biffen med action 😅 Og jeg er mega fan af terminator!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville tage min dejlige mand med. Vi glemmer helt at komme afsted til sådan nogle ting, og han elsker actionfilm. De fleste dage går mest bare med at være en børnefamilie med 3 børn på knap 3, 5 og 7 år. Hvis vi endelig har en stund i sofaen sammen om aftenen, har jeg fundet hele Nynne serien, som han så er så sød at se sammen med mig – den stakkel 😅❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville invitere min kæreste ❤️ han arbejder som en hest og har samtidig været en helt i den periode jeg har været arbejdsløs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min kæreste skal med fordi han altid er så sød til at se de serier og film, jeg ikke tør alene, sammen med mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Ekwall Weihrauch

  Ville overraske min mand, da vi elsker at gå i biffen, men aldrig rigtig når det med to små banditter på 6 og 3 år ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville overraske min onkel, som er den største Arnold fan. Og som vist godt kunne bruge lidt opmuntring oveni 😌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria A

  Jeg er mega fascineret af Arnold og det han kan. Derudover så skylder jeg sgu efterhånden en action på lærredet efter jeg i så lang tid har svunget min kæreste til at se “fill good movie”. Idet højandrenalin film medførte mareridt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Min mand, aka faren til vores fire små børn, som ikke har måtte se en eneste actionfilm i mine vågne timer, mens vi har været sammen, da jeg er BANGE FOR ALT! Men jeg forstod på din post, at jeg skal ‘tage mig sammen’ – noget for noget (fx de 1000 vis af romantiske film, han har måtte se med mig på kanal 4 og TV3 Puls, hvor han altid gætter slutningen efter de første 5 min🙈).
  Så det vil være en overraskelse, som han sent vil glemme🥂 -og jeg også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg vil invitere min søn med i biffen. Han er 15 og det er ikke så tit vi laver noget sammen længere. Terminator kan vi heldigvis stadig blive enige om at se

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Nielsen

  Jeg ville invitere min søde far med, som altid er så betænksom og har hjulpet mig med at sætte min nye lejlighed i stand, så den bare ser tip top ud. Det ville være den perfekte anledning til at takke ham og få en hyggelig aften sammen❤️🤞🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Min gode veninde Amalie og jeg plejer altid at se realistiske dramer – sidst har vi set Dronningen og Downton Abbey – to rætti’ gode film men vi kunne godt bruge lidt action til en afveksling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj Jensen

  Jeg ville tage min mand med på Arnold-date! Vi har ikke haft mange dates i løbet af de sidste to år, efter vores tvillinger kom til verden. 😊
  Desuden er han kæmpe Arnold fan og har fået mig til at se snart alle hans film. Især Twins 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pauline

  Jeg ville invitere min mand Michael med. Han gør mig glad hver eneste dag og har gjort det i snart 32 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil invitere min veninde Sandra med. Vi er begge sygemeldt med stress og kunne virkelig godt bruge at få tankerne lidt væk fra det hele en stund 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg vil invitere min søster med! Vi trænger til noget søskendehygge og derudover er vi begge fan af actionfilm – vi har dog endnu ikke set nogen af Terminatorfilmene ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Ville invitere min far med i biffen! Han er kæmpe fan af action og det er jeg også. Vi har set de andre film sammen.
  Selvom man er på den anden side af de 30, så er der noget helt specielt ved far-datter tid. 🤞🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil gerne invitere min far med ind at se den nye Terminator film, da det at se aktionfilm er noget helt specielt, som vi har sammen. Jeg kan huske da jeg boede hjemme, at når alle andre var gået i seng, sad vi der side om side, med volumen godt skruet op, klar til en god omgang action! Og nu i en travl hverdag er det ikke så meget vi får set til hinanden, så dette ville være en oplagt mulighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibi

  Jeg vil tage min kæreste med. Action er det fedeste og især er det en god gave at få på su!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Min veninde som er en håbløs romantiker og som har lokket mig med i biografen til den ene romantiske komedie/drama osv.. efter den anden. Nu er det på tide hun indser, at aktionfilm er det fedeste🙈😂🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil gerne inviterer min far med ind i biografen. Jeg er en fars pige, og siden jeg er flyttet til Odense har vi ikke haft mulighed for at lave lige så mange sjove ting sammen som vi plejer. Min far betyder utroligt meget for mig, og vil derfor elsker at kunne dele endnu en actionfilm med ham❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg vil invitere min kæreste med i biografen, fordi han altid er alt for sød til at tage med i biografen og være omringet af piger og pigehumor og lade som om det er det fedeste, senest til jagtsæson. Han fortjener i den grad at få lidt igen, i form af en tur i biffen, fordi han elsker action og fordi jeg ikke har været den bedste kæreste den sidste tid. Så håber jeg kan vinde til ham ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Hansen

  Jeg vil invitere min kæreste med, da han trænger til en tur i bio efter at være startet i nyt job og har en del at se til ❤ og så er Terminator bare det bedste action! !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vil gerne invitere min dejligeste kollega med fordi hun er den sejeste terminator, som hver dag kæmper for at konkurrere på crossfit niveau og er mega dygtig til det! Hun er nemlig min terminator❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Jeg vil gerne invitere min søde, hårdtarbejdende kæreste i bio og se Arnold være en champ på sit 72-ende år! Min kæreste arbejder 50-55 timer om ugen og formår alligevel at være den bedste kæreste, jeg kunne tænke mig. Han fortjener alt det bedste – herunder en episk aften med Arnold, eksplosioner, guns (og mig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg vil invitere min mand med i biffen, så vi kan få lidt mand ig kone tid uden børn. Jeg er gift med den mest fantastiske mand, som altid er der for mig og kæmper mine kampe sammen med mig. Han fortjener sgu noget action, også i biffen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Jeg vil gerne inviterer min kæreste, fordi at han (næsten) uden brok ser en masse romantiske komedier med mig, og derfor fortjener at se en film, som han rent faktisk gerne vil se 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Min nevø skal med. Vi har brugt mange timer i biografsalens mørke og set læssevis af animationsfilm…men nu fylder knægten 17 om få uger og jeg kan nok ikke lokke med Frost 2! En billet til Terminator er klart et bedre bud 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg vil gerne invitere min kæreste med, fordi vi har snakket om at lave noget hyggeligt kun ham og jeg i så lang tid. Desværre rækker SU’en ikke så langt, og der er derfor desværre sjældent penge eller overskud til det, når regnskabet er gjort op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville invitere min kæreste ind og se Terminator. Han elsker action og masser af gang i den, og jeg ser nok desværre ikke helt så mange action-film med ham, som han drømmer om – så det her kunne være en hyggelig lille overraskelse 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Folke Bialik

  Jeg vil invitere min mand ind på vores 11-års dag den 19.dec. Vi trænger til lidt kærestehygge – det har der ikke været så meget plads og tid til siden vores søn kom til verden for 1.5 år siden. Vi elsker begge Terminator-universet – min mand ville så gerne have været med til dit event i biografen! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Jeg vil tage min mand med og få en hyggelig aften 😊❤️🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil invitere min dejlige søster da hun fortjener forkælelse nu hvor hun står midt i en fødsels depressionen der hærger og det hele er hårdt.💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg ville tage min kæreste med en tur i biografen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vil dele med min søster – det er flere år siden vi har været i bio sammen 🙏🤗😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg vil invitere min søde mand som jeg imorges sagde nej at jeg ikke gad se Terminator med. Og nu har du så lige givet mig extra dårlig samvittighed fordi han rent faktisk så The Notebook, The holiday OG Crazy stupid love næsten uden brok…. Og jeg kan jeg faktisk godt li action film…. Så ønsker mig at blive den søde hustru igen 🙈🙈🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dodo

  Min mand – han har haft en virkelig øv-dag i dag. Han er kommet skidt på job, har skåret sig to gange og vi var på skadestuen, og alligevel er det ham, der har overskud til at trøste mig i dag. Han fortjener det så meget. De bedste hilsner Dodo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  En sød ven jeg er heldig at have. Han er tilflytter til Danmark og har virkelig ikke haft oddsene med sig, men har på trods det opretholdt et gåpåmod, som er kommet af at være blevet forelsket i danskheden, København, cyklerne, crossfit m.m. Og han fortjener om nogen at blive hygget om, med fuld terminator!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha lund

  Min bedste veninde og jeg trænger til en hyggelig tur i biffen og se en god film sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min søster. Hun trænger til lidt hygge og opmuntring og hvad er bedre end lidt action med pops og snold on the side? Ikke meget ifølge hende 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg kan ikke huske, hvornår min mand og jeg sidst har været i biografen, med to små børn er det flere år siden, så det ville være en drøm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ville invitere min kæreste med ind og se den. Der har ikke været råd til meget hygge og kærestetid ude af huset det sidste lange stykke tid da vi er to fattige studerende, så det kunne være mega fedt at overraske ham med en tur i biffen og se Arnold i action! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmie

  Jeg vil virkelig gerne slæbe min kæreste med i biografen til Terminator! Han er kæmpe fan af stort set alle actionfilm, og jeg er nede med alle de gode, gamle klassikere som Rambo, G.I. Jane og selvfølgelig Terminator. Som to studerende foregår de fleste filmaftener hjemme på sofaen med Netflix, så en rigtig Arnold-biograftur ville være kirsebærret på toppen af SU-livet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Min kommende mand og faren til vores søn ❤️ han stod på standby for mig, under en hård graviditet, fødsel og start på vores søns liv. Han er en fighter og fortjener det bedste ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Pedersen

  Jeg vil invitere min bonusfar med. Han elsker actionfilm og især Terminator, og vi ser derfor tit actionfilm sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg vil overraske min kæreste og invitere ham med i biffen da vi begge er kæmpe Terminator fans og lige har genset alle de gamle film så vi er up to date til den nye ♥️🙏😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Engberg Nielsen

  Til min svigersøn Ryan da han fortjener lidt omsorg og tænker han må invitere en bedste ven med ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg ville invitere min søde kæreste ind at se den. Han er stor Terminatorfan og ligger desværre pt syg på 8. dagen, så det kunne være en så fed overraskelse at give ham 🙏🍀❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg ville tage min lillebror med. Vi så altid mange film sammen, da vi var børn og teenagere og var (og er) kæmpe fans af Terminator og Arnold! Nu bor vi langt fra hinanden og ses ikke så tit, så det ville være fantastisk at kunne invitere ham på en nostalgisk biotur med Terminator 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil inviterer manden min med en tur i biografen. Det er lang lang tid siden vi har haft en alene far og mor aften🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil invitere min mand 😊 vi har en datter på snart 7 måneder og kunne virkelig godt bruge en aften ude og få lidt action tilbage i parforholdet og med en god film også 😄🤞🏻Førhen tog vi tit i bio og vi er begge vilde med actionfilm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Brix

  Manden min og jeg vil gerne se den – det er altid vores teenagerdatter der vælger film når vi er i biografen. Men en kærestetur i biografen uden teenager kunne være fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Herhjemme ELSKER vi aktionfilm, så en date-night i biografen ville være mega kærkomment. Specielt fordi vi ikke har været i biffen sammen siden vi blev forældre – for knap to år siden 😅🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Jeg vil tage min mand med- han er ikke nem at trække med i bio men den her kan få ham afsted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Min bedste veninde og jeg er begge blevet arbejdsløse her i 2018, og vi bor desværre ikke i samme by, så vi ellers kunne holde hinanden med selskab og ved godt mod, så en biograftur ville være en god undskyldning for at vi samles.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg har den mest fantastiske kæreste, som er kæmpe Arnold-fan. Jeg ved, at han ville blive så glad for en overraskelse som denne❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand og jeg skal ind og se den fordi vi af og til glemmer at være kærester i en travl hverdag med jobs, skønne unger og 1 mio andre ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Noach Nielsen

  Jeg vil gerne vinde biletter til min kæreste. Vi er nybagte forældre fra Maj 19. Min kæreste gør det bare så godt som nybagt far og er altid kærlig og omsorgsfuld. Det kunne være fedt og overraske ham med en tur i biograf med hans ynglings film, TERMINATOR, og et par timer som kærester 🙂 krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville invitere min far ind, han fortjener det om nogen! Han fik konstateret kræft i september og jeg ville elske at give ham sådan en oplevelse ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Jeg vil elske at invitere min kæreste, som lige er fyldt 40, med ind og se den som en ekstra fødselsdagsgave – han elsker terminator filmene! 👏🏻 Og snart sker der en masse omvæltninger i vores liv, så det kunne være rigtig skønt lige at koble lidt fra og bare nyde hinanden 😃🧡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Jensen

  Jeg vil invitere min søde kæreste, som jeg snart har været sammen med i fem år!

  Jeg skriver pt. bacheloropgave og har mega travlt – og når den så er afleveret til januar, skal han i praktik på sit studie, hvor han selv får meget travlt! Det er ikke meget vi ser/kommer til at se til hinanden, så synes vi trænger til lidt velfortjent kærestetid ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane Pinholt

  Jeg ville invitere min aller bedste veninde med I biografen. Vi går begge i 3.g men ikke på samme gymnasium, så derfor kan det tit være svært at få aftaler i hus. Derudover så elsker vi at gå i biografen og se de aller nyeste film, og her ville Terminator: Dark Fate være en oplagt mulighed. P.s. så har jeg også lidt dårlig samvittighed over at jeg gav en dårlig fødselsdagsgave til hende her sidste weekend😩❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg vil enormt germe tage min far med ind og se den nye terminator film ❤️ Han er pisse sej og vidste mig filmene da jeg var gammel nok og har trofast set dem alle med mig ❤️ Så selfølgelig fortjener han en bif tur 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne elisabeth

  Jeg vil invitere min veninde Alberte med ❤️ Hun har haft en hård periode, og mens vi studere til lærer har det bare været så meget hårdere 🧡🧡 hun fortjener ikke kun én dag, men mange dage der kun omhandler hende ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine H

  Jeg ville hjertens gerne overraske min kæreste med en biograftur. Han har været den bedste støtte i vejen ud af min livskrise, og jeg vil så gerne forkæle ham og overraske ham 😍 Og så er Arnold bare en legend 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Louise

  Jeg ville invitere manden med. Vi har tvillinge piger og jeg er sygemeldt på 3 år, da jeg desværre selv har været alvorligt syg og mistede min mor i maj sidste år. Så vi trænger til alene tid ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg vil inviterer min kæreste med – vi skiftes til at vælge film når vi skal i biffen – men denne her tror jeg vil falde i begges smag! Han bliver færdiguddannet i november og jeg afleverer speciale i januar – sådan en biftur ville være kærkommen! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille jönsson

  Jeg vil elske at kunne give min elskede far sådan en tur. Han arbejder 50-65 timer om ugen og gør aldrig rigtigt noget for sig selv. Efter at ham og min mor gik fra hinanden har han været alene. Det er 20 år siden i år, så selvom jeg prøver at ses med så tit som muligt når arbejdstiderne tillader og han ikke er for træt – så er det tydeligt at han er meget ensom. Jeg krydser fingre for at jeg kan give ham denne gave, og hygge med ham. Kram fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lieke Versteeg

  Jeg ville invitere min kæreste med. Han ville elske at se den 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville invitere min søde søster med. Hun er lige kommet ud af et psykisk voldigt forhold, hvor han prøvede at fjerne hende fra hendes venner og os. Så vi kunne godt bruge en aften med en god action film og ren hygge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse Antonisen

  Jeg vil invitere min dejlige kæreste Lars med, ham glæder sig helt vildt til at se den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fantastisk ide! Jeg ville elske at kunne invitere min søde kæreste med i biffen. Han elsker Arnold, men jeg har det med at ende med at vælge film, når vi skal afsted 😉
  Han fortjener en tur i biffen, fordi han altid er så sød og kan gøre mig glad, når jeg er nede ❤️#sigdetmedterminator

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Min kæreste er kæmpe fan af Arnold Schwarzenegger og har glædet sig så længe til den nye terminator film skulle udkomme, og så blev han syg. Nu ligger han bare hjemme og venter på han bliver frisk, så han kan komme i biffen og se den. Jeg tænkte det ville være den bedste overraskelse hvis jeg vandt et par billetter til ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Nørgaard

  Jeg vil så gerne invitere min dejlige kæreste med ind i biografen og se den nye terminator idet han har ventet på den siden 2003 hvor den sidste terminator blev vist. Derudover har vores 2019 været et år som virkelig ikke har gået vores vej nen uanset hvad har han været en fantastisk støtte hele vejen. Så hvis jeg kunne give ham en smule tilbage for alt det han har givet ville det være fantastisk. Mange håbefulde hilsner Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Til ham der har lært mig, hvad ægte kærlighed er ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Jeg vil gerne invitere min dejlige mor ud❤️ Min mor fortjener en pause fra hendes stressende hverdag som hun i øjeblikket er ved at brække nakken over. Hun fortjener en aften hvor hun bare kan slappe af og nyde en god film og jeg tænker at terminator, som hun er vokset op med og synes er nice, er total et win!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Han jeg gerne vil invitere med i biografen, har været så sød at tage mig med ind og se film, som jeg nok hellere ville se end han måske ville. Så jeg vil gerne give lidt igen og se en vild actionfilm med ham 🍿

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg vil invitere min mand med i biffen. Vi trænger til en kærestetur ude i byen 🎞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg vil invitere min mand med 💙 vi er for få måneder siden, blevet forældre igen og han er nu far til 4 😅 han arbejder op mod 70 timer om ugen, da han er nystartet selvstændig og det kræver sit. Jeg elsker ham så højt og han er den største støtte man kunne tænke sig 💙 og jeg har budt ham lidt af hvert 🤦🏻‍♀️😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg vil invitere min mand med. Efter 1 1/2 års stress sygemelding er han endelig ved at være ovenpå og har i fredags fået tilbudt et job. Det ville simpelthen være så lækkert at kunne fejre det med en tur i biografen og se Terminator 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil invitere min søster med ind og se noget fed action 🤗 Hun trænger til at komme lidt ud uden mine to dejlige nevøer på 3 og 1,5 år og så kunne vi kombinere det med en gang sushi og fejring af hendes fødselsdag samtidig ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emine

  Vil gerne i biffen med min mand, som har haft en ny nyre i ca 3,5 år…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Møller

  Jeg ville invitere min veninde med som jeg ser alt for sjældent efter vi begge har fået børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Lau

  Jeg vil gerne overraske min kæreste med sådan en invitation til biffen. Det er lang tid siden vi har haft en kæresteaften bare os to, så det er mere end tiltrængt, når hverdagen med arbejdstid, familieliv med to børn, venskaber og træning ellers skal gå op…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne B

  Uden tvivl min kæreste, som arbejder og bor i København. Vi ses i weekenderne, og pengene går til transport frem og tilbage til Aarhus. Så at kunne invitere ham i biografen, ville være så dejligt! Og så er vi begge til action og ting der springer i luften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Matilde
  Fed konkurrence – Hvis jeg var den heldige som blev udtrukket, så skulle min skønne prinsesse sidder ved min side og nyde et afsnit mere måske det sidste af Terminator med Arnold i en af hovedrollerne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Jeg slugte alle Terminator-film råt, da jeg var barn. Var kæmpe fan af Arnold (så deg galdt også Strømer i børnehaveklasse), men Terminator var klart dem, jeg så igen og igen. Og altid med min mor ved min side, for jeg var omkring 7, tror jeg. Men blev aldrig rigtig bange, fordi mor… Og derfor vil jeg selvfølgelig også invitere hende med i biffen. Nu er jeg midt-tredive og hun næsten 70, så det er på tide med lidt action igen😍🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stina c

  Jeg ville tage min søde kæreste med, han har fortjent lidt action

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten C

  Min kæreste elsker action, eller nej gør hun faktisk ikke. Men hun vil meget gerne med, håber jeg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg er ret sikker på, at min kæreste vil finde sig enig i din kommentar om at blive indlagt til diverse amerikanske b-dramaer. Terminator vil vi faktisk begge rigtig gerne se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg vil tage min næsten-kæreste med! Og hvem ved – måske ville aftenen ende med, at vi endelig blev rigtige kærester <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny sorg