Status på vægt, krop og alt det andet

De rigtige zoner

Annonce for Husk dig selv

Jeg er gravid. Ikke den store overraskelse tænker jeg, hvis du har fulgt bare en lille bitte smule med. Jeg er gravid, jeg er ved at være færdig og jeg har det godt. Jeg har haft en nem graviditet fysisk – det har mere været mentalt, at jeg har været udfordret en smule. I perioder. Fysisk har jeg (indtil videre) haft det okay nemt. Det største problem har været min fordøjelse og mine fødder, som har været ømme fra tid til anden.

Derfor kom denne kampagne som sendt fra himmelen. Eller bare fra indre by, hvor søde og meget kompetente Izabella holder til. Denne kampagne gav virkelig meget mening for mig, da jeg i den grad trængte til både zoneterapi og en snak om min nye rolle som kommende mor.

Du kan få 20% på din første behandling (gælder i december og januar) ved at bruge koden “Matilde20” i kommentarfeltet, når du booker din første tid. Rabatten bliver så trukket fra, når du er i klinikken til din første session. Klinikken befinder sig på Nybrogade 20 i København. Du kan eventuelt melde dig til nyhedsbrevet, hvis du vil have nyheder og andre informationer fra Izabella og klinikken. Book lige her!

Jeg har prøvet at få zoneterapi før. Men det er mange, mange år siden. Der var jeg vist teenager og døjede med ondt i ryggen, uren hud og generel en utilpashed i min egen krop. Jeg kan huske at der opstod en ro og en fredfyldthed i min krop, så snart jeg fik rørt ved mine fødder. Jeg kan virkelig godt lide, at få rørt ved mine fødder. Engang var det nummer 1 på min hadeliste. Og jeg havde oftest sokker på (også når jeg sov) og dynen skulle altid være tæt pakket omkring mine fødder. Efter zoneterapi blev det nemmere for mig – og nu er det nummer 1 på min “kan rigtig godt lide”-liste.

Mine fødder er på hårdt arbejde, her under min graviditet. Måske de endda har været det i længere tid. Med crossfit, høje hæle, travlhed, 60-80 timers arbejde om ugen og jeg har ikke altid været god til, at passe på mig selv. Nu skal jeg være mor lige om lidt – og jeg har både tid og brug for, at gøre lidt ekstra for mig selv. Mine fødder har været ømme her sidst i min graviditet, hvilket jo ikke er så mærkeligt. Særligt når jeg står op om morgenen, hvor de føles tykke. Min fordøjelse har været under hårdt pres. Jeg har virkelig haft problemer med dén, siden jeg blev gravid. Det sagde jeg vel at mærke intet om til Izabella, første gang jeg kom. Men lige så snart hun tog fat i mine fødder spurgte hun, om hvordan min fordøjelse havde det. Fuck. Afsløret. Siden da, nu hvor jeg gerne besøger Izabella hver uge, har der ingen problemer været. Og det har været som at tage et tungt åg af skulderne. For jeg synes at det fylder meget, når dét ikke fungerer. Og det gør det nu – og det er jeg så glad for. Udover det, så kan jeg også mærke det på mine fødder, som ikke er nær så ømme om morgenen og som hurtigere “vågner op” og er klar til dagens strabadser.

Udover at det fysiske får lidt kærlighed i den time, hvor jeg er hos Izabella, så får det mentale også luft. Izabella er selv mor – og beskæftiger sig med fertilitet og spontane aborter. Det er noget som jeg har brugt meget. Vi taler godt sammen, hun lytter og rummer de følelser og den sindstilstand jeg er i, når jeg kommer til behandlingerne. Jeg har grædt fordi jeg havde ondt i kroppen, jeg har delt mine bekymringer omkring fødslen og at skulle være mor, jeg har fået ro på, er blevet hørt og rummet. Det har været så rart. Izabella har derudover en kæmpe erfaring med kvinder som har aborteret spontant og som har udfordringer med at blive gravid, så det har vi også talt meget om. Mange af de kvinder, som kommer til klinikken har svært ved at blive gravide, eller har aborteret én eller flere gange. Izabella kan også hjælpe dig med dette – ved at bruge zoneterapi. Det har jeg ikke selv erfaring med, men du kan læse mere om det her og se tallene for, hvor gode resultaterne er.

Det handler selvfølgelig meget om kemi – og åbenhed fra begge parter. Og det har der været, helt fra start. Jeg synes altid at det er rart at tale med en kvinde, som kender til graviditet, udfordringerne der kan være undervejs og frygten for at miste det hele. Det har Izabella rummet. Og min krop har virkelig nydt godt af hendes hænder. Hun har Københavns mest behagelige stol, som jeg har fantaseret om at stjæle en dag. Jeg kan varmt anbefale behandlingerne, som jeg har gjort brug af, under min graviditet. Jeg har fået ro i kroppen, færre fysiske udfordringer og så er jeg blevet mødt og lyttet til. Og dét har jeg i den grad brug for, også her under min graviditet som godt nok er noget af en hormon rutsjebanetur. Varm anbefaling!

Hun igangsætter også fødsler med zoneterapien. Det kan du læse mere om her.

Annonce for Husk dig selv

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på vægt, krop og alt det andet