Stramme kjoler (jo du kan så)

Jeg gider ikke at lave mad nytårsaften, gider du?

Annonce for Dinnerbooking

Få din nytåsmenu – hjem til dig selv eller nyd den på en af de mange restauranter, der er at finde på Dinnerbooking. Genialt koncept – som i den grad falder på et tørt sted, lige præcis i år. Vi har nemlig ingen store planer, vi skal være hjemme i hulen og nyde 3-somheden. Spir, Kristian og jeg. I hyggetøj, med film, amning og “ej skat, se lige hvor sød han er!“. Jeg glæder mig så meget, selvom jeg altid har det svært med nytårsaften. Men i år glæder jeg mig. Det er første år med min familie, den familie som jeg selv har skabt. Jeg glæder mig til at slappe af, sidde i nattøj, amme i fred og ro – men stadigvæk få lækker mad, for dét får vi i år, uden at røre en finger. Vi skal bare hen og hente det, og det er 10 minutter fra hvor vi bor. Vi har valgt menuen fra Ewalds Brasserie, som er én af vores yndlingsrestauranter. Der er vi tit, så da jeg så at det var muligt at få middagen derfra, så slog jeg hurtigt til. Menuen er så lækker og lige noget for både Kristian og jeg:

Forret: Rimmet laks – urter – sprød salat – citroncreme – rugbrødscrumble,

Hovedret: Oksemørbrad – timiansky – stegt grønt – pommes soufflé,

Dessert: Gateau Marcel – sprød chokolade – bærkompot,

Pris pr. person kr. 345,-

Der findes i øvrigt tilvalg (vi har også valgt hummer, det er jo Spir’s første nytår!)

Dét glæder jeg mig til at sætte tænderne i – og jeg er vild med, at vi bare skal hente det, varme det og kan spise når det passer ind i vores aften. Derudover synes jeg at prisen er god og rimelig – det er en særlig aften, hvor man ofte bruger lidt mere på menuen, end ellers – men jeg synes ikke at prisen er for høj.

Der findes mange forskellige nytårsmenuer igennem Dinnerbooking, også afhængig af hvor du bor i landet. For det er ikke kun en tjeneste som er for dig, som bor i København. Også én af årsagerne til, at jeg har sagt ja til denne kampagne. Det er ofte vi Københavnere som bliver tilgodeset, men her er det mange steder i landet. Dét kan jeg godt lide.

Hvis det ikke skulle være Ewalds, så havde vi nok valgt Gorilla. Gorilla befinder sig i Kødbyen og jeg kan rigtig godt lide stedet og maden. Tjek deres menu ud lige her! Du kan både spise på restauranten eller få maden med hjem. Der er virkelig mange gode steder at vælge imellem!

Der er mange forskellige prisklasser – og altså både menuer du kan spise på restauranten eller hente maden og spise det hjemme, eller hvor der nu skal holdes middag og fest. Til menuerne kan der også tilkøbes vin – det bliver ikke aktuelt for os, da jeg jo ammer og Kristian næppe kan drikke en flaske alene, men måske vi åbner en flaske vin hjemme og jeg nipper til et glas. Det må jeg se på, til den tid. Måske kommer vi til at spise klokken 17.00, måske klokken 21.00. Det bliver ikke en nytårsaften som ligner de forrige. Og dét glæder jeg mig sådan over.

Så hvis du som jeg – af den ene eller anden årsag – ikke gider at lave din nytårsmiddag selv, så tjek Dinnerbooking. Der er mange muligheder til de fleste budgetter og smagløg. Der er virkelig mange at vælge imellem, og jeg blev lækkersulten da jeg sad og kiggede mulighederne igennem. Jeg glæder mig til at spise nytårsmiddag i natbukser og med ammebh og med min elskede dreng i armene og min elskede mand ved min side.

Hvad er dine planer til nytår? Er du fan af den aften eller foretrækker du også nattøj, sofa og en god film?

Annonce for Dinnerbooking

1 kommentar

  • Mette

    Hej
    Tillykke endnu en gang. Spir er så sød og I ser så søde og dejlige ud alle tre 😍
    Jeg er ikke så vild med nytår og har egentlig aldrig været det. Min mand og jeg har altis godt kunne lide at være os selv og nu hvor der er to børn en på 2 år (den 28.) og en på 6 uger, så vælger vi også i år at holde den hjemme, bare os 4. Maden har jeg også overvejet om skal bestilles udefra, men med to så små, så ved jeg ikke om det lykkedes at spise maden sammen alligevel 😅

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stramme kjoler (jo du kan så)