Det savner jeg

Stramme kjoler (jo du kan så)

Jovist – man har måske mere lyst til at iklæde sig stramme kjoler, når man er gravid. Jeg vil dog mene at dette indlæg er til alle kvinder, gravid eller ej. Formerne skal vises frem, det har jeg i mange år været fan af. Nu er jeg godt nok gravid, så det her billede var lige det første jeg kunne finde. Men jeg er ikke gravid meget længere, og jeg glæder mig til at tage stramme kjoler på igen (som dog nok er ammevenlige), men det tager vi til dén tid. Der er mange af jer som efterspørger kjoler der er ammevenlige, den vender jeg tilbage med!

Men kjoler som er stramme, som viser formerne frem – dem vil i også gerne have flere af. Derfor dette indlæg. Jeg har delt de kjoler som jeg synes er flottest og som jeg godt kunne finde på at købe. Nu er maven snart væk og byttet ud med en dejlig lille dreng. Så skal min krop edderbrodermig flashes igen. Uanset hvordan jeg ser ud efter graviditeten. Jeg er færdig med at gemme min krop væk. So long.

Her et lille udvalg som jeg har fundet online. Der er også et mega sødt sæt, som måske ikke er så praktisk i farven, men som godt nok sidder flot og som minder meget om det, som jeg viste på story i weekenden og som blev udsolgt 1 time efter. I er for vilde! Tryk på billederne for at komme til sitet:

Jeg elsker de stramme kjoler – både med bare ben (når vejret tillader det) men også strømpebukser og støvler. Jeg synes virkelig der er mange fine – men der er endnu flere her at finde!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det savner jeg