GUM Challenge

Babybad

Reklame for Weleda

Jeg har altid været ret forfængelig. Jeg går i bad hver dag (måske tænker du: “øh ja selvfølgelig“, men jeg har erfaret at en del ikke går i bad dagligt. Og det er sgu ikke for at nedgøre dét, men jeg kan godt lide et bad hver dag), jeg kan godt lide at smøre mig ind i cremer og olier og jeg kan godt lide at have rent hår, lidt sminke på og dufte godt. Og det er ikke fordi at det er fortid.. men meget af den tid, som jeg havde til dét, er mere eller mindre blevet inddraget til Alfred. Og sådan skal det være! Jeg er jo blevet mor. Sådan er det – behovet har også ændret sig. Jeg vil dog rigtig gerne nå et bad hver dag, og det når jeg også. Men “alt det andet” kan være svært at nå. Derfor må jeg prioritere hvad jeg gerne vil nå. Og det er bad og creme. Skidt pyt med sminke, hårkur og neglelak. Men bad og creme, så føler jeg mig godt tilpas og lækker. Jeg bruger Weleda’s produkter hver eneste dag – selvom at mine pleje- og skønhedsrutiner er på et minimum lige nu.

Jeg har før skrevet om Weleda, for det er nogle af mine yndlings produkter. Jeg har et længerevarende samarbejde med Weleda, hvilket er et samarbejde som jeg er rigtig glad for. Jeg har prøvet stort set alle produkterne – dog endnu ikke babyprodukterne. Eller, det har jeg så nu – for jeg har testet produkterne både på mig selv, på min dejlige mand og på min lille Alfred. Babyserien er jeg blevet rigtig glad for, fordi den er som alle de andre produkter fra Weleda: 100 % certificeret naturlig og med økologisk indhold. Serien til baby og børn er udviklet i samråd med jordemødre og er dermatologisk testet babypleje. Både Kristian og jeg har testet det først – inden Alfred har været i nærheden af produkterne og indtil videre har vi brugt “Baby Tummy Oil” som vi bruger til massage af Alfred, hvilket han elsker. Olien beroliger babyens mave og hjælper på fordøjelsen. Vi bruger også olien på ryg, ben, arme og brystkasse. Han elsker at få massage! Vi har også brugt “Baby Oil” til bad og den er så lækker! Jeg bruger den også selv og den gør huden så blød – og gør faktisk at jeg ikke behøver at bruge creme efterfølgende – så der kan jeg spare lidt tid, hvis tiden er knap. Jeg slukker vandet i bruseren, smører mig ind i olien og dupper mig tør. Så lækkert!

Når det kommer til mig, så bruger jeg min evige favorit hver eneste dag. Jeg har den nemlig altid i nærheden: Skin Food. Lige for tiden bruger jeg light versionen, fordi den trækker hurtigere ind hvilket er praktisk når Alfred pludselig vågner og skal tages op og kysses. Jeg bruger også Skin Food til min krop, så når jeg har været i bad skynder jeg mig at få smurt kroppen ind – det går lidt stærkt, men det lykkes. Jeg er blevet god til at fornemme hvornår Alfred tager en lidt længere lur og jeg derfor kan nå både bad og Skin Food. De dage jeg har travlt med amning, skiftning og hvad der nu ellers følger med en dejlig lille baby, bruger jeg Skin Food til nærmest alt. Jeg smører den i ansigtet, på albuerne, på de vintertørre hænder, i hårspidserne, på læberne og på fødderne. Det er den bedste creme der findes i min optik – og det har jeg ment i mange år. Og så dufter den helt vidunderligt!

Find mange flere af produkterne fra Weleda her!

Reklame for Weleda

1 kommentar

  • Sus

    Vil blot gøre opmærksom på at stort set alle Weledas baby produkter har fået “B-kolben” inde I Kemiluppen. De skriver at produkterne er tilsat planteekstrakter der kan give allergi. Det er ikke for at være en irriterende type, synes dog det er vigtigt at pointerer når det er vores små pus der skal smøres ind eller bades i det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUM Challenge